.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    Супер фен Аватара на SuN4o_F
    не не бих... разбрали сме се .. ако искаме разнообразие правим 3-ка .. иначе поотделно с други НЕ !!!
    Love you Kris !!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Imam si seriozen priatel na koito super mnogo dyrja.. mnogo go obicham.. i sym mnogo shtastliva s nego.. No dali bih mu izneverila.. Da bih! Vseki moje da byde prelysten.. vseki moje da se poddade.. zavisi ot situaciata.. choveka.. teb samia.. nastroenieto ti.. haraktera ti.. Ne vijdam i koi znae kolko golqm problem v tova nqkoi da izneveri... Iznevqrata e neshto syvsem normalno... tq syshtestvuva.. i tq ne biva da byde prichina za razdqla.. ili da byde tema tabu vyv edna vryzka...
    Изневяра, значи липса на вяра, пристъпване на тази вяра. Ако не си вярвате, ако се лъжете, ако си нямате доверие, каква връзка градите? Изневярата е 1 от най-често срещаните причини за развод или раздяла. човекът, с който си е целуал друга, бил е с друга, тя го е докосвала, той се е възбудил от нея и е свършил под напора на ласките й. само мисълта за това ме кара да се побъркам без да е ставало...........Просто не мога да си представя, че е нещо нормално той да спи с други жени, а аз с други мъже..........Това не е нормална и най-вече стабилна връзка. доверието е изключително важно за 1 връзка. загуби ли се..............какъв е смъсълът изобщо?

Na men sashto ne mi stava priatno kato si pomislq che moje choveka s koito sym.. choveka s koito delq vsichko.. moje da byde s druga... To ne e vyzmojno da go priema i spokoino ako se sluchi... No sym priela che e vyzmojno da se sluchi.. Normalno e.. Ne kavzam che iskam da se sluchi.. nito che iskam da izneverq.. prosto moje da stane! I osven tova ne mislq che da izneverish oznachava che ne si vqrvate .. ili se lyjete.. i samata vryzka se gradi na nedoverie.. Az i moq priatel si kazvame vsichko.. Znam ne samo kakvo pravi no i kakvo misli... kakto i toi za men... Tova da izneverish e razlichno...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Изневяра и любов за мен са две взаимно изключващи се понятия. Следователно не мога да допусна изневярата във връзката си. Обичам момчето си повече от всичко на света, не бих предала доверието и обичта му. Пресилено звучи, но си позволявам да кажа никога. Ако съм стигнала до етап, в който да заглеждам други или да искам да имам други, няма да съм с него.. ще сме се разделили. Отношенията ни се крепят на любов и вяра един в друг. И съм убедена, че при толкова силна духовна близост единият познава целия вътрешен свят на другия и отлично знае колко дори една целувка, или един по-загадъчен поглед към друг обект би наранил любимия/любимата. Няма как да изневеря.. Обичам го и това е. Той си е мой, аз съм си негова.. и това няма да се наруши, докато ние не решим заедно. Ако толкова имам нужда от различие, съм сигурна, че и той може да ми го осигури.. дори и по-блестящо поднесено от който и да е друг.
    Относно въпроса дали бих му простила.. сигурно да.. както и той на мен (поне така предполагам), любовта ни е прекалено голяма.. все пак макар едно на милион и грешки стават. Обаче и двамата ще знаем, че връзката няма да има вече на какво да се крепи.. че тя ще на път да рухне и да се сгромоли с огромна сила..

Както и да е.. не искам да мисля в тази насока. Аз просто НЯМА да му изневеря (:

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

попринцип мисля, че не бих изневерила, но никога не казвам никога, защото просто няма как да знаеш какво може да се случи, тъй като не всичко зависи само от теб има си и некви външни фактори и тънъ...

Голям фен Аватара на Devilka
    Не съм способна да му изневеря.

