- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Клас разделен на групички
Pravi li vi vpe4atlenie kak vseki pat 6tom popadnete v klas hubav ili lo6 , vsi4ki se razdelyat na grupi4ki primer ednite Intelegntnite 2 Nahakanite 3 Mom4eta 4 SLabite 5 Sramejjlivi ili othvarlyani,
Vinagi spomir klasa po tozi vapros pone moyat , i vinagi si kazvame nyama da se razdelya me no vingai dumite predizvikvat sadbata .
Xax Predi iskah da ob6tuvam postoyanos b horata ot klasa ne 4e sega ne go iskam , no predpo4itam samotata i neutralnata zona . Lo6oto e che v neutra;lnata zona sme smao tezi koito v drugite grupi ne se priemat ta takiva sme nie svyasnite . naprimer ednata grupi4ka e na otli4ni4kite , kakvo da napravya che sam s 5-ci i samo4uvstvieto mi ne e do Drugata galaktika sko4ilo xax , nyamam myasto v neya . V tazi grupi4ka na Otli4nichkite ne se vpisvame drugite poneje nie ne sme intelegentni , ta i priyatelstvo ne moje da se zavarji samo4uvstvieto vredi xax .
Az ne go imam v mn no vse pak si sveti tam.
Ta sai sporihme na66iya klas kade da sme hodili za koleda toest izlizaneto v koledna vakanciya . Heh mene nyama da me ima az 6te sam v italia tam 6te praznuvam na po4ivka , Oba4e kato gledah kak sporyat mi be6e sme6no. Tezi hora ne sa priyateli sporyat kri6tyat si a iskat prosto za da se nayadat da otidat nyakade HRANATA VREDI PO PRAZNICIxaxax ednite na kra4ma iskat drugite na resturant 3-ti an sladkarnica i taka vsi4ki na grupi4ki otnovos e arzdeliha , a sega daje i za klasnata shte sporyat ri koi da otide
![]()
nyama takav smyah no e ot4aiva6to tapa6ko polojenie
Т.7
swords1010
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?
ем така е различни хора,различни интереси..
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Повечето класове са така, спокойно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
emi da i pri men e taka koeto e super tupo makar 4e se opitvam da sam s si4ki frs :P
тъпо, но факт
всеки клас се дели на групички![]()
моя клас е нещо много шибано ..
1 ГРУПА : МАНИПУЛАТОРКАТА която е следвана навсякъде от свойте 3-ма "приятели",по цял ден критикуват другите и избиват комплексите си.
2 ГРУПА : 4 супер тихи момичета който на никой не вредят
3 ГРУПА : 7-8 момчета с който адски хубаво се разбирам.
4 ГРУПА : 2 момчета (тревоманчета)
5 ГРУПА : зубарчета (1-2)
.. ии общо взето това е .. с нетърпения чакам да минат тези 207 дни до края на учебната година![]()
az puk se razbiram kato cqlo pove4e s mom4etata makar 4e sam momi4e abe hora imate i drugi klasove vuv vipuska :P zapoznaite se :P
Ti kakvo, da ne bi da ochakvash vsichki 30 uchenika da sa s edni i sushti interesi?! Tva razdelenie ne e samo v daskalo, a i v jivota.
v moq klas razgovarqm s edno dve momi4eta i to rqdkoo..prez drugoto vreme si stoq sama na 4ina![]()
xax ne o4akvam ama stava ne6ty kat napadenie grupi4ka na grupi4ka![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?
Навсякъде е така.
