- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли емота във ващо даскало?
и ний имаме бая емота. Повечето са май позьори ама нз.Все пак не ги мразим.
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Кой казва че едно нещо трябва да е модерно за да го подкрепяш ????Първоначално написано от TaNaToS
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
be mai ima 1 ama tq po skoro e kifla![]()
Amy Lee EMO???SHH q se obrazovaite malkoПървоначално написано от The_girl_from_the_hell
![]()
![]()
![]()
има разбира се но ако тръгна да ги броя сиг няма да надвишават броя на пръстите на едната ми ръка![]()
Имаме си почти от всичко : метали , чалгари ,рапари ,пънкари .. и емо-та ( с яко нарязани вени)
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
даммм .. 10-20 ги има .. адските сладури
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Имаме си позьори, емота не![]()
За сметка на тях страаашно много рапъри![]()
nie neame mene li4no ina4e mn me draznat![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Имаме позьори.![]()
Имаме май. 2 момичета. Едната е от моя клас другата незнам от кой клас е. Тая от моя клас не се облича като иму, ами като чалгарче, ама си беше надрала вените веднъж. Пък другата се облича така, никога не съм я виждала усмихната, и много й се кефя на косата (черна с оранжев бретон). Незнам, но май истинско иму няма в моето училище. Въобще май в Добрич няма. Все някакви позьорчета гадни. Никога не съм виждала иму, а пък искам да видя. Незнам защо. Просто искам да видя истинско иму на живо...
имаме... то стана толкова популярно, че всички чалгарки станаха емотавсичко с некви розови панделки.. фиби накичени по косата.. ъъъ к'во ли още не.. аз много не правя разлика вече от емо и фешъън
мисля че емотата са циклопи![]()
Има,но повечето са чалгарки,които си слагат черен грим и се обличат като имота.Смятам,че има 2 истински имота,но не съм убедена,че изобщо в България има истинско имо(поне от тези,които се обличат така).
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
има , едната е жената другите с мноо грозни![]()
Не имаме Гошовци и Пешовци... Ама Емовци![]()
![]()
no relationship, no emotion, just sex..
Има някви смешни дето не се знаят кви са,ама има и 2-3 истински
Цял ш*бан живот дишаш прахта.
Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!
Пози колкото искаш...Няма лошо бе.Да се изживяват като каквито си искат не ми пука изобщо.Просто виждам как другите им се смеят,щото на по 14-15 трагнали да се самоубиват,щото животът им бил скапан,пък те реално още нищо не са видяли от него,ама да си живуркат там,не ми пречат.
Just haters make me famous! εĭз
В мойто даскало има само 3-4 за радост не са много![]()
Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !
не...![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Ми не съм засичала в нашата смяна май,ама в другата има.Миналата година се шматкаха по коридорите и от телефоните им звучеше бясна чалга,сега го раздават депресари.Детска им работа.Като пораснат малко,ще разберат,че не може постоянно да се нагаждат според "модата" и да не знаят кои са и какви са въобще...