.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Абе айде стига сте се карали...все пак заглавието на темата е "какво мислите за тази рокля" а не "кажете,че тази рокля ви кефи"...

Град
    Na sedmoto nebe
    Роклята много ми хареса и за моя бал май ще е такава,но ще видим.Пък колко пари ще е не е от голямо значени, може и 100 да е или 100 000. Важното е да ти харесва и отива

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lip-gloss
    abe taa pa parcal si i ti i roklqta ti ma :P tva 4e roklqta ti e za nqkolko hilqdi ne zna4i 4e e hubava i ti su6to ima rokli za pod hilqda leva koito sa mn pove4e ot tvoq parcal a i tva 4e ti nemoje6 da si pozvoli6 takava roklq kato taq za nqkolko hilqdi ne zna4i 4e i drugite ne mogat taka 4e ne slagai v ob6t znamenatel vsi4ki bastuni kato tebe
    миличка,а ти откъде знаеш че не мога за си позволя таква рокля.....айде сега като не знаеш как седят нещата да млъкнеш,а?Аз мога да си позволя този "боклук" както ти го нарече....и още повече...ще си го позволя бих искала да ти пусна пикчета с рокли които наистина ми харесват иии....всеки си има собствено мнение....на мене не ми харесва твоята рокля и явно на тебе моята но това не е причина да се обиждаме и да се излагаме публично нали?Ясно е че аз не мога да променя твоето мнение и ти моето.....но аз поне не съм стигала до такива крайности да казвам че мязаш на травестит....че си гнусно имо че си грозил и т.н. ...ето рокли които лично на мен ми допадат адски

ииии извинявай ама факта че плеяда звезди се обличат от Ellie Saab не от Романтика / / говори доста красноречиво.[/img]

Град
    Stara Zagora

Re: какво мислите за тази рокля?

zaribqva \/

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    а, рокля тип торта с цепка

втф?!?

абе нещо не И е както трябва
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Фен
    Град
    c0фиR
    Цитирай Първоначално написано от Mariella
    Тази не е ли сватбена ?Иначе като модел много ми харесва
    +1 , но с 10 см по малко си става и за бал и за др места

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Emo Doll, ти наистина си много зле...Нищо лично,ама тая тема май я взе твърде много присърце.Момичето просто искаше да разбере какво мислят другите за роклята,а не да и изнасяш лекция за значението на "уединг" и да нападаш всеки,изказал мнение ,различно от твоето И какво подяволите ни бърка нас,че имаш финансови възможности да си купуваш рокли за по няколко хилядарки...?! И извинявай,ама това си беше злобничко и не мисля,че отговаря на нивото,на което претендираш че си...
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    quot;]...едва ли някой ще може да се изръси с няколко хилядарки...тъй че май ще трабва да се задоволявате с романтиките си
    Няма да коментирам факта,че си пуснала нова тема с твоите рокли....
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    не там където ми се иска..
    амиии от това, което се вижда на снимката, направена от професионален фотограф, изглежда страхотна...обаче на екрана на монитора мое да е една, а пък на мен да седи по коренно различен начин... аз за моя бал мисля да си взема нещо по-практично, което да мога да облека пак и да не изхарча маса пари... струва ми се по-добър вариант пред тва да се охарча супер много за нещо, което ще мога да облека 1-2 максимум 3 пъти в целия си живот
    а, Еmo Doll .. душичке, престара се яко кво оспами на момичето темата, пускайки пост едва ли не след секи, който казва, че роклята му харесва... момиче, напрао съ насра, ходи се изкъпи и си смени гащите, тамън да поохладнеят малко страстите
    love hurts, but it's worth it =)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Emo Doll, ти наистина си много зле...Нищо лично,ама тая тема май я взе твърде много присърце.Момичето просто искаше да разбере какво мислят другите за роклята,а не да и изнасяш лекция за значението на "уединг" и да нападаш всеки,изказал мнение ,различно от твоето И какво подяволите ни бърка нас,че имаш финансови възможности да си купуваш рокли за по няколко хилядарки...?! И извинявай,ама това си беше злобничко и не мисля,че отговаря на нивото,на което претендираш че си...
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    quot;]...едва ли някой ще може да се изръси с няколко хилядарки...тъй че май ще трабва да се задоволявате с романтиките си
    Няма да коментирам факта,че си пуснала нова тема с твоите рокли....
    хах...и без това щях да пусна тема с тези рокли и не съм била против никой който е казал че тази рокля му харесва...бях единствено срещу lip-gloss която започна да ми казва че мязам на травис и че съм гнусно имо....а ако ви копирам какви лични съобщения със псувни ми е пратила....без аз да започна първа.....просто ще си паднете от стола ами...не съм казала че мога веднага да си позволя такава рокля...в общия знаменател сложих и себе си а най-смешното е че всичко започна заради една рокля

Повече от фен
    mn e dobra

кво се оправдаваш тука... искаш някой да те защити, че ти сама не можеш ли? започна да се заяждаш с мен и пъра ми прати писъмце че ще ме смачкаш и че съм курве долно хахаха

Не си падам по подобни дрехи...
    Просто не е мой тип,така че не,не ми харесва

Walk go home boy...

lip-gloss,самочуствието май ти е в повече,а?!

ами не е лоша.. но с тази цепка.. нещо не варви нз

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    и да е в повече тва тебе кво те бърка бе? еми виж.. не е толко много колкото на тая тринайсет годишна "специялистка по модата"

da rоклята е готина но аз не си падам по такива рокли...разбрах че след 1 година ви е бала на повечето момичета ако имате по голямо ваображение можете вие да си измислите модела за рокля или костюм..сестра ми тази година имаше бал и тя си измисли модела...вече във фирмата която го правиха оформиха сички неща

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    и да е в повече тва тебе кво те бърка бе? еми виж.. не е толко много колкото на тая тринайсет годишна "специялистка по модата"
    Не я защитавам,но е тъпо да казваш
    tva 4e ti nemoje6 da si pozvoli6 takava roklq kato taq za nqkolko hilqdi ne zna4i 4e i drugite ne mogat taka 4e ne slagai v ob6t znamenatel vsi4ki bastuni kato tebe

Роклята е хубава
    Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!

о страхотна е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си