.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Sofia

Мастурбация с...

Zdraveite hora,mnogo mi e interesno dali s va6ite partniori govorite za samozadovolqvane.Na men i priqtelkata mi ni otne malko vreme dokato navlezem v tolkova intimni podrobnosti ama vsi4ko se promeni.Tq kazva e i deistva vybujda6to kato me gleda da lyskam(makar 4e predpo4itam tq da mi go lapa),a az obojavam da q gledam kak masturbira!A vie???

Град
    Пловдив-София
    ехааа ебаси якотооооо.... аз пък "обожавам" да ти чета супер "интелигентните" теми просто ми доставя супер кеф и неописуема радост да им хвърлям по едно око, докато си пия кафето направо мога да го (кафето) върна пак в чашата от твойте "остроумия"
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Mr.bEps
    ехааа ебаси якотооооо.... аз пък "обожавам" да ти чета супер "интелигентните" теми просто ми доставя супер кеф и неописуема радост да им хвърлям по едно око, докато си пия кафето направо мога да го (кафето) върна пак в чашата от твойте "остроумия"
    +1
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    струва ми се че е някво лапе дето пита за щяло и нещяло....ама кво толкова демокрация...в нета пък е направо анархия така че да си прави квот си иска
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    ем просто в един момент с приятеля/приятелката си ставате достатъчно близки,че да можете да си споделяте и за такива лични подробности
    I am a violet butterfly !

nie s moq si govorim za tezi ne6ta, purvo ni be6e malko tegavo posle leka po leka ni stana po komfortno. toi kaza 4e se vazbujda ot misulta kak se dokosvam i dulgo vreme me kara6e da go pravq pred nego, be6e mi super stranno no 6tom iska....iska! ta sled vreme po pozvolih da gleda ne izdurja dulgo samo da gleda

Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    nie s moq si govorim za tezi ne6ta, purvo ni be6e malko tegavo posle leka po leka ni stana po komfortno. toi kaza 4e se vazbujda ot misulta kak se dokosvam i dulgo vreme me kara6e da go pravq pred nego, be6e mi super stranno no 6tom iska....iska! ta sled vreme po pozvolih da gleda ne izdurja dulgo samo da gleda
    Еее, лелее искам и аз бее
    Аз ако съм после няма да мога да се озъптя 2 дена...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

бате, наеш кво... щом се гледате с приятелката ти и ви е яко, не ми се ще да ти мине кефа, та съответно трабва да разнообразяваш

http://www.bghelp.co.uk/forums/showthread.php?t=7844

Цитирай Първоначално написано от miss california
    +1
    +2
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от rubi
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    +1
    +2
    +3 BAN!

Повече от фен Аватара на Buttk0
    по добре да пита ся, че после земе да пита що и с кво е сгафил че патката вече не му става !
    Strength thru Oi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си