Докато не си легнете ми е на 6 мна след това ....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Nadelina,не е точно така. Ако си близка с него, знаете всичко 1 за друг и прочие, значи ако имате проблем или нужда от нещо друго в секса, то ще си проличи, нали? Аз в моята връзка не допускам, че може да има изневяра. познавам себе си, познавам и партньорът си и знам, че ако се случи нещо подобно то ще е извън връзката ни. Не казвам, че е невъзможно да изневеря или той да го направи. Но казвам, че изневярата ще бъде тогава, когато макар и формално да сме заедно, ние вече няма да сме заедно на 1 друго ниво, което понякога(особено първата година) се е случвало. Но и дори тогава не сме си изневерили, а сме говорили какв промяна целим в нашата връзка. Стигне ли се до изневяра-връзката е на изчерпване!

Град
    Gorna orahyvitza
    otna4alo dokato se "obi4ame" mnoy ne ama sled 3-4 sedmici pri nqkoi moje i pove4e ama do sq ne mi se e sly4valo mi omruzva i se razdelqme....
    маса се прави на маса с месо

Такааа...окей, изневеряваш. Някой те възбужда много, гаджето не може да ти даде секс по независещи от него/нея причини...чукате се. Или се целувате с другия човек. Но става веднъж. Приемливо е. Но да казваш, че сериозността на връзката ти е виновна за това, че искаш да се чукаш с други, или че душата ти иска нещо другои различно, е курвенско.

И както каза Кремчето, когато хората имат проблем, говорят за него. Ако двама души са заедно и просто потъпкват проблемите или намират решението им в други хора...това е пародия на връзка.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от n0r4eto
    С моя приятел ходим от 3 години. На първо време си позволявахме всичко - и аз и той се виждахме с друхи хора и нямахме проблеми с това. От една година насам връзката ни се задълбочи много, много го обичам и не мога да си представя да хода с някой друг, но като става въпрос за секс мисля, че душата има нужда от известно освежаване от време на време... Наистина много обичам приятеля си, но истината е че понякога имам нужда от нещо чуждо... и после дори го обичам повече...
    к***а. п****та ти има нужда от няколко хуя, не душата ти.
    е това е, къде отиде Шекспировия израз.,след това дълго , съкровено и чувствено излияние ..Death`Whore уби вси4ко детско в мене.... ..истината най-много наранява /Б. Паскал/

ami 4estno kazano ne bih izneverila i mislq 4e priqtelq mi ne bi mi izneveril ...no neka da ne se zablujdavame - majete sa sazdadeni taka 4e ne mogat da badat samo s edna jena..iskreno se nadqvam moq da ne e takav i va6ite priqteli sa6to..
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Цитирай Първоначално написано от n0r4eto
    С моя приятел ходим от 3 години. На първо време си позволявахме всичко - и аз и той се виждахме с друхи хора и нямахме проблеми с това. От една година насам връзката ни се задълбочи много, много го обичам и не мога да си представя да хода с някой друг, но като става въпрос за секс мисля, че душата има нужда от известно освежаване от време на време... Наистина много обичам приятеля си, но истината е че понякога имам нужда от нещо чуждо... и после дори го обичам повече...
    Аз почти по същият начин, нищо лошо не виждам!
    Сексът е като хубавата храна, колкото повече имаш, толкова повече искаш.

пф..имам си сериозна приятелка от една година и за нищо на света не бих и причинил такова нещо...макар че примерно може да се изневери и другия нищо никога да не разбере...ама не е там въпроса.Преди да направиш нещо такова трябва да се замислиш как би се почувствал ти ако ти причинят същото..и то да ти го причини човек,който обичаш страшно много и на когото имаш адско доверие.Предполагам че всеки ще е съкрушен ако му се случи нещо подобно

Да,дори и на сън изневерявам

Предлагам всички да изпиеме по 300-400 гр. твърд алкохол, да се разходиме полуголи в едно помещение и после ще си говорим кой изневерява и кой не!

Мисълта ми е, че никога не можеш да кажеш с ъс сигурност дали ще изневериш или не! Има хора, които не пият, които не употребяват наркотици (надявам се всички тук да сме такива ) и куп други фактори, които определят Вашето моментно поведение. Предполагам Ви се е случвало да не сте гладни, но като хапнете залче от нещо внезапно да огладнеете. Така е и при секса. Аз също не бих изневерил за нищо на света, но допускам това да се случи, за да съм по-подготвен, ако дойде този момент.

