- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към МОМИЧЕТАТА
Да си представим, че можете да прекарате една нощ с дон Жуан или Джакомо Казанова (нека забравим факта, че първият е литературен герой, а другият се е споминал преди 200 год, лека му пръст). Кой бихте избрали и защо? Нека да забравим и факта, че повечето тук са обвързани и искат да са само с "моето милуууууууууууууууууууууу у". Хайде, момичета, забравете задръжките, развихрете фантазиите си и изберете един от двамата любовници!![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Елизабет Батори
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Chesno kazano ne sym zapoznata mnogo kakvo e harakterno za dvamata po otdelno... za koeto se pochuvstvah malko nejeva.. ama mai bih predpochela Don Juan
![]()
Жуан.
Но защо трябва само от "любовници" да избираме?
Аз искам Меркуцио и Чудомир Чипиловски.
Дон Хуан е бил на принципа "чукни-бегай" а другият е бил известен с това, че е бил изключителен любовник и е един от хората въвел идеята, че и на жената трябва да и е приятно от секса, не да и е задължение. И изключително много е уважавал жените.Първоначално написано от Nadelina
Поне така знам, така че разликата е доста голяма между двамата.
Казанова.
Дон Жуан е бил голям лъжец.
Казанова х) името му звучи някак си по - секси и като почнеш да го крещиш е някво по - лесно за произнасяне и по - благозвучно![]()
Точно Казанова е бил чукни-бегай. Предпочитал е да бъде с богати жени,да е техен любовник. Не е работел и се е издържал с парите на въпросните дами. Доколкото знам е имал характерна венерическа болест. Започват да го преследват. Умира като беглец,сам и болен. Далеч от висшото общество.
Smile!?
E звучи ли секси?!Първоначално написано от ra4ence
![]()
Искам и аз да правя секс бе...
И двамата са били чукни-бегай.И двамата са били страхотни любовници.Но в това няма нищо лошо (освен,че разбиват женските сърца).
По темата:Избирам Казанова.Колкото и нарцистична натура да е,поне е лъжел жените,че ги обича.А нали всяка жена мечтае да чуе колко много я обичат.
КазановаДон Жуан се е подигравал на жените, с които е преспал...
Дон Жуан е казвал на всяка жена че я обича, и наистина го е мислел, докато Казанова е казвал на всяка че е единствена, но е лъжел. Все пак предпочитам да бъда с Казанова, защото няка си ме възбужда мисълта да бъда употребена и захвърлена![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
С Казанова разбира се. Той е бил първият феминист (е, изпреварил си е времето..), пръв е осъзнал, че жената също заслужава удоволствие, не само мъжа. Единственото, което не ми се нрави е начина по който е развратил единствената си чиста и невинна любов, довело до унищожението на това наивно чувство. Но и в това има нещо възбуждащо. С две ръце гласувам за Казанова.
san4o pansa![]()
в затвора при товаПървоначално написано от ra4ence
Дон Жуан \/
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
И аз съм за Дон Жуан :P
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Значи .. само да разясня за Дон Жуан - според легендата ... той наистина е обичал жените, с които е бил, но ги е напускал, защото винаги е търсел перфектната жена - без физически недостатъци. И когато я намира (доня Ана) малко преди да и предложи брак забелязва, че когато листата на дърветата хвърлят сянка в/у лицето и тя не изглеждала красива, както преди ... и я напуска ... и доколкото си спомням това е последната му и най-голяма любов![]()
Тази история наистина ми хареса, а и е нова за мен. С всяка изминала секунда се радвам, че пуснах темата.Първоначално написано от DiTko^
![]()
Мога да си припомня и цялата легенда и да ти ви я разкажа с подробности, но предполагам няма да има много желаещи
Но темата наистина е добра, подкрепям!
Аз съм желаеща! Моля разкажи!Първоначално написано от DiTko^
S Hitler!![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim