- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво мислите за тази рокля?
Супер е![]()
![]()
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Хм нещо не ми харесва в тази рокля.. Нз колко ще струва, но ако е много не си заслужава все едно аматиор (да знам че не се пише така, не мога да намеря буквата) я е направил (и не го казвам в лош смисал, просто все едно някой, който наскоро е завършил институт по моден дизайн и няма толкова опит).
Съгласна съм със Emo Doll рокли от типа на роклите на Elie Saab са невероярни!
I am the substance and the one who has no substance.
Na vsqko momiche razlichnite rokli stoqt po razlichen nachin... Otnosno komentarite che takava roklq ne e hubava za bal i t.n. shte kaja samo che moqta roklq na bala beshe do dolu i beshe s 2 obrycha.. Vseki si ima vkus! A po temata.. haresva mi roklqta...Първоначално написано от Taina{}
![]()
хихихи тия май дето викат че тая рокля е много хубава май не са си и правили труда да щракнат върху пика да я видят в цял размер...щракнете върху калтинката,вижте я в цял размер и тогава говорете![]()
Еми същност не само че щракнах върху снимката и добре я огледах,ами и друг път съм виждала същата реклама и тогава още ми беше направила впечатление. Страхотна е роклята,но честно не бих отишла с такъв тип на бала си. Сигурно защото аз вече съм си измислила роклятаИскам нещо по-практично и изчистено, малка черна рокля например
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
е...ми всеки си има различен вкус сегаПървоначално написано от Axel_f
просто казвам че не залагам за никакво събитие на българските марки...а иначе обожавам роклите на Ели Сааб...горния пик който пуснах е негова рокля
та подозирам...едва ли някой ще може да се изръси с няколко хилядарки...тъй че май ще трабва да се задоволявате с романтиките си
![]()
![]()
Роклята наистина е много хубава, но не забравяй, че е важно и как Ти ще изглеждаш в нея. Има много хубави модели, но на всички не стоят еднакво добре. Ако имаш и такова тяло...... мисля, че ще си 'трепач'! ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
мила лип-глос роклята освен че не ми харесва е и сватбена....
не си ли учила английски..../в момента нямам англ тъй че ше го напиша на БГ/уединг-СВАТБА!!!
![]()
![]()
Emo Doll, a ти знаеш ли, че сватбените рокли ги правят и в цвят, така че са много подходящи и за абитуриентски.![]()
Аз специално бях пробвала модела на една сватбена рокля, който много ми хареса, и продавачката ми предложи всички цветове, от които тя би могла да бъде направена, така че това е най-малкият й проблем.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Момичето просто пита какво е мнението ни за роклята не е нужно да й даваш уроци по английски мода дизайнери и да подчертаваш че неможели да се изръсят няколко хиледаркиПървоначално написано от Emo Doll
че щракат на снимката това е факт за твоята снимка просто няма да коментирам а това So Sweety незнам къде го видя ако и харесва роклята няма да се "задоволи с романтиката" а просто ще си я ушие защото явно й харесва !! Аман от разбирателки
![]()
даПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
а най-големия и е че роклята и е грозна
пък де да знам...може би щото модела е жаба/много грозна жаба при това/ и може за това дами се струва че роклята е грозна...нз...ама за мене Ели Сааб РулзЗзЗ
![]()
Ne e zle,no lichno az predpohitam po-ekstravagantnite neshta... just haute couture...
мм хубава е.на мен ми харесва.
Якичка е![]()
Още по-зле че е за сватба.. Кой би искал да облече нещо такова на такъв важен ден в живота си.. сис сигурност не съм азПървоначално написано от Emo Doll
![]()
Както казах все едно е направена от амотиор.. Корсета е си-тру(??) долната част е по скоро като перде.. И никога не е красиво когато се вижда подплатата... И да не говориме че обемни рокли със цепки просто не въри.. Освен ако си много добър дизайнер и намериш начин да го направиш така че да изглежда добре.
Хаха Ми става, ама аз дори и на сватбата си няма да я облека![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Модели които на мен ми харесват
Тези са от Баджли Мишка, по семпли, но пак имат детайли
И от Люка Люка
Верасаче
Всички модели са от Есен-Зима 2007/08
stra6na e !! mn e sladka
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
абе какво се зъбите и намирате кусури? питах ви само.. за мен е важно на мен да ми харесва и на хората, на които държа а пък точно за някви такива като вас дето даже не знам как изглеждате ( с изключение на емото)... исках да видя допада ли роклята на повечко хора...
а на тебе гнусно имо дето мяза на травис ше ти кажа че много добре знам английския но както и да е. да още в началото преди да я пусна съм видяла че пише, че е сватбена, но на мен не ми пречи да отида на шивач и да кажа да ми направи модела на роклята по малко ралзичен нчаин и да не е бял цват естествено. кво се заяждаш и се праиш на мн интересна се едно ти ше имаш няколко хилядарки за твоя парцал дето си ми го сложила. като те гледам къв си грозил надали ше може и рокля за 1000000 хиляди да те направи хубава. :&![]()
хаха да добавя че травестита на аватара ми е по-хубав от теб ама всеки си има мнение нали? както за роклята така и за твоята красутЪ
![]()
Якичка е![]()
благодаря за комплиментитеПървоначално написано от lip-gloss
между другото няма число 1000000 хиляди....такова чудо не съществува
пък и не ми казвай че съм грозил щото може и да не съм те виждала ама по вкуса ти за дрехи и въобще за всичко....съдя че би трябвало да изглеждаш доста глуповато....не съм виновна че не харесвам парцалки като тебе
и ако чуя още веднъж че се казала на роклята която пуснах "парцал" или да ме обидиш по какъвто и да било начин......ще си глътнеш зъбките безмозъчна проста краво
щато ти гледам вкуса...едва ли струваш нещо повече от мене...и...да ще изглеждам супер в рокля за " 1000000 хиляди"
![]()
Здравейте млади дами.Както забелязах имате противоречия по между си.Аз видях въпросната рокля и ми харесва-това е мое мнение и не означава,че останалите нямат право на свое.За това,предполагам е пусната темата,за да видим всеки какво мисли по въпроса.
Ще се радвам, ако с този пост се преустановят обидите.Няма смисъл да се озлобявате,само защото вкусовете ви не съвпадат.Айде по-спокойно.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Може би щеше да е по-добре ако беше анкета...
abe taa pa parcal si i ti i roklqta ti ma :P tva 4e roklqta ti e za nqkolko hilqdi ne zna4i 4e e hubava i ti su6toima rokli za pod hilqda leva koito sa mn pove4e ot tvoq parcal
a i tva 4e ti nemoje6 da si pozvoli6 takava roklq kato taq za nqkolko hilqdi ne zna4i 4e i drugite ne mogat taka 4e ne slagai v ob6t znamenatel vsi4ki bastuni kato tebe
![]()