- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЛЪЖИТЕ ЗА МАТУРИТЕ! - ДОКОГА?!
Моят задник е голям, въпреки че съм учелюбива .Първоначално написано от true.
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Да,бе,всички имаме развити бицепси,трицепси и сухожилия на пръстите,благодарение на секса..
Dwight D. Eisenhower
Не знам,ти си по секса..аз сега ям една ужасна торта,която даже ми е противна..ама я ям ей така,за да ми става по-голямо дупето,защото както казва един приятел "големият майстор работи на голям тезгях"..
Даже се наливам и с бира..въпреки че не обичам,ако искаш мога да ти направя специална снимка по бикини,и на кръстчето ми да пише "на тру,с любов"![]()
Dwight D. Eisenhower
Чакай 10 минути да се снимам,ще си едитна поста,да видим дали не смея.Досега съм го правила само за един човек,така че се чувствай специална.![]()
Dwight D. Eisenhower
хаха, м/у двата кадъра можеш да добавиш "би"![]()
Такам....няма да си покажа задника,това е ясно,жалко ако някой си е помислил обратното,просто явно не ме познава.
Но това беше своеобразен експеримент,за да видя дари мога да ви отклоня вниманието (не само на вас двете,ами и на всички други хора,които са тръпнали в очакване,в този 1 час) ,за да си докажа,че вие сте готови да се занимавате с абсолютни глупости (да ми съзерцавате задника),само и само да не учите..
Вие можете само да се оплаквате колко тъп е министъра,и колко ужасни са матурите,но не и да седнете да се потрудите..
Вместо това си пропилявате една от най-важните години в живот (тази ,в която кандидатствате за ВУЗ),подлагате под съмнение 12 години учене и то в името на какво-на мързела и нищоправенето.
Приятен ти път,тру,по пътя на алкохола и наркотиците,и секса,аз предпочитам да си завърша 2те висши,с които съм се нагърбила тази година.
Dwight D. Eisenhower
Хах, бях сигурна, че ще се снимаш, само заради "на бас, че не смееш"![]()
Но съм останала с впечатлението, че е ината.(Което, само по себе си, е достатъчно.)Първоначално написано от 182+44_4adel
Е, съгласен съм с повечето, което каза, но тук, не е така. Ще дам пример с Гео(рги) Милев, безкрайно отвратителен за мен експресионист. Как той написва "Септември" за 1 ден ли , 1 седмица ли кво беше, абе отрицателно време, и в същото време да има толкова голям скрит подтекст. Като питахме госпожата точно това, тя отговори:"Не ме питайте такива работи, има РАЗРАБОТКИ И АНАЛИЗАИ НА КРИТИЦИ, четете ги и няма да сгрешите... е извинявай...А и това е просто един пример, а колко други подобни случаи...Първоначално написано от exploitedteen
Ако обичаш, не нарушавай правилата на форума, като обиждаш и не уважаваш другите, посещаващи форума.Първоначално написано от _SL_
абе много станахте кандидатите за модове бе...Първоначално написано от vodolei4e_m
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни