- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо така се получава ?
Случвало ли ви се е да ви липсва момиче ? Знаеш,че е една обиковена овца като всяка друга(макар и красива) , знаеш че не е нищо особено и има милиони като нея.Знаеш,че всичко е в главата ти и знаеш че можеш да имаш дори всяка втора , далеч по-красива и добре отнасяща се с теб.Но не - искаш точно тази и въпреки че няма никаква логика я обичаш.А когато можеш да я имаш я гониш далеч , надуваш се като риба - после си биеш главата и се чудиш на себе си.Няма никаква логика , тва хората сме бахти мазохистите.
Някой ако може да ми обясни това явление го признавам.
Случвало ми се е да ми липсва момче,въпреки че знам,че е обикновен кретен като всички други,че не е за мен и че сигурно има някои,който ме обича повече.Но въпреки това ми е е било добре с него,смяла съм се на тъпите му бъзици и съм била щастлива,макар да се правя на недостъпна.Не знам защо е така.Са мо предполагам,че за това говорят хората като имат предвид ЛЮБОВ![]()
На това му се вика Любов
Все още немога да забравя момичето, което ме заряза без логично обяснениеНе търси логика във всичко
4e ako znaeheme kfo e...... kolko sadbi 6tqha da sa nared a ta det li lipsva inae6e 4e na taq zemq mojebi tva e nai nepodhodq6tiq 4ovek e sup gadno..
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Това на вас момчетата ви е най-гадното,че незнаете какво искате и после съжалявате.Като ти липсва и искаш да си с нея е потърси и може би нещата ще се оправят.Не бъди твърде горд и и се обади...Но ако чакаш много време после може да е твърде късно
Определено е така,правите се на надути и си казвате 'тя е луда по мен,защо аз да я търся'?Първоначално написано от Shanel_shanel
![]()
![]()
Shanel_shanel написа:
Това на вас момчетата ви е най-гадното,че незнаете какво искате и после съжалявате.Като ти липсва и искаш да си с нея е потърси и може би нещата ще се оправят.Не бъди твърде горд и и се обади...Но ако чакаш много време после може да е твърде късно
Определено е така,правите се на надути и си казвате 'тя е луда по мен,защо аз да я търся'?
друже,щом искаш обяснение на въпросното явление,ето ти:то просто и ясно се нари4а конфликт на желания.не може да искаш едно,да си удряш главата в стената заради него,и като ти се даде шанс,да се правиш на 5.50.а и това определение "овца",ми прозву4а едва ли не си обиден затова,4е само тя ти е в главата.
zastoto zivota e shiban primerno
E dobre,az po tazi tema da pitam mom4etata,vazmojno li e da iskate edno momi4e,no vseki put kogato mojete da q imate da se naduvate i da se pravite na interesni,i da q ostavite da si tragne,a posle da q iskate obratno,znaeki 4e 6te stane sa6toto![]()
Slu4valo li vi se e i kakvi sa bili pri4inite?
+1 Много умно и смислено мнение замисли се върху него! \Първоначално написано от slun4ice_90
/
Момчетата не знаят какво искат?Първоначално написано от slun4ice_90
Май ние по не знаем, а?
А конкретно по темата... липсвало ми е момче така. Ама да знаеш, минава. Да, диагнозата е Любов, но има лечение - основно време, странични занимания, приятели. Ще се оправиш, не се умира от любов.
погика няма просто светът така е устроен ако искаш го наречи съдба ако искаш и простотия но е така всеки човек е мазохист в това отношениеПървоначално написано от stoqn____
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
В любовта логика няма...Можеш да направиш и най-глупавото нещо и да ти се струва най-хубавото.Можеш да виждаш само това, което на тебе ти се иска и да вярваш, че всичко е наред.Можеш да тръгнеш на края на света без да си сигурен, че го има...И въпреки това си готов да го направиш пак и пак...Къде е логиката???Първоначално написано от Apostola
Пич аз сам в същото положение мн сам харесал едно момиче от класа постояно мисля за нея нз защо.Не е хубава.Малко е чаровна.И аз сам тъй знам,че мога да иам 10000 пати по хубави момичета ама ддз тая овца мн ма привлича.Даржанието и е гадно смисал е голям правеж.В час ма занимава а на ванка ми фрацка задника.Понякога не мога да я понасам в същия момент я харесвам аххаха.Пич тва е химия![]()
![]()
![]()
Как да ти кажа, общо взето досега целият ми живо е бил такъв. Сега съм в същото положение паки не ми е лесно, но аз не спирам да се надявам и да опитвам. Странно, но досега всички, ноито са ме отблъснали сега ходят след мен. Ще те посъветвам: "Цели се в звездити, дори и да не ги достигнеш ще си дред небесата!". Пак си и мисля, че това е пътя към самоусъвършенстване, защото "Това, което не ни убива, ни прави по-силни!"
![]()
Винаги имай готовност, да направиш нещо, което не си правил до сега, защото това е единствения начин да докажеш на някой, че го ОБИЧАШ повече от всичко.