- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбация с...
Zdraveite hora,mnogo mi e interesno dali s va6ite partniori govorite za samozadovolqvane.Na men i priqtelkata mi ni otne malko vreme dokato navlezem v tolkova intimni podrobnosti ama vsi4ko se promeni.Tq kazva e i deistva vybujda6to kato me gleda da lyskam(makar 4e predpo4itam tq da mi go lapa),a az obojavam da q gledam kak masturbira!A vie???
ехааа ебаси якотооооо.... аз пък "обожавам" да ти чета супер "интелигентните" темипросто ми доставя супер кеф и неописуема радост да им хвърлям по едно око, докато си пия кафето
направо мога да го (кафето) върна пак в чашата от твойте "остроумия"
![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
+1Първоначално написано от Mr.bEps
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
струва ми се че е някво лапе дето пита за щяло и нещяло....ама кво толкова демокрация...в нета пък е направо анархия така че да си прави квот си иска![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ем просто в един момент с приятеля/приятелката си ставате достатъчно близки,че да можете да си споделяте и за такива лични подробности
I am a violet butterfly !
nie s moq si govorim za tezi ne6ta, purvo ni be6e malko tegavo posle leka po leka ni stana po komfortno. toi kaza 4e se vazbujda ot misulta kak se dokosvam i dulgo vreme me kara6e da go pravq pred nego, be6e mi super stranno no 6tom iska....iska! ta sled vreme po pozvolih da gledane izdurja dulgo samo da gleda
![]()
Еее, лелее искам и аз бееПървоначално написано от cotton candy
![]()
![]()
Аз ако съм после няма да мога да се озъптя 2 дена...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
бате, наеш кво... щом се гледате с приятелката ти и ви е яко, не ми се ще да ти мине кефа, та съответно трабва да разнообразяваш
http://www.bghelp.co.uk/forums/showthread.php?t=7844![]()
+2Първоначално написано от miss california
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
+3 BAN!Първоначално написано от rubi
![]()
![]()
![]()
по добре да пита ся, че после земе да пита що и с кво е сгафил че патката вече не му става !
Strength thru Oi!