- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как си бръснете топките?
Абе как да си махна космите от топките? Там просто не виждам как да ги мина с самобръсначка...страх ме е да не се порежа...Вие как ги махате или знаете ли как да ги махна?
Със бигче безопасно е споко мен всичко е изпробвавано!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
ela pri men az 6te te obrasna.![]()
![]()
![]()
ами клекни и си сложи едно малко огледалце отдолу и ще имаш видимост да се обръснеш![]()
или другия вариант е
elity
МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 6:21 pm Заглавие:
ela pri men az 6te te obrasna. Very Happy Very Happy Very Happy
Може ли аз да дойда??Първоначално написано от elity
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
аз па с газова горелка![]()
Ми имаш 3 възможности:
1) да си ги обръснеш сам ама като те е страх ще те трепери ръката и ще се порежеш
2) да идеш на козметик
3) мацката дето ти предложи си е вариант![]()
Е с бръснач дали ще ти е по-лесно? А и след като ще си ги бръснеш, специално ти, дали ще е с нещо друго освен самобръсначка? И к'во толкова има да го направиш? Няма да го резнеш и да падне я! Те хората и лицата си режат като се бръснат...
Отиваш в аптеката и казваш да ти даде депилиращ крем.После мажеш чакаш 15,20 минути и със помощта на шпаклата която са ти я дали със крема премахваш космите и ги миеш с хладка вода \/
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
да тва е най-добрия варианта ако те е страх да не се порежешПървоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
Колко струва този депилиращ крем и дали става за под мишниците, че от браснене космите до лактите ми ще стигнат... вече не смея да ги махна с самобрасначка а ги стрижа с машинката за коса![]()
Щрак Марийке на портрет със г**а напред...
От 2 лева до 20 продават ги в аптекитеПървоначално написано от kostenurcho
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face