- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кака определяте лоловият ви живот?
Кака определяте лоловият ви живот?
Лоловият ми живот е доста лолов бих отбелязал. Определям го като пълноценен и здравословен.Първоначално написано от zsp
![]()
za6to taka se e polu4iloПървоначално написано от kPuCkA
![]()
PS: ei piklio 6to ne se spre6 za malko a 4e mi pisna ot tvoite temi
PS2:ti za men si edno 10 godi6no govno na koeto predi 2 sedmici mu e 6traknala pi6kata za parvi pat i se misli za mn golqm![]()
Първоначално написано от dshiznit
Аз бих го определила като пълноЛОЛЕН и здравоЛОЛЕН
![]()
а може да се каже че е много лолов!
БРАВО на грамотните !! =D>![]()
пффф да и при мен така....Първоначално написано от kPuCkA
![]()
Щото няма с кой,а този който искам не може да си домъкне г*за от Пловдив до ВарнаПървоначално написано от dr.MAGNUM
![]()
![]()
засега е малко замрялПървоначално написано от zsp
щото мили4кото ми го няма при мен
![]()
![]()
![]()
ама ще си доидееееееееее...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
бих казала болестно състояние РЕДКОСЕКС![]()
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Раждясъл...
na 2 meseca i polovina ... az pak se chustvam devstvena.
ps . mi tooooooo da ne lesno po 2836235862-456-384 temi da puskash na vecher .ne mu se syrdete na momicheto ne smigva da gi pishe ... pyk kamo li da prverqva za greshki . negoovto vyprosi v oblastta na sex sa bezbroini (samo se chudq dali chete nashite postove , ili prosot pishe , zashtoto goni nqkakyv reekord )![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Браво момиче,радвашПървоначално написано от bebe_zaiche
По темата:на ръчна,така и мисля да карам още 8 месеца.Нещо като острова на изкушението![]()
+!Първоначално написано от merilin_
![]()
Е,гледам от 11 дена сте заедно,изчакай още 10 и сиг ще ти пусне \Първоначално написано от .king.
/
Нямам от какво да се оплача, Лоловият ми живот е много добре![]()
Какво е лолов?![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
абе, от всички тука само аз ли не говоря за секс, а го правя![]()
ха ха
не върви много![]()