.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Удължаване на коса в София pls help?

molq vi kajete nqkoe stdio v sofia ili adres na xora koito preporu4vate .. iskam da si udulja kosata no do 300-400 lv nqkade... plss.. znam 4e ima i takiva ceni no kade?

zdravei sladurke !hubavo e 4e pita6 za tezi ne6ta zashtoto ina4e v koito i salon da popita6 6te ti kajat 4e te slagat nai hubavata kosa!!!az sam s udaljena kosa ot 5 godini,v sofiq slagah kade li ne v magama,dimastil.oksidjen,i mnogo drugi vse izvestni saloni i kosata be6e vse po 500-800lv-toest bezumie!dokato nakraq namerih nekvo salon4e na rakovska 150 kazva se djiq,mnogo malko salon4e kosata im e unikalna i struva 260lv sega tam si pravq kosata ve4e 2 godini i sam mnogo dovolna,ako o6te ne si si slojila,nameri gi i hodi pri tqh,eto nomera im v salona 029861303,kosata e strahotno ka4estvo ne se oplita e skube se po malko ,no vsi4ki se skubqt,podarjai si q s po hubava kozmetika v smisal estestveno ne 6ampoan ot 50 lv nekav normalen primerno elsev na loreal slagai i maski,kristali zadaljitelno i ima edin krem za kosa sashto na lorea za presa ot koito kosata ne gori,kosata 6te ti e perfektna,na men vob6te ne mi li4i 4e sam s udaljena ako ne kaja,seriozno!a i drugoto koeto e ako ima6 vyzmojnost ne siq pravi ti sled banq a hodi pri nqkoiq friziorka po tiq 6tadqt,zashtoto az predi sama siq praveh i za okolo 2 meseca q sasipvah v smisal ot dolu iztanqva i trqbva da se podstrije,sega poslednata sam siq slojila predi 4 meseca i v sedmicata hodq po 2 pyti da mi q su6at,trqbva da ti kaja 4e ne e mrydnala vob6te!hodi tam kadeto ti kazah nqma da syjalqva6,kosata e super i e evtina koeto e e nai vajnoto!dano ve4e da ne si se precakala nqkade i da si slojila!jelaq ti uspeh i da te napravqt mnogo mnogo hubava i sladka!
    hello!iskam da se pohvalq 4e si kupih nova kola!a-classa mnogo e hubava!6TASLIVA SAM......

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sweet_glezla
    zdravei sladurke !hubavo e 4e pita6 za tezi ne6ta zashtoto ina4e v koito i salon da popita6 6te ti kajat 4e te slagat nai hubavata kosa!!!az sam s udaljena kosa ot 5 godini,v sofiq slagah kade li ne v magama,dimastil.oksidjen,i mnogo drugi vse izvestni saloni i kosata be6e vse po 500-800lv-toest bezumie!dokato nakraq namerih nekvo salon4e na rakovska 150 kazva se djiq,mnogo malko salon4e kosata im e unikalna i struva 260lv sega tam si pravq kosata ve4e 2 godini i sam mnogo dovolna,ako o6te ne si si slojila,nameri gi i hodi pri tqh,eto nomera im v salona 029861303,kosata e strahotno ka4estvo ne se oplita e skube se po malko ,no vsi4ki se skubqt,podarjai si q s po hubava kozmetika v smisal estestveno ne 6ampoan ot 50 lv nekav normalen primerno elsev na loreal slagai i maski,kristali zadaljitelno i ima edin krem za kosa sashto na lorea za presa ot koito kosata ne gori,kosata 6te ti e perfektna,na men vob6te ne mi li4i 4e sam s udaljena ako ne kaja,seriozno!a i drugoto koeto e ako ima6 vyzmojnost ne siq pravi ti sled banq a hodi pri nqkoiq friziorka po tiq 6tadqt,zashtoto az predi sama siq praveh i za okolo 2 meseca q sasipvah v smisal ot dolu iztanqva i trqbva da se podstrije,sega poslednata sam siq slojila predi 4 meseca i v sedmicata hodq po 2 pyti da mi q su6at,trqbva da ti kaja 4e ne e mrydnala vob6te!hodi tam kadeto ti kazah nqma da syjalqva6,kosata e super i e evtina koeto e e nai vajnoto!dano ve4e da ne si se precakala nqkade i da si slojila!jelaq ti uspeh i da te napravqt mnogo mnogo hubava i sladka!
    мили4ка може ли снимка..и аз съм с удължавана коса и ми е интересно да видя твоята как е .. мерси предварително

tuk ne znam kak no si ostavi skype i 6te ti pratq tam!!!bay
    hello!iskam da se pohvalq 4e si kupih nova kola!a-classa mnogo e hubava!6TASLIVA SAM......

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    http://img204.imageshack.us/
    влезни в тоя сайт,сложи си там снимките и после дай само линковете
    че много трудно ще се засечем в skype...

Град
    Mонтана
    продавам естествена коса всякакви нюанси,косите са нови европейски,цена от 50лв до 250лв зависи от редовете и техният брой,на кой колкото му трябва толкова давам.имам и клипси за поставене и също така снимки.

Град
    Sofiq
    Аз съм чувала добри отзиви за Extend,не съм си купувала коса от там,но съм се спряла на тази марка.Цените мисля,че бяха горе долу до 400-500 лв.Нека да каже някой,който повече знае
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Mонтана
    zashto da davash 400-500lw za neshto koeto moje da bade zakupeno na polovinata 100% sashtoto.

Град
    Sofiq
    Защото на пазара се запълни от такива коси и то повечето некачествени с 40/50% изкуствена коса и човек вече не знае на кое да вярва и на кое не.Сега нз ква е косата,която ти предлагаш и не мога да кажа нищо,но принципно бих дала някой лев повече за свястна коса,отколкото по-малко пари за някоя изкуствена
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Mонтана
    neznam za drugite az si otgovarqm za sebe si ,zatova ako nqkoi iska ot moqta kosa mu prashtam s kurier i v tqhnite uslugi ima edna otmetka da se varne ako ne se udobri,i az q davam tazi otmetka,taka nqmae razpravii no povqrvai 4e dosega ne sam imala zabelijki kosite sa s mnogo dobro ka4estvo i ne bih lagala,izvinqvam se ako na nqkoi se zasqga ot takiva kato men no mislq 4e pravq dobro kato davam neshto na realnata cena a ne s 200% nadcenka.pak se izvinqvam.ima na4ini s koito da se proverqva kosata -s palene.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си