- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли емота във ващо даскало?
Не![]()
Поне не съм засичала,не ми и трябва. :P
Ima,no ne sa mnogo
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
има ама са малко, а и повечето от тях само се правят на такива, щото според го смятат за гъзарско
В моето училище ги има много ама дали са позьори или не не мога да кажа ,защото тука в Белгия мн. отдавна си има емота още преди да стане 'модерно'![]()
Имаме няколко![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Едно, е и?![]()
Имаме едно момиче иии едно .. не се знае какво![]()
Не за радост още нямаме такива същества...
Имаме няколко и те не знает какви саЕдин ден слушали чалга, другият Рок ... Абе порсто като гледамна каде върви това поколение и .....
![]()
hah v na6to ima nqkvi jalki imitatorii![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
има ама мн мн мн мн малко =D>
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
Интересно. Аз пък като бях в гимназията нито едно нямахме![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
да имаме (основно е най-голяма съм 8 клас) само аз имам такава при4еска и си4ки емо емо ... и демек съм само аз![]()
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...
Мне. Имаме си две пънкарчета - ази едно момиче от класа ми. На емо досега никой не се е правел, макар че две-три момичета са се зализвали (за кратко). Имаме си много позьори.
![]()
е.б.а.л ли съм им майката кви саПървоначално написано от 182+44_4adel
-отварителни са
![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Имаме, тея са навсякъде... Сякви си имаме, само нормалните малко останахме![]()
Абе то в мойто училище е пълно разнообразие имаме си и емота имаме си и чалгарги дет всяко междучасие въртят кючеци по коридорите и метали си имаме даже имаме и цигани![]()
За съжаление в моето училище половината момичета са такива!Само в моя клас има едно истинско емо,всички останали са позьорки,които са решили,че така ще привличат повече внимание и повече хора ще ги харесват...Първоначално написано от Eternal_
Абе в моето училище само заиците се правят на емо-та...
Вече има такива нелепи вариации , че не съм сигурен точно какво означава ЕМО![]()
Пък от друга страна мина му времето , вече не е модерно да си ЕМО
Иначе ги има секви , най-много са чалгарите :P но какво да се прави ,
поне циганите не могат да се доберат до езиковата![]()
imamee emota i ciganetaaaa![]()
![]()
,ma za emotata nqma kvo ad kaja neka si pravqt kvoto si iskat i da se obli4ak kakto im xaresva