- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към МОМИЧЕТАТА
Дон Жуан не е точно литературен герой... известен е като такъв, но е базирано на реална личност, и просто в произведението му е сменено името...
Иначе със Казанова предпочитам...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
До 1 ден ще я имаш, обещавам.Първоначално написано от nofi
КАЗАНОВА!!!Освен, че се е славил с уменията си, вече асоциирам името му с Хийт Леджър, който игра Казанова в най-новия филм за него
Мммм, страхотен е!![]()
The only truth they can accept is their own.
Да, ама филма лично за мен е пълна смешкаПървоначално написано от Brian Kinney
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
Ех, момичета, момичета, при това - лесбийки... Разбирам да не прочетете първия пост, ама и заглавието да пропуснете....Първоначално написано от 50cent
По темата: Казанова не си е изкарвал прехраната, спейки с богати жени. Бил е невероятен актьор, което му е позволило да мами хората. Освен това е бил доста ерудирана личност. Той е бил влюбен в жените като цяло. Не в някоя определена, а във всяка. Следователно не е лъжел, коагот им е казвал, че ги обича (което не му се е случвало кой знае колко често). А Дон Жуан просто ги презира, защото не са достатъчно съвършени... Лично аз предпочитам Казанова....
Дон Казанова........
мисълта и за двамата не ме възбужда сори...нито един не ми е на сърце, не ми доставя удоволствие да спят с мен и след това да ме захвърлят...че аз да не съм вещ![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
samo kato si spomnq filma Kazanova s Heath Ledger![]()
![]()
i napravo se raztapqm
taka 4e KAZANOVA!!!
Надявам се осъзнаваш, че филма няма нищо общо с нито един момент от живота на Казанова, нито пък Хийт Леджър прилича на истинският КазановаПървоначално написано от darity_91
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
nofi
Дон Жуан е живял в Севиля. Бил е много умен и изключително красив. Когато навършил 20 години баща му го посъветвал да си избере девойка, за която да се ожени, като му казал да избира по сърце, а не по физическата красота. Но за дон Жуан външната красота била на първо място.
И така първата девойка, за която се оженил била съвършена, но един ден
той забелязал у лицето й някакъв недостатък - гримаса, породена от лоша новина. Дон Жуан, ужасен я напуснал, като същевременно едва не убил брат й в схватка за честта на девойката. Следващата му бъдеща жена, пък имала много грозна сестра и притеснен, че и тя ще заприлича на сестра си ... я напуснал. Така в търсене на перфектната, той постепенно губел своята духовност, сърцето му постепенно се вледенявало и не усещал нищо, когато наранявал поредната девойка.
И един ден той срещнал дона Ана, дъщерята на испански комендант. Тя била съвършено красива. Той се влюбил в нея, но един ден отново забелязал някакъв недостатък в нейното лице и... я напуснал. Продължил да се скита, но непрекъснато мислел за доня Ана. И решил да я види отново. Една вечер прескочил оградата на къщата и, но охраната го усетила и впоследствие той убил баща и - командора. Кралят побеснял и обявил дон Жуан вън от закона.
Изгонен от Севиля, Мадрид и от Испания, от краля той се скитал из Европа. Когато стария крал починал, новият такъв наредил да върнат дон Жуан в Испания и му отредил място в кралския двор.
Една вечер бащата на дон Жуан го навестил и след не особено приятелски разговор младият испанец решил да се разходи из улиците на Мадрид. Внезапно го нападнали крадци и той се скрил в един параклис, където изненадан, видял статуята на коменданта, когото убил - бащата на доня Ана. Развълнуван той поканил статуята на вечеря в имението си. И след няколко часа останал изненадан, когато статуята с бавни стъпки прекрачила прага на дома му. Застанала пред дон Жуан и поискала да стисне ръката му. Дон Жуан, нехаещ вече за нищо и никого, подал ръката си, а статуята я стиснала като в менгеме. В този момент земята под тях се разтворила и погълнала и двамата. От този момент никой нищо не чул повече за дон Жуан.
Единия казал това,другия онова,пфф просто си представете... нещо супер яко с някой друг,а не както винаги с любимият- сериозният приятелАз искам казанова
![]()
мОгА дА †э нАкА®Ам дА ©э ®А熮ЭпЭ®Иш ?двА Ли пО ДОб®А О† мЭнэ щ? нАмЭ®Иш..
.в©ЭкИ ПИч зА мЭн нА ОпАШкА ©э нА®ЭждА..©АмО †oЯ дЭ†У ©и ©†®УвА ©э п®Эд®ЭждА !!!·
¤.°·BсЭкИ яК иСкА дА мЭ вИжДа, ВсЯкА ВтОрА мИ зАвИждА..·°.¤·
И какъв е въпроса?Първоначално написано от Brian Kinney
Нищо особено не беше. Аз го гледах само и единствено заради Хийт Леджър. Но някакси Хийт ми е в съзнанието повече като Казанова отколкото като който и да е от другите герои, които е играл (в Brokeback Mountain, Ned Kelly,The Brothers Grimm, The Patriot, 10 things I hate about you и доста други). Но дори и да не асоциирах Казанова с него, пак бих избрала него. Неговата история и живот ме впечатляват повече.Първоначално написано от nofi
Хаха, ти някъде въпрос виждаш ли?Първоначално написано от samonervi
Всички ли тая вечер виждат шум?!
![]()
![]()
Казанова естествено. дон Жуан е търсил идеалната красота и не я е намерил, защото е виждал само лошото. Докато Казанова е обожавал жените и е ценял женската красота![]()
А още повече е обожавал парите имПървоначално написано от krem4et0
![]()
Smile!?
Е, ама и да ти гледа недостатъците не е много приятно, нали?![]()
DiTko^Първоначално написано от DiTko^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря ти много!
hmmm.... mai don Juan! no samo za6toto Kazanova e jenkar![]()
Казанова от гледна точка на сигурността-той е бил един от първите надянали презерватив![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Избирам Казанова. Той е бил по-романтичен, не е гледал на жената като на предмет. Докато Дон Жуан е търсил перфектното. А аз мисля 4е то не съществува...
С нито един от тях...Какъв е смисъла като знаеш,че на следващата утрин ще си просто поредната,с която е преспал...Да се чувстваш специална само за една вечер ?Не си заслужава..
6e mu 64upa na don juan glavata da jivee don kihot nai golemiq jenkar v seloto![]()