.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от ``MaRiQnKa``
    Защо ли си мисля, че това е поредната *бавка
    za6toto tova e porednata ebavka

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
    Желязната логика евала.. пф.. Кой ще иска жена му да я е минал половината град ?! Не мислиш ли,че ще иска той да е научи на някои неща и ,че не би се израдвал като разбере,че се е пазела за него..?! Е ае тва чак до брака е малко тъпо,но тва не означава,че трябва да стане неква к***а или както каза ти мръсница..Мъжете търсят мръсници докато са млади като тръгнат да се женят не мисля,че някой ще тръгне да си фаща някоя к***а за жена.Така,че евала на мацката за решението й.И подкрепям напълно поста преди моя.. \/
    Ти разлика между "мръсница" и "курва" правиш ли?
    Ми ако е мръсница и е спала само с един? тогава к'ва ше е?

офф..тая думичка "курва" как я обичате...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Не си омърсена, а неграмотна. Пише се ”мастУрбация”.
    и деВственост
    и кви са тия ебавки....>!>!!>?!?!!?!!?!!!

Цитирай Първоначално написано от dajdostih
    Мила,това че се пазиш за брака не означава че сексуалната ти култура трябва да е толкова малка,да не кажа никаква !
    От мастурбацията няма да се отвориш(освен ако не решиш да си вкараш някоя краставица ),няма да ослепееш,няма да умреш,вобще нищо страшно няма да ти стане.
    Единственото,което става след мастурбация, е че получаваш удоволствие,което се приближава до удоволствието от реалния секс
    (разбира се зависи от мъжа,с когото ЩЕ го правиш евентуално след като се омъжиш)
    Така че мастурбирай си и не се лишавай от това удоволствие !!!

+1

Град
    mAinA cItY...
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Цитирай Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
    демек, ако е текло кръв вече не си девица
    tyi izob6to ne e vqrno - pri nqkoi nqma krav, pri nqkoi po4ti nqma i bolka - nqkoi se rajdat bez devstveni cipi....

btw kakto kazaha po nagore nqma takova ne6to kato "4ast ot devstvenostta si" ili si se otvorila ili ne s kvo mastyrbira e?

za jelanieto da se pazi6 za braka - no comment
    +1
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Цитирай Първоначално написано от [!
    p3rSoNaL s7yLe[!]]
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Цитирай Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
    демек, ако е текло кръв вече не си девица
    tyi izob6to ne e vqrno - pri nqkoi nqma krav, pri nqkoi po4ti nqma i bolka - nqkoi se rajdat bez devstveni cipi....

btw kakto kazaha po nagore nqma takova ne6to kato "4ast ot devstvenostta si" ili si se otvorila ili ne s kvo mastyrbira e?

za jelanieto da se pazi6 za braka - no comment
    +1

-1 ...всеки има право да избира кога ще прави секс и кога не и кога ще започне и с кой ще го правви (никой не казва че има подел за поведение на който трябва да се подражава-съответно всеки си взема решенията за собствената съдба сам и те са правилните за него си) и тва че се смееш показва само колко си тъп мислейки че това нещо е смешно защотот така си чел или чул от някой друг...простодушието в БГ е уникално всеки прави само ..COPY...

Повече от фен
    ее малката спокойно.Нищо ти няма, няма за какво да се чувстваш омърсена, всички го правим , за да изпуснем напрежението.Важното е да ти е било приятно иначе не му мисли.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си