.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    Никъделенд

Болката при първия път

Ta iskam da vi popitam... ako moje nqkoi da dade kompetenten otgovor: koga poveche vi zabolq 1-viqt put... pri samoto razkusvane na samata devstvena cipa ili pri samoto pronikvane vav vaginata otna4alo..? Zashtoto az naprimer samo kato se dokosna malko po silno tam napravo me boli... ne mn, no vse pak... 4udq se kakvo li shte e pri 1viq put, pri polojenie 4e skoro mi predstoi

P.S:Shte se radvam ako ima seriozni otgovori. mersi predvaritelno

Модерирано от swords1010
    Т.7 от правилника!
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

..pri samoto pronikvane vav vaginata otna4alo, no si boli i dokato e vatre (ne bih kazala tolkova bolka po skoro e nqkvo strano hem nabolqva hem e nqkaksi valnuva6to priqtno..takova.. trudno mi e da opi6a to4no ) no tva si e individualno se pak i tva 4e pri mene blio taka ne zna4i 4e i pri teb ili pri nqkoi dr e bilo sa6totoo

Град
    София
    Мен лично ме боля доста. Решението беше да съм отгоре, за да контролирам влизането сама Свърши добра работа! И все пак имаше 2-3 сълзички и .. няколко капки кръв,не се притеснявай,че ако си отгоре ще се излее Ниагара от тебе
    Smile!?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mislq che mojesh da usetish tochno koga se razkysva cipata... taka che shte kaja che boli pri samoto pronikvane... no ne mnogo.. ne e bolka za umirane.. tyrpi se... a kogato si vyzbudena oshte po malko boli :P

Men me bolq pri samoto pronikvane i na momenta ne te4e krav a sled tova kato se pribrah v ka6ti i to mn malko te4e krav.Ako si dostata4no vazbudena nqma da te boli mn ne misli samo za tova 4e 6te te boli otpusnise i vsi4ko 6te e ok.

Цитирай Първоначално написано от gavro64eto
    Men me bolq pri samoto pronikvane i na momenta ne te4e krav a sled tova kato se pribrah v ka6ti i to mn malko te4e krav.Ako si dostata4no vazbudena nqma da te boli mn ne misli samo za tova 4e 6te te boli otpusnise i vsi4ko 6te e ok.
    +1

Ти вече се сефтоса на скоро, а :P
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мен лично първия път не ме боля До колкото помня бях възбудена и не ме беше страх, защото 'нямаше' начин да не боли, рано или късно трябваше да стане... Ама пък на мене нито кръв... нито болка... Не мога да си го обясня
    [img][/img]

При проникването..

еми болеше си...
    мен пък примерно ме болеше много повече докато се разкъса ципата и не знам, ама аз си разбрах кога точно стана щото освен че беше като няква касапница се чу и някъв мноо потресаващ звук, на които и двамата се насрахме да се хилим х)

ami az nishto ne usetih purviq put [-o<
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Мен лично не ме боля.. беше си съвсем нормално. И кръв нямаше.
    Но мога да си представя.. понеже сега, след толкова много пъти секс, започна да ме боли(все пак съм и болна де)..
    Не е приятно.. (коя ли болка е), търпи се, още повече като знаеш, че това е нещо, през което минаваш така или иначе.
    Успокой се .. гледай да се насладиш на началните моменти, ако те боли.. не се отказвай.
    Стискаме палци да е наред всичко!

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Re: Болката при първия път

Цитирай Първоначално написано от A`time`for`us
    Ta iskam da vi popitam... ako moje nqkoi da dade kompetenten otgovor: koga poveche vi zabolq 1-viqt put... pri samoto razkusvane na samata devstvena cipa ili pri samoto pronikvane vav vaginata otna4alo..? Zashtoto az naprimer samo kato se dokosna malko po silno tam napravo me boli... ne mn, no vse pak... 4udq se kakvo li shte e pri 1viq put, pri polojenie 4e skoro mi predstoi

P.S:Shte se radvam ako ima seriozni otgovori. mersi predvaritelno

Модерирано от swords1010
    Т.7 от правилника!
    Еми има болка но чак пък за умиране! Аз поне така са ми казвали моята раобта е да ви я причиня (поне 1 път)

Град
    Gorna orahyvitza
    otvori se sama
    маса се прави на маса с месо

Повече от фен
    zemi si sistema i 1 banka kruv 4e 6e umre6 ot zaguba na kruf dokato te otvarq i 1 legen s voda da te podmie posle 4e 6e go e gnus da te ebe kat zaklana svinq 6e si

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    zemi si sistema i 1 banka kruv 4e 6e umre6 ot zaguba na kruf dokato te otvarq i 1 legen s voda da te podmie posle 4e 6e go e gnus da te ebe kat zaklana svinq 6e si
    ah.... nedei ve bace... ne stresirai momi4eto sas boleznenata istina.... vidi6 li sq moje da ne iska izob6to da sa eb*...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си