- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЛЪЖИТЕ ЗА МАТУРИТЕ! - ДОКОГА?!
е аз матурата ще я взема по един или друг начинПървоначално написано от exploitedteen
Просто тези пари можех да ги похарча по-разумно
Амин.
И не ходи на театър.
що проблем ли имаПървоначално написано от exploitedteen
епъ, нема никъв проблемПървоначално написано от kahn
то, иначе к'во - как хан Крум си е почесвал **** и е ходил на лов за бизони... баси и историята.
мерсиПървоначално написано от exploitedteen
е на това му се вика ограничено мислене ,базик с един от основоположниците на българската държавност не бива да се прави!Първоначално написано от be_true
kahn, а ти какво си мислиш, че като влезеш в дадена специалност, ще учиш само история, а другите неща, как ще се справиш с тях? Пак с пари? Та ти нямаш навика да учиш... Защо ли си мисля, че набързо ще се върнеш в България...
а не,ще се обеся но никога няма да се върна в тази кочина!Първоначално написано от shadow4e
мани, цитирах НаскоПървоначално написано от kahn
![]()
много оригинално нямам думи!Първоначално написано от exploitedteen
знаеш ли кой няма шанс?Първоначално написано от exploitedteen
Мързеливите.![]()
Ами хората като теб,тези които дават мнение за други хора ,които не познаватПървоначално написано от exploitedteen
Ти достатъчно показа, че човек да си направи изводите![]()
Аве умнице ,като разбереш какво ства през 1014 ,може да ми се обадишПървоначално написано от be_true
още един умникПървоначално написано от shadow4e
Сухите факти не ме вълнуват, истината се крие в пълнежа.
"Умница", ах!![]()
казах ти това беше израз на отношението ми към този авторПървоначално написано от exploitedteen
Хах, а защо си мислиш, че като имаш някакви общи познания в тази област, ние нямаме също. Това е нещо, което дори го учихме в 4-ти клас.![]()
браво незнаеш ,и това ми било българин/каПървоначално написано от be_true
е като имаш кажиПървоначално написано от shadow4e
Ти не знаеш български език, а си тръгнал мен да обиждаш на "чужденка".Първоначално написано от kahn
![]()
е забаваляваи се ,аз нека си замина,пък ти се забавляваиПървоначално написано от exploitedteen
Днес правих контролно върху периода на Първото българско царство и си избрах да развивам тази част, така че няма как да казвамРазбира се, че в 4-ти клас се учи най-общо, но не парадирай много, много със знанията си по история да не се окаже, че и там си доста зле.
![]()
хехехе ,човече мога да те заливам с дати и въпреки че си развивал тази тема ,мога да те известя ,че 1/2 от датите са ти тъмна индия.Първоначално написано от shadow4e