- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко държиш на половинката си-способен ли си на изневяра?
da d1rja na neq i ne bih i izneverila za jalost s1m go pravila i izklu4itelno mn s1jelqva za tova
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Държа на него да. И не бих му изневерила. Дано го оценява...
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
аз мн си обичкам моето момиченце и ще прилагам мах усилия да не и изневеря
засега сме заедно 11 месеца и не съм и изневерявал![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Хм... Не съм способна на изневяра (мисля, че е загуба на време). Много държа на него!![]()
tq znae li ?Първоначално написано от mi6ani
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!
Ебал см я половинката ще ми дойде некоя китна мома и ше ме пипа по чепа .. естествено че ще и го подам
Защо ще ходиш с него,щом ще ходиш и при други?Няма логика...
Изневярата винаги ми е била крайно противна...
Като реша,че вече не го искам,ще го разкарам...
Глупаво е.
Много мнения има по въпроса за изневярата- всякакви хора всякакви мнения, аз поне мога да споделя моето, защото съм била и от двете страни. Изневерявала съм на бившия си приятел, но се разделихме. И там всичко беше приключило, доста преди да се раделим както си му е реда, за това може би изневерих. Не се чувствам много по-добре от това което направих, нито продължих да се виждам с въпросната ми нова изгора( той голям тапак се оказа). Но нали сме за това да се учим от грешките си. Та след това се разделих с приятеля ми. Просто това нещо с раздялата се беше отложило във времето, защото той плачеше и не искаше да го оставям. Но до какво доведе? До нищо, с което се гордея. Сега съм с едно друго момче, и го обичам много, не искам да му изневерявам и не чувствам такава нужда. Но разбрах, че ако искаш някой друг, явно връзкатати в момента не те задоволява напълно, и просто трябва да я прекратиш.В края на крайщата човек не може да обича двама.