- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЛЪЖИТЕ ЗА МАТУРИТЕ! - ДОКОГА?!
Литературата е важна от гледна точка на това че те учи как да разсъждаваш а не толкова със самите си произведения......
Така е,но не е важна само това.Първоначално написано от Special K
Разбира се.....просто сметнах че е най-подходящо да изтъкна тази и полза в случая......
Разбира се.Първоначално написано от Special K
![]()
kahn,а ти си проспал часовете по БЕ за правопис и пунктуация...
7 страници само ме обиждаш,предполагам това е твоят начин да изразяваш мнение по даден въпрос.Първоначално написано от exploitedteen
Вярно е,признавам сиПървоначално написано от extreme_
А ти не обиждаш ли.....нагледахме се на помиярщини и разбрахме колко много те мързи да четеш и че ще платиш за матурата си.....какъв е проблема ?![]()
ми аз проблем нямамПървоначално написано от Special K
![]()
абе вие много важни се извадихте Special К,be_true,a extreme_ и exploitedteen какту винаги първи да се карате с хората и да говорите простотий коиту знаете че не са истина.
матури не тряя да има![]()
![]()
![]()
I've Been A Bad Girl!
Ох, разберете, не се "вадя" важна! Изразявам мнение!
ко бе?
пак ли се заяждаш бееxploitedteen DGD [!]
I've Been A Bad Girl!
Момиче,осъзнай се!Какви ги бръщолевиш...Изобщо знаеш ли какво представляват матурите или просто се опитваш да се заяждаш с нас?
бтв Не се опитвам да се `вадя` важна![]()
абе я млакфайте бе![]()
само се прайте на интересни![]()
мислите се за хипер умни с изразите ви на учители по български ма не стефсички знаят кфи боклуци сте
![]()
аз вече казах в една друа тема кфо мисляпак ши го кажа да разберат фсички кфо мислия и изопщо не се ебафам
![]()
exploitedteen и extreme_ и дфамата сте еднакфи само се заяждате и се дражите гадно с хората па и говорите без да знаете
тапаци сте и дфамата,такифа като вас тряя да гниат заедно до живот в една саща каща да пият и да се дрогират и да пишат без да знаят по форомите (finger)
I've Been A Bad Girl!
Той купува химикалите а аз ще готвя дрога за всички......![]()
![]()
![]()
![]()
От exploitedteen ще е музиката......![]()
Браво ,един разумен човек да има в този форум \Първоначално написано от sexx_na_exx
/
Изключително селско изказване.Първоначално написано от kahn
Върпосът не е да мислиш кой къде си бърка, а какво е накарало човека да напише дадено стихотворение. Какво може да го е жегнало, мотивирало...Кои образи от творчеството му разпознаваш, дали ги срещаш в своя живот, в творчеството на други автори...Литературата е интересен предмет.
И е глупост да кажеш, че поезията на Далчев е безсмисленас само, защото ти не я разбираш![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от kahn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За вас е разумно да се пишат плиткоумни мнения без абсолютно никакъв смисъл?
Тя ни се разписка, че сме се правили на интересни...мислиш ли, че сме обърнали някакво значително внимание или просто сме й се изсмяли и нищо повече?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Научи се да пишеш и след това изказвай мнение във форумите.Първоначално написано от sexx_na_exx
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Ами когато човек е малоумен,не обръща внимание на това, което му се казва!Първоначално написано от _SL_
тва как го измъдри? аз преценявам на кое трябва да обърна внимание и на кое не..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
sexx_na_exx предизвиква само смях в мен с плиткоумните си мнения.Първоначално написано от kahn
Не може да се изказва правилно,нито да пише,пуска глупави теми и в постовете й няма никакъв смисъл.
Няма за какво да и обръщам внимание.
бтв,да ти изглеждам малоумна...?![]()
Аве вие въобще не знете от какво да се оплаквате!
Имате 2 изпита- по български ако имаш обща култура и положиш малко усилия няма да имаш проблеми. Другия предмет може да си сложиш езика, който знаеш най-добре, е какъв е проблема????
Аз имам 6 изпита, матури, плюс 4000 думи есе, социални дейности, и презентация - всеки от изпитите е на много голям обем материал ( по математика учебника е 1000 и кусур страници) и още от сега си скъсвам задника от учене....
Щом имате време да се оплаквате, значи има време и да учите!
изпитите са лесни, навсякъде по света има матури, като претендирате че сте много умни, покажете си умнотата.
Проблемът не е с матурите като цяло,а с матурите сега.Четири години абсолютно нищо не се каза за матурите,и сега хоп-матури.Друг проблем е с оценяването...щяло да става на базата на общото представяне...а следващата година като е по-силен/по-слаб випуска?...и реалното оценяване отива по дяволите..Още един проблем,няма още нищо официално от ВУЗ-овете(с някои изкл) дали ще взимат оценките,щели да решат към Март когато вече сме подали документите.ДА трябва да има матури,НО не както иска сега министъра за една година,а трябва като влизаш в гимназията още да се знае.Първоначално написано от FreAK_
проблемът е,че ви мързи да седнете на дебелите си задници и да научите нещата!
ехаа,искам и аз при extreme_ и exploitedteen...дрога,нет,алкохол.. .секс![]()