- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво мислите за тази рокля?
Абе айде стига сте се карали...все пак заглавието на темата е "какво мислите за тази рокля" а не "кажете,че тази рокля ви кефи"...
миличка,а ти откъде знаеш че не мога за си позволя таква рокля.....айде сега като не знаеш как седят нещата да млъкнеш,а?Аз мога да си позволя този "боклук" както ти го нарече....и още повече...ще си го позволяПървоначално написано от lip-gloss
бих искала да ти пусна пикчета с рокли които наистина ми харесват
иии....всеки си има собствено мнение....на мене не ми харесва твоята рокля и явно на тебе моята
но това не е причина да се обиждаме и да се излагаме публично нали?Ясно е че аз не мога да променя твоето мнение и ти моето.....но аз поне не съм стигала до такива крайности да казвам че мязаш на травестит....че си гнусно имо
че си грозил и т.н. ...ето рокли които лично на мен ми допадат адски
![]()
ииии извинявай ама факта че плеяда звезди се обличат от Ellie Saab не от Романтика // говори доста красноречиво.[/img]
zaribqva \/
а, рокля тип торта с цепка![]()
втф?!?
абе нещо не И е както трябва![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
+1 , но с 10 см по малко си става и за бал и за др местаПървоначално написано от Mariella
![]()
Emo Doll, ти наистина си много зле...Нищо лично,ама тая тема май я взе твърде много присърце.Момичето просто искаше да разбере какво мислят другите за роклята,а не да и изнасяш лекция за значението на "уединг" и да нападаш всеки,изказал мнение ,различно от твоетоИ какво подяволите ни бърка нас,че имаш финансови възможности да си купуваш рокли за по няколко хилядарки...?! И извинявай,ама това си беше злобничко и не мисля,че отговаря на нивото,на което претендираш че си...
Няма да коментирам факта,че си пуснала нова тема с твоите рокли....Първоначално написано от Emo Doll
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
амиии от това, което се вижда на снимката, направена от професионален фотограф, изглежда страхотна...обаче на екрана на монитора мое да е една, а пък на мен да седи по коренно различен начин... аз за моя бал мисля да си взема нещо по-практично, което да мога да облека пак и да не изхарча маса пари... струва ми се по-добър вариант пред тва да се охарча супер много за нещо, което ще мога да облека 1-2 максимум 3 пъти в целия си живот![]()
а, Еmo Doll .. душичке, престара се якокво оспами на момичето темата, пускайки пост едва ли не след секи, който казва, че роклята му харесва... момиче, напрао съ насра, ходи се изкъпи и си смени гащите, тамън да поохладнеят малко страстите
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
хах...и без това щях да пусна тема с тези роклиПървоначално написано от Axel_f
и не съм била против никой който е казал че тази рокля му харесва...бях единствено срещу lip-gloss която започна да ми казва че мязам на травис и че съм гнусно имо....а ако ви копирам какви лични съобщения със псувни ми е пратила....без аз да започна първа.....просто ще си паднете от стола
ами...не съм казала че мога веднага да си позволя такава рокля...в общия знаменател сложих и себе си
а най-смешното е че всичко започна заради една рокля
![]()
mn e dobra
Не си падам по подобни дрехи...
Просто не е мой тип,така че не,не ми харесва![]()
Walk go home boy...
lip-gloss,самочуствието май ти е в повече,а?!
ами не е лоша.. но с тази цепка.. нещо не варви нз![]()
da rоклята е готина но аз не си падам по такива рокли...разбрах че след 1 година ви е бала на повечето момичета ако имате по голямо ваображение можете вие да си измислите модела за рокля или костюм..сестра ми тази година имаше бал и тя си измисли модела...вече във фирмата която го правиха оформиха сички неща![]()
Не я защитавам,но е тъпо да казвашПървоначално написано от lip-gloss
Първоначално написано от lip-gloss
![]()
Роклята е хубава
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!