- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЛЪЖИТЕ ЗА МАТУРИТЕ! - ДОКОГА?!
е какво за цар самуил?Първоначално написано от exploitedteen
виж сега човече,нямам нито една приочина да Не обиждам тази държава,тя нве е направила нищо за мен!Първоначално написано от shadow4e
въпроса е ,че ти това трябва да го знаеш,а тъйкато аз не съм в УНСС (утре носете съответната сума) аз не трябва да го знамПървоначално написано от exploitedteen
Някои още чакат друг да им принесе всичко на тепсия.![]()
ПП:аз си нямам, 'айде да не вадим линийките точно сега
пак повтарям нищо не ми е дала!Първоначално написано от exploitedteen
мога да чета ,но наистина тази държава нищо не ми е дала!аиде чао ви ,че утре сум от 7и 30 на математикаПървоначално написано от exploitedteen
^Ааа, моля-моля...![]()
какво?Първоначално написано от be_true
Вместо да си губите времето да търсите цитати на министъра и да се ровите из глупавите анти-матури сайтове, по-добре седнете да понаучите нещо...![]()
А и не знам какво толкова се стряскате, при положение, че тези изпити не са кой знае какво ... за хора, които са си гледали училището, а не кафетата до него, не би трябвало да са проблем.![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
от всички почитатели на матурите ,нямаше кой да каже какво ства през 1014г.![]()
![]()
И никой не те научи как да използваш запетайките.Първоначално написано от kahn
![]()
Всички тук пишете неграмотно, така че стига сте се хранили...
За матурката - еми, ще я има. Искате или не - факт е! И аз съм 12 клас, знам, че матурата не ми трябва за нищо, но не рева до небесата...
В крайна сметка ако сте тръгнали да кандидатствате във ВУЗ, то една матура да не вземете.. за къде въобще сте тръгнали ?
какво е ТВС ?Първоначално написано от exploitedteen
Защо ангажираш тези, които не се занимават задълбочено с история ?Първоначално написано от kahn
Аз ще ти отговоря, но знам, че не си струва...
Самуиловата крепост, Беласишката битка, разгром за българите, 13 000 българска армия е ослепена по поръчка на Василий II....
\Първоначално написано от bboy_bunker
/
Тиматура ще дуржиш ли?ако не си забелязал в предните 5 страници бях сравнен с едни образи ,на които мисля не приличам ,това и беше причината за зяждането.
Добре според теб трябва ли да държим матура по литература ,не говоря за българскияПървоначално написано от bboy_bunker
матурата по Литература ще е 300 пъти по-лесна от тая по Български
+тва втория предмет си го избираш сам
толкова е улеснено, че няма накъде
след като сте такива кретени, че да не можете да седнете да почетете малко ще го духате
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от _SL_
Ти си пълен глупак,как до сега не рабра ,че българаски и литература са една матура?
пак остроумни коментари.Първоначално написано от exploitedteen
ами умнико, матурата е разделена на определено количество въпроси по Литература и определено количество въпроси по Български езикПървоначално написано от kahn
въпросите по Литература са много по-лесни
сега мега-гига-тера сложните ми думи стигнаха ли до мозъка ти?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ами ако се беше научил да се изразяваш правилно ,общуването щеше да е по-лесно.Първоначално написано от _SL_
^Зависи. За него по-лесни биха били тези по литература, но не и критическия текст. За грамотните хора въпросите по български са като изреждане на азбуката.
Признавам твоя въпрос не е от моята компенция,но ти като един знаещ човек предполагам ,че ще ме светнеш.Първоначално написано от exploitedteen