.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Супер е

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Хм нещо не ми харесва в тази рокля.. Нз колко ще струва, но ако е много не си заслужава все едно аматиор (да знам че не се пише така, не мога да намеря буквата) я е направил (и не го казвам в лош смисал, просто все едно някой, който наскоро е завършил институт по моден дизайн и няма толкова опит).

Съгласна съм със Emo Doll рокли от типа на роклите на Elie Saab са невероярни!
    I am the substance and the one who has no substance.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    xaxa s tazi roklq be6e moq sau4eni4ka... li4no men ne me kefi osobeno kak sedi na jivo... ama vse pak be6e po dobre ot ostanlite..
    Na vsqko momiche razlichnite rokli stoqt po razlichen nachin... Otnosno komentarite che takava roklq ne e hubava za bal i t.n. shte kaja samo che moqta roklq na bala beshe do dolu i beshe s 2 obrycha.. Vseki si ima vkus! A po temata.. haresva mi roklqta...

Мега фен
    хихихи тия май дето викат че тая рокля е много хубава май не са си и правили труда да щракнат върху пика да я видят в цял размер...щракнете върху калтинката,вижте я в цял размер и тогава говорете

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Еми същност не само че щракнах върху снимката и добре я огледах,ами и друг път съм виждала същата реклама и тогава още ми беше направила впечатление. Страхотна е роклята,но честно не бих отишла с такъв тип на бала си. Сигурно защото аз вече съм си измислила роклята Искам нещо по-практично и изчистено, малка черна рокля например
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Еми същност не само че щракнах върху снимката и добре я огледах,ами и друг път съм виждала същата реклама и тогава още ми беше направила впечатление. Страхотна е роклята,но честно не бих отишла с такъв тип на бала си. Сигурно защото аз вече съм си измислила роклята Искам нещо по-практично и изчистено, малка черна рокля например
    е...ми всеки си има различен вкус сега просто казвам че не залагам за никакво събитие на българските марки...а иначе обожавам роклите на Ели Сааб...горния пик който пуснах е негова рокля та подозирам...едва ли някой ще може да се изръси с няколко хилядарки...тъй че май ще трабва да се задоволявате с романтиките си

Роклята наистина е много хубава, но не забравяй, че е важно и как Ти ще изглеждаш в нея. Има много хубави модели, но на всички не стоят еднакво добре. Ако имаш и такова тяло...... мисля, че ще си 'трепач'! ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    мила лип-глос роклята освен че не ми харесва е и сватбена....
    не си ли учила английски..../в момента нямам англ тъй че ше го напиша на БГ/уединг-СВАТБА!!!

Emo Doll, a ти знаеш ли, че сватбените рокли ги правят и в цвят, така че са много подходящи и за абитуриентски.
    Аз специално бях пробвала модела на една сватбена рокля, който много ми хареса, и продавачката ми предложи всички цветове, от които тя би могла да бъде направена, така че това е най-малкият й проблем.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    не си ли учила английски..../в момента нямам англ тъй че ше го напиша на БГ/уединг-СВАТБА!!!

Момичето просто пита какво е мнението ни за роклята не е нужно да й даваш уроци по английски мода дизайнери и да подчертаваш че неможели да се изръсят няколко хиледарки че щракат на снимката това е факт за твоята снимка просто няма да коментирам а това So Sweety незнам къде го видя ако и харесва роклята няма да се "задоволи с романтиката" а просто ще си я ушие защото явно й харесва !! Аман от разбирателки

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Emo Doll, a ти знаеш ли, че сватбените рокли ги правят и в цвят, така че са много подходящи и за абитуриентски.
    Аз специално бях пробвала модела на една сватбена рокля, който много ми хареса, и продавачката ми предложи всички цветове, от които тя би могла да бъде направена, така че това е най-малкият й проблем.
    да а най-големия и е че роклята и е грозна пък де да знам...може би щото модела е жаба/много грозна жаба при това/ и може за това дами се струва че роклята е грозна...нз...ама за мене Ели Сааб РулзЗзЗ

Ne e zle,no lichno az predpohitam po-ekstravagantnite neshta... just haute couture...

мм хубава е.на мен ми харесва.