А и в момента нямам приятелка, така че мога да изневеря само на принципите си.

Пиис!

GameFace

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    По принцип не обичам изневерите.А и просто нямам очи за друго момче в никакво отношение,и никога не бих му изневерила..според мен изневярата значи край на любовта..и тва,че чувствата към приятеля/приятелката ти стават по-силни като изневериш-мисля,че е глупаво
    f@nt@zi@

В цялата тая тема всички са толкова категорични относно факта,че не биха изневерили,че направо нямам думи,само ми е интересно защо статистиката говори друго,както някой по-горе каза масовата причина за разводи е изневярата,за раздялата на повечето двойки- изневярата.ОК и аз имам дълга връзка,но не отричам,че ми се е искало да кръшна,а и на него му се е искало. Не живеем в някой романтичен филм,в който края винаги е .."и те живели щастливо до края на дните си".Любовта си е любов,хормоните са си хормони!Обичам страшно много човека до себе си,но никога не знаеш как ще те завърти живота. Не знам-според мен човек не може да е категоричен по тая тема,ако някой го е направил веднъж в една връзка,по всяко време може да го повтори.
    Спрете Земята,искам да сляза...

Град
    Пловдив
    абе не съм способна на такова нещо...макар че понякога ми се въртят такива неща в главата но са за момента и отминават набързо.. :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Някой хора дори и полуголи и на градус могат да действат разумно.......А и без половинката си не си позволявам да пия(не, че с нея го правя особено много). не ходя по такива масови купони, където се събират 100 човека, никой никого не познава, напива се до припдък и се ч*** в съседната стая със веки срещнат. Не казвам, че яма да изневаря. Казвам, че докато ни връзката има бъдеще и докато не се изчерпи, не бих предприела такъв ход!

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    iznevqrata ne ozna4ava 4e ne darji6 na polovinkata si!!!!!!!!!!!!!!
    lubovta si e lubov,merakat si e merak!!!!
    АКо нещо ти липсва във връзката-тогава изневеряваш. Ако заради единия мерак предадеш гласуваното ти доверие и си готов да нараниш човекът до себе си.. това вече е друг въпрос
    Мн0г0 д0бре казан0...Все пак си имаш п0л0винка за тези "мераци", а и м0жеш да си разн00бразяваш п0л0вия/и не сам0/ жив0т и с п0л0винката...Няма смисъл 0т изневярата... К0гат0 видиш, 4е нещата ве4е не вървят, п0-д0бре е да се разделите... Мн0г0 п0-б0лезнена ще бъде изневярата....
    П0 темата.. Не бих изневерила на приятеля си, защ0т0 г0 0би4ам прекален0 мн0г0 и не искам да г0 наранявам...

Град
    СОфия
    немога да кажа че съм твърдо против изневярата, но просто не съм и ЗА... засега имам мн сериозно връзка и не бих предала човека до мен в никакъв случай... (ама то това е щото съм си добра душичка )
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

podkrepqm mnenieto 4e iznevqrata e edin vid predatelstvo i sym protiv iznevqrata i ne izneverqvam i ne iskam da mi izneverqvat

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mislq che da se napiesh.. da se syblechesh i da se pravish che nqmash chovek do sebe si i da go izpolzvash kato opravdanie ako stane neshto (s veroqtnost poveche ot 50%) ... nedopustimo e!

Никога не бих му изневерила, защото той е от хората които заслужава да не бъде лъган и подиграван. Доказал се е като човек, с който мога да прекарам остатъка от живота си без да пожелая друг, разбира се трябва да е взаимно!

Фен
    Град
    преместих се
    Kolkoto i da me e sram da go kaja,sno6ti go napravih...izneverih na priqtelq mi kokloto i da darja na nego. Sram me e, i mi e gadno zashtoto s1m sihurna 4e toi nikoga ne bi mi izneveril. No prosto se podadoh na emociite

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си