- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ИЗПРАТЕТЕ НИ ВАШИТЕ ЕСЕТА И ТЕМИ И ПОЛУЧАВАТЕ РАНГ
trqbva mi analiz na Moskva ot Smirnenski na nqkoi da mu se namira
В понеделник ще правя класна по литература.Темите са:
Духовното величие на ботевия лирически герой и Борбата,смъртта и безсмъртието на ботевата лирика .Моля някой да даде линк към готовите теми.Спешно е,търсих в помагало,насам-натам и никъде не намирам. Благодаря предварително все пак![]()
No comment...
а да питам стават ли съчинения разсъждения имам цели купища с такива които са много хубавииначе имам есета мога и тях да пратя
![]()
И си пак фен и кво полу4и набута сеПървоначално написано от metallica1
![]()
Това което не ме убива ме прави по - силна !
Някои ще праща ли
Това което не ме убива ме прави по - силна !
Пратих и после нищо.. fuck![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
да обаче аз ще го препиша и ще каза на даскалката си по БГ че аз съм го измислил аре докажи че не съм даскалката ми е на 62 год така че не посещава Тийна (това е пример няма да го направя аз а друг)Първоначално написано от Seducti0n
![]()
![]()
не си давайте есетата
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Защо да са луди нека качват.Човек ако иска да препише ще го номери другаде.Е и се пак ще покаже какво можеПървоначално написано от zwezdichkaTa
абе тая тема си е лъжа нарочно го прави щото се нуждае от теми и есета просто вярвате на тия неща![]()
![]()
![]()
Те като некви зажядняли пу**и се хвърлят на тази тема. Подписа ми казва всичко - АЗ МРАЗЯ МОДЕРАТОРИ. СПРЯХМЕ КОМУНИЗМА ЩЕ СПРЕМ И ВАС !
Не съм умряла без специален ранг.
П.п.Като гледам има доста подлъгани, които са изпратили съчинения, но нищо не се получили.
За какво ще ми послужи този специален ранг? Ще ми готви ли? Съмнявам се. За респект ли ми е? Ако искам респект - ще си го получа в този цирк.
За едно хубаво есе по конкурсите дават сравнително големи парични награди. От къде на къде ще го давам аз тук?
Respect my name - respect the game.
hora trqbva mi ese na tema lesno li e da porasne6 . spe6no e molq vi
pomognete
Както сега под ника ти пише "Новак" като пратиш есе ще стане нещо по избор, например Няма любов.Първоначално написано от lubovvv
ако продължаваш в същия дух с тва Донки си представям и самата тема ....Първоначално написано от ice__kiss
just gonna stand there and watch me burn
that’s alright because i like the way it hurts
just gonna stand there and hear me cry
that’s alright because i love the way you lie
i love the way you lie ...
LiGiDY .. (h)
Първоначално написано от Niksq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от Paramour
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Първоначално написано от Paramour
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Горещото магере, аПървоначално написано от to0niTy
![]()
За да ги продават след това и да получават пари. Има сайтове, в които можете да качвате есетата си на английски и когато някои си го купи получавате парите, които сте определили за съответното есе.Първоначално написано от shadows92