- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Не купувайте от цигани и турци!
Помислете как помагате на агресорите с покупките си и финансовите помощи, които по този начин им изпращате? Замислете се колко наши магазини има, в които можете да пазарувате нормално.
Meine Ehre heisst Treue!
Доста изявен нацист си, но си прав по-добре ние да им продаваме.
![]()
Снимките са яко манипулативни. забележете само, как на плаката "гадните" продавачи са само охранени мъже. А "добрите" са засуакни руски девушки! МАНИПУЛАЦИЯ - карат нещастните нацистчета, като автора на темата, да мислят с мъничките си чурки!
Grumpy old madman
Във вашия лагер не е хубаво. Много сте прости и няма романтика. То не може като вас - само секс! Трябва и гушкане и целувчици!Първоначално написано от Българска SS легия
![]()
![]()
Все пак мерси за поканата!
Grumpy old madman
цунете ме отзад, ще си купувам квото ми хареса
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз не съм купувал и не мисля да купувам от цигани и турци ... но съм купувал от араби и не Слава Богу досега не съм бил разочарован!!!Ама все пак арабите не са турци!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
трай! не ме издавай!!Първоначално написано от Българска SS легия
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
От цигани н е купувам,но турците няма как да ги различа!Шибана работа!![]()
![]()
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
ахам, трудно е, след като произлизаме от една и съща група с тях....Първоначално написано от Валентин
![]()
Za6to pak ne?![]()
٭°●l{yкŁĨt
Има си начини за всичко.Първоначално написано от Валентин
В повечето магазини на табелката с работното време е изписано името на собственика или на М.О.Л.Като видиш,че е резняшко,не влизаш в магазина и готово.![]()
Meine Ehre heisst Treue!
ами баце ти си нещасно педалче, ама никой не ти казва нищо, нали?Първоначално написано от Canis_Dirus
Мда,какво национал социалистите бойкотираха евреиските стоки![]()
Аз от унтери не пазарувам !
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
В нас принципно пазарува майка ми, но съм й казал, че ако видя каквато и да е стока, с надпис на чифутски, ще лети през балкона (стоката деПървоначално написано от NSDAP
). И от тогава такива неща в нас не се мяркат (не че преди това е имало много...).
Аз съм същияПървоначално написано от loyal_88
![]()
Нали?Първоначално написано от NSDAP
Идея си нямам къде се прави дадената стока, но видя ли надпис на чифутски откачам. Тя майка ми е лекар и веднъж й бяха подарили ако не се лъжа някакви шоколадчета, с еврейски надпис отстрани, вдигнах й ебати скандала и от тогава вече тия неща не ги коментираме
![]()
Добре правиш!Обаче имай впредвид,че чифутите са подли и понякога на стоките им пише само на български.За най-сигурно може да пигледнеш страната производител и най-вече бар-кога.Стоките от израел са с бар-код,който започва със 729:Първоначално написано от loyal_88
![]()
Meine Ehre heisst Treue!
Kristallnacht, това му е майката!
Яко зле сте момчетааа! Кефите ме. От къде намирате Израелски стоки ве? Те завалиите имат супер голям търговски дефицит и изнасят супер малко, ама вие намирате. Като пишело на иврит и не трябвало да се купува. Ахахаха не - кефите ме. Малки льольовци станали нацистчета и се кефят.
Що не ми олигавите чочката всичките?
Grumpy old madman
щото ще я сметнат за чифутска..Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Защото си унтерПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
unter-was? Unterentwickelt? Unterschaetzt?Първоначално написано от NSDAP
Хади ела да олигавиш една унтер-чочка! Ще ти хареса. Стига с тия Юбер-чочки.
Баце, татко ти има на оназ си работа татуирани цитати от Талмуда. Ти си с чифутска пишка правен. Хади сега бегай да помпиш лИжанка и бицИпс и после да ти опмпят сфинкетра.
Поздравявам те с песента на орк. Кирстали - В Германия останах
Grumpy old madman
Не си ми интересен..........Аз с хлебарки не разговарям,гунтерменш.....Първоначално написано от Canis_Dirus
Гюнтерменш? Това от звучното име Гюнтер ли идва?Първоначално написано от NSDAP
Immer wieder
Grumpy old madman
[quote=Canis_Dirus]Гюнтерменш? Това от звучното име Гюнтер ли идва?Първоначално написано от NSDAP
Immer wieder