- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЛЪЖИТЕ ЗА МАТУРИТЕ! - ДОКОГА?!
мерси , ще го запомняПървоначално написано от exploitedteen
а спред мен,тази година не трябва да има матури ,а догодина да сложат 5 матури.Първоначално написано от extreme_
А какво ще кажете за задължителна матура по химия......![]()
![]()
добре де ,не трябвали да се проветрят знанията и по другите предмет като химия и физика приммерноПървоначално написано от exploitedteen
никогаПървоначално написано от Special K
![]()
Според мен ТРЯБВА да има матура по РОДЕН ЕЗИК и БЪЛГАРСКА литература, тъй като не е нормално българин да не е запознат с поети като Ботев, Вазов, символисти в лицето на Смирненски, експресионистът Гео Милев..
Не е нормално и българин да не може да пише грамотно и на собствения си език.. ако не мине матурата направо да го връщат в 1-ви клас..
Не, не трябва!Първоначално написано от kahn
Ако пожелаеш - има си втори изпит по избор.
Не всеки учи в специализирано училище.
мисля ,че матурата по химия наистин е една добра идеяПървоначално написано от be_true
Осъзнавам че би било злина......![]()
![]()
Мнението ми е че ако няма нещо(в случая матура) което да притеснява учащите то просто такива ще има все по малко.....От тази гледна точка съм за.....
Обосновка?Първоначално написано от kahn
ПП:Моля да не е "Всичко е химия!".![]()
е не бъди смешна, това е ЗППървоначално написано от be_true
ми обосновката е проста ,ти мразиш химията ,колкото аз литературата.Първоначално написано от be_true
и това го казва човек,не държал нито една матураПървоначално написано от exploitedteen
Че всичко е химия си е така.....и все пак не мисля че някой трябва да бъде задължаван да учи нещо което не би му трябвало по нататък в развитието.....
Аз не мразя химията, аз не мога да понасям учителя си.![]()
никакво значение няма ,просто ти не искаш химия,аз не искам литература.Първоначално написано от be_true
exploitedteen, не разбирам защо си губиш времето да им обясняваш... рано или късно, когато се сблъскат с живота, те ще си го осъзнаят.. сега няма смисъл![]()
Виж сега мен не ме е страх,защото аз ще имам мин. 4 (по един начин с който не се гордея),но ме дразни факта ,че пак трябва да пиша помиярско съчинение.Първоначално написано от exploitedteen
Никой не иска да пишеш съчинение.Първоначално написано от kahn
41 въпрос какво е ?Първоначално написано от be_true
Анализ.
Литературата е един от най-важните предмети,изучавани в училище.Повечето от нещата,които се учат в нея,всеки трябва да ги знае,поне от обща култура.
Както каза bboy_bunker-всеки българин трябва да бъде запознат с творчеството не велики поети като Ботев и Вазови много други...
МАТУРИ ТРЯБВА ДА ИМА,ЗА ДА СЕ ПРОВЕРЯТ ЗНАНИЯТА НА УЧЕНИЦИТЕ И ДА СЕ ВИДИ ДАЛИ ОТЛИЧНИТЕ ОЦЕНКИ НА НЯКОИ ОТ ТЯХ СА ОБЕКТИВНИ!
Абе ти ако отговориш на първите 40 въпроса и без "помиярско" съчинение ще имаш 4... И без плащанияПървоначално написано от kahn
![]()
Ама няма да стане май...
е приятелю объркал си века.Това е положението сегаПървоначално написано от exploitedteen