Цитирай Първоначално написано от mrysnika
1)- Някой от съучениците ви/колегите ви иска да ви орони престижа пред учителя/шефа и за да ви затапи съвсем,ви набутва задача,която не е по силите ви да направите. Как ще постъпите?-ще го помоля да ми помогне с тази задача ляля
2)- В автобуса влиза фалшива контрола и ви иска билета. Обвинява ви,че не сте купили този билет днес,а ползвате стар. Как ще излезете от ситуацията?-ще поспоря с него...ако знам, че съм права
3)- Някой от познатите ви,започва да се държи много грубо и безцеремонно с вас,ей-така без повод-да ви обижда,злепоставя,даже да ви посяга физически. Какво следва?-ще се оплача на друг познат
4)- Майка ви ви обещава,че ще ви купи днес нещо определено,което много ви трябва до 3 часа,но не го прави. Ситуацията е такава,че не можете да си го закупите сами,поради ангажираност. Какъв начин ще намерите и ще кажете ли нещо за майка си,заради това,че не е изпълнила обещанието си?-ще и се разсърдя
5)- В магазина сте. Купувате риза за приятеля си*това е за жените* или рокля на приятелката си*това е за мъжете*,но не ви достигат 5 лв. Не живеете на близо,не ви е и позната продавачката,но трябва да купите подаръка,защото ще се видите с любимия/любимата след 30 мин,.послучай годишнината ви. Има ли изход от случая,бихте ли намерили начин да закупите подаръка?-ще разгледам за нещо по -евтино тогава
6)- На улицата бедно момче наглед ви иска пари и вие посягате да му дадете,в същото време неусетно ви взема портфейла. Ще го подгоните ли или какво ще направите?ще го подгона ще си зема протномето и ще му дам някакви стотинки
7)- Имате 30 мин. ,за които можете да се организирате импвовизирано парти. Как ще изглежда то? Какво ще правите?-ще има пиене и много музика...пък секи да носи храна хаха
- Утре е Големият Ден. Вашата сватба. Времето обаче е ужасно,противно на прогнозите. Това ще промени ли плановете ви за празнуване на открито?Не...
9)- На футболен мач хулигани ви скъсват якето,минавайки покрай седалката ви. Ще се саморазправяте ли?ще ги напсувамм гР
10)- В дискотека не ви пускат,защото сте още на 17 и компанията ви е също с хора на по 16 и 17. Ще измислите ли начин да влезете или тактично ще си тръгнете? ще си тръгна...

Чакам индивидуалните ви отговори!