- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изсветляване на косъмчетата с кислородна вода
zdr iskam da vi popitam otnosno izsvetlqvaneto na kosum4eta sas kislorodna voda kak to4no stava i dali ima efekt ? pls kajete mi blagodariq predvaritelno
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Взимаш една кислородна вода мажеш ги няколко пъти на ден с един памук и те ще се изрусят \/
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Една приятелка си го направи и ефектът беше ужасен. После я разнасяха навсякъде, приличаше на циганка.
^Да,и аз имам познати,които изпробваха този метод.
Ефектът е...отвратителен.
Naistina po dobre nedei mn e zle stava mn zlee![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
на коя част от тялото искаш да си изрусиш космите? Иначе става с напоен памук с кислородна вода, но не ти го препоръчвам тоя вариянт. Първо, че ако космите ти са тъмни най-много да порижавеят и на всичкото отгоре могат да станат и по-дълги. Ако искаш ходи се консултирай с някоя козметичка или ако е възможно направо ги махай тея косми![]()
Не стиа,че космите стават по-дълги,ами и става едно нацапано се едно си се омазал с боя за яйца..абе ужас.
след като се мажеш трябва да стоиша на слънце, за да има ефект.. който в повечето случай е отвратителен. Не си струва.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ama kosata ili kosymchetata?Първоначално написано от shadow4e
![]()
ами аз искам да попитам някои знае ли как да си изсветля косата.. Подробностите за колко пъти и как по точно ..с кислородна вода де![]()
Оу, най-обичам тъмнокожи каки с руси коси и чернА веждА (не две, а една слята)![]()
+1Първоначално написано от zoreto
А с кислородната вода ще си съсипеш косата до краен предел, милиони пъти по-добре да се изрусиш, та кислородната вода направо "гори" косъмчетата, да не ти казвам на какво ще заприличаш![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Какъв цвят е косата ти?
Приятелка имаше светло-кестенява коса и я изсветли малко с кислородна вода.Получи се доста добре.
Не мисля,че ако косата е тъмна ще се получи...
Една приятелка пробва да изруси космите по ръцете но нещо не и се получи![]()
Изумително е как един човек може да върне усмивката ти, която стотина са развалили .. <3
косата ми е нещо между тъмно русо и светло кестеняво.. и искам с 1-2 тона да я изруся..лятото от морето ми се беше получил страхотен русоляв цвят но зажалост потъмняПървоначално написано от RaisedOnRock