.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Мм някаква фешън при4еска за мом4ееее????@

ММ значи косата сега ми е малко пообрасла..нямам много дълъг бритон нито опашка....но искам сега като се подстрижа да си направя накаква фешън прическа а и ми е гъста косата....
    И незнам кво да кажа на фризиорката..

Айде плс предложете ми как да се подстрижа и сложете пик....и ако може къжете къде да отида в София!!Искам да сменя фризьра!!

Град
    у вас
    0 nomer SLAVI STYLE

Град
    gorno nanadolni6te--kal do kolene
    емм аз се подстригвам при един мн0о г0лям пич в мусагеница т0и прави мн0ог0 яки фешън прически...
    казваш му искам нешо так0ва и т0и решава кв0 ще ти 0тива
    за мене т0я е ч0века......прави магии с косите бате
    h0uSe MuSiC LoVeR http://es.youtube.com/watch?v=xpGq1CZH6PI -metr0p0lis...lyDniCatAa!!!

Цитирай Първоначално написано от JuSt_h0us3
    емм аз се подстригвам при един мн0о г0лям пич в мусагеница т0и прави мн0ог0 яки фешън прически...
    казваш му искам нешо так0ва и т0и решава кв0 ще ти 0тива
    за мене т0я е ч0века......прави магии с косите бате
    Каде тва ле братле?

otiva6 pri friziora si i si izbira6 ot nqkoe spisanie...tam obiknoveno davat nai-aktualnite pri4eski

направи се рошав, на иглички...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    бах мааму що сте ми изтрили предното мнение уе ай ся пак ФЕШЪН-СЪКС!!!по-добре си направи нормална прическа уе човек ко толкоз сички сте луднали по тоя фешън стил

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Оффф, стига вече с тези кампании, антифешъните, антиемотата, антиметалите, етц..
    Ще си ходи, както му е кеф, вас какво ви бърка...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Оффф, стига вече с тези кампании, антифешъните, антиемотата, антиметалите, етц..
    ей цвети моля ти се по-леко с тона не ми е приятно точно ти да ми викаш така, не съм искала да обидя момчето...просто казвам МОЕТО мнение, а той да си ходи както ще и btw само фешъните не ми допадат особено като стил...но всеки е различен и за себе си

emo dool fashion означава модерен.Земи напреи нещо по себе си в лице си кат разбит булдозер m/y защо да е съкс?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от n0wayy :>
    emo dool fashion означава модерен.Земи напреи нещо по себе си в лице си кат разбит булдозер m/y защо да е съкс?
    ти внимавай с обидите да не би разбитият булдозер да не вземе да ти отхапе кухата главица и моля ти се, не ми давай уроци по английски, и сама мога да се справя с превода на fashion...

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    ей цвети моля ти се по-леко с тона не ми е приятно точно ти да ми викаш така, не съм искала да обидя момчето...просто казвам МОЕТО мнение, а той да си ходи както ще и btw само фешъните не ми допадат особено като стил...но всеки е различен и за себе си
    А тебе пък кой ти иска мнението????
    Ти ще казваш какво да харесва.

*щом ти харесва...

Мамка му емо кукличке земи млъкни бе деба

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Офф,да, само гледай как някой ще ми дойде да ми каже,че това,което харесвам "съкс"... пффф, как пък ще му казвате на човека кво да си прави с косата?! ...
    ---
    Абсолютния оффтопик, просто исках да изразя възмущение от тъпотията ви... Иначе и аз не се кефя на фешън прически и не разбирам от фешън прически...
    e ti mnogo me kefish .. seriozno ;] mnoo zatapvash

Мега фен

това кефи ли те

ко толкоз сички сте луднали по тоя фешън стил
    ФЕШЪН СТИЛ....... Чуй се кво говориш .... фешън стил....има си мода .... има си и стил,....ако искаш да кажеш емо стил - ОК....шот мн хора почнаха да бъркат емота с фешъни и май ти си една от тях....Фешън ознава мода ---> така че това означава , че момчето , което е създало темата иска косата му да е фешън ...ОК>!?!?! И ся гледайте да ме нападнете

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от d0mat4et0
    ко толкоз сички сте луднали по тоя фешън стил
    ФЕШЪН СТИЛ....... Чуй се кво говориш .... фешън стил....има си мода .... има си и стил,....ако искаш да кажеш емо стил - ОК....шот мн хора почнаха да бъркат емота с фешъни и май ти си една от тях....Фешън ознава мода ---> така че това означава , че момчето , което е създало темата иска косата му да е фешън ...ОК>!?!?! И ся гледайте да ме нападнете
    няма да те нападна спокойно ама не бъркам емо стил с фешън стил

Град
    Okinawa
    Оф,колко си зле само..човека иска идеи,не да чете тъпите ти разсъждения над това дали теб те кефи или не този вид стил..
    И с кво е по различното "емо-то" ?Същата цигания,същия кич...

http://www.hair-news.com/mens-hairstyles-01.html

Надявам се да съм помогнала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си