.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84

Град
    sofiq
    da d1rja na neq i ne bih i izneverila za jalost s1m go pravila i izklu4itelno mn s1jelqva za tova
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Държа на него да. И не бих му изневерила. Дано го оценява...
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

аз мн си обичкам моето момиченце и ще прилагам мах усилия да не и изневеря
    засега сме заедно 11 месеца и не съм и изневерявал
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Хм... Не съм способна на изневяра (мисля, че е загуба на време). Много държа на него!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Никога няма да го направя да изневеря на приятелката си, защото много държа на нея и много я обичкам

Цитирай Първоначално написано от mi6ani
    da d1rja na neq i ne bih i izneverila za jalost s1m go pravila i izklu4itelno mn s1jelqva za tova
    tq znae li ?
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Ебал см я половинката ще ми дойде некоя китна мома и ше ме пипа по чепа .. естествено че ще и го подам

Защо ще ходиш с него,щом ще ходиш и при други?Няма логика...
    Изневярата винаги ми е била крайно противна...
    Като реша,че вече не го искам,ще го разкарам...
    Глупаво е.

Много мнения има по въпроса за изневярата- всякакви хора всякакви мнения, аз поне мога да споделя моето, защото съм била и от двете страни. Изневерявала съм на бившия си приятел, но се разделихме. И там всичко беше приключило, доста преди да се раделим както си му е реда, за това може би изневерих. Не се чувствам много по-добре от това което направих, нито продължих да се виждам с въпросната ми нова изгора( той голям тапак се оказа). Но нали сме за това да се учим от грешките си. Та след това се разделих с приятеля ми. Просто това нещо с раздялата се беше отложило във времето, защото той плачеше и не искаше да го оставям. Но до какво доведе? До нищо, с което се гордея. Сега съм с едно друго момче, и го обичам много, не искам да му изневерявам и не чувствам такава нужда. Но разбрах, че ако искаш някой друг, явно връзкатати в момента не те задоволява напълно, и просто трябва да я прекратиш.В края на крайщата човек не може да обича двама.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си