- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли емота във ващо даскало?
има 2-3 дет не моа разбера емота ли са метали ли са![]()
За щастие , нямадостатачни са сегашните кифли и т.н , с техните драми
![]()
Първоначално написано от camp_rock_94
Eвала, че слушаш Three Days Grace!!
А иначе по темата, имаме. ;д
HE![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
От зайците май има няк'ви "подобия" на имота, но просто не са ми направили впечатление. От по-големите - не, само метълисти.![]()
имаме 3 пози, супер облечени, всико, причесчици и много яко като минеш покраи тях и дочуеш хаусче от GSM-a им![]()
истинско емо не съм виждала, няма и да вида сигурно ...иначе против тях нямам
и предполагам ти си единственото.. ама от онея емота дето ''слушат'' ТХ и куфеят на чалгаПървоначално написано от CrAzYanDlaZy
![]()
п.т.: нямаме..
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
И при нас е така...Първоначално написано от Unendlich
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Абе,чак емота незнам ...![]()
Има някакви брутални метъли и една зайка дето се облича малко зловещо,има някои сдухани индивиди,които може и да минат за емота,но не мисля,че са чак толкова изразени.
В старото ми даскало вече беше друга работа.Модата си казваше думата.
![]()
Досега нито едно емо при нас не съм видяла. В нашето даскало има два типа хора-момчетата-гъзарчета и момичетата-кифлите![]()
Слава богу - НЕ
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Емота ли ?! ..
Не ..
Само някви аматьорчета с кециве и повечко черен молив ..
Нищо повече ..
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Такива изроди няма при нас! Като цяло в Стара Загора емотата са малко.. А и в моето училище са предимно скинове, така че нямаше да им е много гот при нас!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Емота няма, има някакви идиоти които се правят от големия елит и се опитват малко прическите да имитират ама пак си остават идиоти за по-нормалните![]()
Емота вече нямаме испоизмряха ... нарязаха си вените и до там беше![]()
Как може да има такива нещастници бее нз с къв акъл го праят всичко тва
тц тц тц...![]()
![]()
![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
Няма истински емота при нас.Аа, може би само едно.Ма тя е бахти типа, мноо ме кефи![]()
Първоначално написано от eliyiy
Еми скрито покрито може и да има , но безсмъртни самочувствени изблици от получовекоподобно същество колко щеш има![]()
то в моето училище имамe какви ли не смешки,как няма да има емота![]()
Имахме едно до преди 1 година от 11 клас беше ма се осъзна. Иначе от малките (1-9) не знам.... но 100% има![]()