Град
    Canada/Sf
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll

Още по-зле че е за сватба.. Кой би искал да облече нещо такова на такъв важен ден в живота си.. сис сигурност не съм аз
    Както казах все едно е направена от амотиор.. Корсета е си-тру(??) долната част е по скоро като перде.. И никога не е красиво когато се вижда подплатата... И да не говориме че обемни рокли със цепки просто не въри.. Освен ако си много добър дизайнер и намериш начин да го направиш така че да изглежда добре.

Град
    Dreamland Varna
    Хаха Ми става, ама аз дори и на сватбата си няма да я облека
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Canada/Sf
    Модели които на мен ми харесват

Тези са от Баджли Мишка, по семпли, но пак имат детайли

И от Люка Люка

Верасаче

Всички модели са от Есен-Зима 2007/08

Град
    В КЪЩИ
    stra6na e !! mn e sladka
    ...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Хубавка е

абе какво се зъбите и намирате кусури? питах ви само.. за мен е важно на мен да ми харесва и на хората, на които държа а пък точно за някви такива като вас дето даже не знам как изглеждате ( с изключение на емото)... исках да видя допада ли роклята на повечко хора...
    а на тебе гнусно имо дето мяза на травис ше ти кажа че много добре знам английския но както и да е. да още в началото преди да я пусна съм видяла че пише, че е сватбена, но на мен не ми пречи да отида на шивач и да кажа да ми направи модела на роклята по малко ралзичен нчаин и да не е бял цват естествено. кво се заяждаш и се праиш на мн интересна се едно ти ше имаш няколко хилядарки за твоя парцал дето си ми го сложила. като те гледам къв си грозил надали ше може и рокля за 1000000 хиляди да те направи хубава. :& хаха да добавя че травестита на аватара ми е по-хубав от теб ама всеки си има мнение нали? както за роклята така и за твоята красутЪ

Якичка е

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lip-gloss
    абе какво се зъбите и намирате кусури? питах ви само.. за мен е важно на мен да ми харесва и на хората, на които държа а пък точно за някви такива като вас дето даже не знам как изглеждате ( с изключение на емото)... исках да видя допада ли роклята на повечко хора...
    а на тебе гнусно имо дето мяза на травис ше ти кажа че много добре знам английския но както и да е. да още в началото преди да я пусна съм видяла че пише, че е сватбена, но на мен не ми пречи да отида на шивач и да кажа да ми направи модела на роклята по малко ралзичен нчаин и да не е бял цват естествено. кво се заяждаш и се праиш на мн интересна се едно ти ше имаш няколко хилядарки за твоя парцал дето си ми го сложила. като те гледам къв си грозил надали ше може и рокля за 1000000 хиляди да те направи хубава. :& хаха да добавя че травестита на аватара ми е по-хубав от теб ама всеки си има мнение нали? както за роклята така и за твоята красутЪ
    благодаря за комплиментите между другото няма число 1000000 хиляди....такова чудо не съществува пък и не ми казвай че съм грозил щото може и да не съм те виждала ама по вкуса ти за дрехи и въобще за всичко....съдя че би трябвало да изглеждаш доста глуповато....не съм виновна че не харесвам парцалки като тебе и ако чуя още веднъж че се казала на роклята която пуснах "парцал" или да ме обидиш по какъвто и да било начин......ще си глътнеш зъбките безмозъчна проста краво щато ти гледам вкуса...едва ли струваш нещо повече от мене...и...да ще изглеждам супер в рокля за " 1000000 хиляди"

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравейте млади дами.Както забелязах имате противоречия по между си.Аз видях въпросната рокля и ми харесва-това е мое мнение и не означава,че останалите нямат право на свое.За това,предполагам е пусната темата,за да видим всеки какво мисли по въпроса.

Ще се радвам, ако с този пост се преустановят обидите.Няма смисъл да се озлобявате,само защото вкусовете ви не съвпадат.Айде по-спокойно.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Може би щеше да е по-добре ако беше анкета...

abe taa pa parcal si i ti i roklqta ti ma :P tva 4e roklqta ti e za nqkolko hilqdi ne zna4i 4e e hubava i ti su6to ima rokli za pod hilqda leva koito sa mn pove4e ot tvoq parcal a i tva 4e ti nemoje6 da si pozvoli6 takava roklq kato taq za nqkolko hilqdi ne zna4i 4e i drugite ne mogat taka 4e ne slagai v ob6t znamenatel vsi4ki bastuni kato tebe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си