- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко държиш на половинката си-способен ли си на изневяра?
Държа.
Не бих.
Ако искам разнообразие и с него мога да го имам при повечко фантазия.
Някой горе написа, че ревнувал, защото държал на половинката си... Мне... Ревнувате поради липса на доверие... =)
С моя приятел ходим от 3 години. На първо време си позволявахме всичко - и аз и той се виждахме с друхи хора и нямахме проблеми с това. От една година насам връзката ни се задълбочи много, много го обичам и не мога да си представя да хода с някой друг, но като става въпрос за секс мисля, че душата има нужда от известно освежаване от време на време...Наистина много обичам приятеля си, но истината е че понякога имам нужда от нещо чуждо... и после дори го обичам повече...
![]()
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
+ 1Първоначално написано от eraser_9
:P
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Курва. Путката ти има нужда от няколко хуя, не душата ти.Първоначално написано от n0r4eto
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Няма значение колко държа на половинката ми. След като имам приятелка другите момичета не ме интересуват.
Първоначално написано от `Death`Whore``
Съмнявам се. Аз не му изневерявам с всеки, на всеки ъгъл и във всеки удобен момент... Пък и ако имах такава нужда от "няколко хуя", просто нямаше да съзадавам сериозни отношения с който и да било...
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
Аз страшно много държа на половинката си и не мисля че ще ъм способна да му изневеря.при положение че го обичам не мога да го нараня.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
С моя приятел съм от 3 години и 3 месеца и нямам нужда от никакво освежаване. Обичам го и той ми дава достатъчно качествен и разнообазен секс. Изобщо не мога да си представя думите обичам и правя секс с друг в 1 изречение. не съм изневерявала, не мисля да изневерявам, обичам приятеля си и държа изключително много на НАС двамата заедно. Как може да имаме истинска и дълбока връзка, ако дори и физически сме отдадени на друг човек?Първоначално написано от n0r4eto
Mnogo me e sram.DO sq vseki pyt sym izneverqvala po4ti.....prosto ne znam kvo e tва ама..... :С точно на сегашният ми приятел мислих ,че никога няма да си позволя да му изневеря....и за тфа е гадно да имаш за най-добър приятел момче ,коет е влюбено в теб......
Като казвам изневяра говоря за целувки и нищо повече![]()
Откакто започнах да харесвам момчето, с което съм (а това беше 4 месеца преди да се съберем), не съм си и помислила да погледна повече друг... А и не мисля, че бих и пожелала това, щастлива съм с приятеля си, за да искам нещо друго с мисълта, че ще получа повече...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ами изневерявала съм преди и съм осъзнала грешката си. Със сегашния ми приятел не искам да я допускам, просто прекалено много го обичам, за да го нараня по този начин![]()
След време - може би. Сега - не бих. Не приемам изневярата като нещо толкова негативно. На мнение съм, че няма нищо лошо в това партньорите от време на време да прекарват по някоя нощ с друг човек само заради нагона, стига половинката да не разбира.С моя приятел сме си се разбрали - ако на единия му се поиска чуждо, спокойно да ходи да си начеше крастата, но да го пази в тайна
![]()
Обичам го страшно многодори не съм си помисляла за изневяра .. немога да си се представя с друг
никога няма да му причиня това сигурна съм че и той на мен
![]()
Абе не е така. само мисълта, че някоя друга някога го е докосвала или целувала(въпреки, че е било преди да се познаваме), ме кара да умирам от ревност. той е мой. Аз съм негова. Ако имаме нужда от някой друг, значи не си стигаме и значи не сме перфектни половинки 1 за друг. няма такова нещо-да прави секс с друга, а аз да не разбирам. докато той е с мен, никоя друга няма да го докосва, целува, облизва. Не казвам, че не бих простила. Прекалено много го обичам и сигурно ще простя. НО допусна ли това да се случи в нашата връзка, значи съм си изпяла песента........Не искам подобно освежаване нито за себе си, нито за него.Първоначално написано от bebe_zaiche
Съгласна съм с кремчето ..но в моя случай трудно бих простилаПървоначално написано от krem4et0
След 3 години и нагоре с него и на мен ще ми е трудн. може би не бих, но знае ли човек? никога не казвай никога.
Не съм казала никога но просто знам че ще ми е трудно и ще мине доста време {}Първоначално написано от krem4et0
durja strashno mnogo na nego ne mislq 4e bih mu izneverila umishleno i ne me pritesnqva tova 4e moje da se napiq i da napravq nqkoiq glupost zashtoto ne obi4am izobshto alkohola![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Винаги съм готов да изневеря! Откъде да знам ,че тя няма да ми изневери!
По- хубаво е да съм НАРАНЯВАЩИЯ отколкото НАРАНЕНИЯ!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Imam si seriozen priatel na koito super mnogo dyrja.. mnogo go obicham.. i sym mnogo shtastliva s nego.. No dali bih mu izneverila.. Da bih! Vseki moje da byde prelysten.. vseki moje da se poddade.. zavisi ot situaciata.. choveka.. teb samia.. nastroenieto ti.. haraktera ti.. Ne vijdam i koi znae kolko golqm problem v tova nqkoi da izneveri... Iznevqrata e neshto syvsem normalno... tq syshtestvuva.. i tq ne biva da byde prichina za razdqla.. ili da byde tema tabu vyv edna vryzka...
Никога не бих му изневерила. Много пъти съм казвала и причината за това.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Изневяра, значи липса на вяра, пристъпване на тази вяра. Ако не си вярвате, ако се лъжете, ако си нямате доверие, каква връзка градите? Изневярата е 1 от най-често срещаните причини за развод или раздяла. човекът, с който си е целуал друга, бил е с друга, тя го е докосвала, той се е възбудил от нея и е свършил под напора на ласките й. само мисълта за това ме кара да се побъркам без да е ставало...........Просто не мога да си представя, че е нещо нормално той да спи с други жени, а аз с други мъже..........Това не е нормална и най-вече стабилна връзка. доверието е изключително важно за 1 връзка. загуби ли се..............какъв е смъсълът изобщо?Първоначално написано от Nadelina