В нашия клас сме разделени,но това вече спря да ми прави впечатление.А историята ти за събирането по Коледа ме подсети за една наша подобна слушка.Искахме да се съберем по случай завършването на учебната година и едните искаха на кафе,други искаха на кръчма,трети искаха някакъв хубав ресторант,а четвърти не искаха въобще да се събираме.И нали,записахме се и едно момиче уж щеше да отиде да запази маса.Иии нали минават си дните и никой нищо не казва и естествено нищо не стана.Тъй че споко,не е само твоя клас така.![]()
хахах нашия клас е от 27 човека от които 21 момичета с 11 момичета немога да се гледам с''яките'' другите 9 чат пат мога да си кажа нещо с тях и 1 момиче с което пушиме заедно ..... та хората от класа са момчетата
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Ние сме 28 - 14 момчета и 14 момичета.С почти всички момчета се разбирам..В смисъл имам за какво да си говоря с тях.От момичетата има само две дето се мислят за най - великите , а отстрани изглеждат адски смешно.Плюс това дойдоха тази година в нашето училище и някакси много им се дигна "работата"..И двете не са нищо особено , ама какво да се прави.Жалки и смешни са..Доста пъти съм им намеквала да престанат да се правят на това което не са , но без ефект..Иначе с другите 11 момичета се разбирам и мога да говоря с тях докато съм там..Но само това е и с нетърпение чакам да свърша , за да се прибера , защото класа попринцип е ужасен
![]()
Във всеки клас винаги е било такаАко това ще те успокои
![]()
Ami nie sme samo 19i se razbirame chudesno
Is everybody going crazy?!?
Ами в моя клас всичко се върти около мен .. навсякъде ме викат .. с всички съм приятел .. просто съм лидер .. не само защото с всички съм се бил и всичките съм ги бил .. ами защото не съм некъв тапак.. напротив .. и се държа нормално с всички .. !
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
dam +1Първоначално написано от ThePowerOfLove
И при мен е така споко. Надявах се сега в новото даскало да е различно ама не е .
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
И в моя клас е така..аз се разбирам горе/долу добре с всички освен с зубърчетата щото не съм от тяхната класа нали..![]()
В моя клас групичките са по двойки секи има друг с който е винаги така сме 6 момичета обикаляме заедно но сяка една има друга с която не се разделя
има още 3 двойки момичета които обикалят заедно и понякога се събират и 3-те двойки но всички се разбираме горе долу има и спорове ама няма как![]()
![]()
По-добре стои неутрал отколкото да се правиш на такъв какъвто не си и да се присъединяваш към "яките" със фалшива самоличност.Рано или късно си проличава кой си всъщност.Освен това се замисли дали наистина ще ти е добре ако да речем утре се присъединиш към тяхната тайфа и дали наистина е нужно.
П.П. Всички класове са така.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Хахах, спокойно, просто няма начин да си еднакво близък с 30 човека и да им обръщаш достатъчно внимание на всичките. Важното е само всички да сте в добри отношения и когато има нужда да си помагате, а не да воювате помежду си. Нашия клас също е на 3 групички:
1. Лудите - Ненормалната женска част, в която са всички хубави и по- отворени момичета.
2. Тихите - По- срамежливите и трудноадаптиращи се момичета.
3. Момчетата - Те са си на една група, но аз лично ги обожавам, страхотни момчета си имаме!![]()
Мдааа и при нас е така, тъпо ама факт.Ние пък се делим така:
1.ЗУБАРИ - най-многобройната група. Те пък от своя страна се делят на три части
1.1.Нормалните зубари:можеш да си лафиш с тях ок са ама мн им пука за оценки и доста си учат
1.2.Тъпите зубари:Супер неадекватни, по цял ден зубрят,рядко говорят и са супер асоциални
1.3.Ауцайдерите:На теа хора не им пука за даскалото смисъл такъв че са обсебени от дискавъри и са мега интелигенти естествено асоциални правят си судокута и сами си ги решават и тн.
2.СВОБОДНИТЕ ЕЛЕКТРОНИ - група от хора със някъф среден успех в повечето случеи некфи геймъри,ходат на даскало щото трябва ианче цел ден пред компа.
3.ПЪЛНИТЕ ИДИОТИ - Супер тъпи едвам минават годината,с някфо детско разбиране,гледат да те дразнат и тн.
4.ПОПУЛЯРНИТЕ - Що годе нормални оценки,социални с много приятели и познати.Добре се облчат,в повечето случаи с доста пари![]()
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........