.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

гаджето не иска да ми пусне

с гаджето миналата седмица по някфа случайност имахме терен ии исках да праим секс..облякох се както той искаше, праих сичкото кото той искаше, започнах да му праа свирка и той вика "може ли да свърша в устата ти" аз отвърнах "не, чукай ме" а той вика че ше иде в банята да свърши а после искаше да се гушкаме!!! кфо е тфа нещо!!!

Guest
    Ами гледай сега. Много е просто. Като му духаш той гледа напрад нали? А пък ако те чука ще ти гледа лицето, и ще му спадне

Град
    у вас
    johny браво уе напрао я хвърли в тъча. Мноо смях.

Джонито е прав.

Град
    Манастир
    Колко си голяма ти? Колко е голям той ?
    За първи път ли ви беше? Дай ми малко информация и ако мога ще помогна с някой съвет
    Живеите си живота! Не бъдете срамежливи и грабете с пълни шепи от него!

аз съм на 16 той е на 19 и сме го праели и др път

джони той обича да ме гледа докато му духам, не съм грозна споко.

мъжете не са програмирани да им се прави секс 24 часа, 7 дни в седмицата. Колкото и на нас да ни се иска. Искал е да те погушка, харесало му е това, което си му направила, тва е.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    Манастир
    Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    мъжете не са програмирани да им се прави секс 24 часа, 7 дни в седмицата. Колкото и на нас да ни се иска. Искал е да те погушка, харесало му е това, което си му направила, тва е.

Съгласявам се със теб.
    Дай му шанс на човека. Може да е бил изморен или нещо да го е мъчило....нямам идея. Това че не си грозна е хубаво, ама това че си имаш гаже не е много (ебавам се). Споко ще се наредят нещата!

ама той се мрънкаше, че иска секс и че се немаме терен..
    дали си нема друга

Град
    Манастир
    Според мен няма, но знае ли човек.....Тоя живот майката си е**ло вече, аз почнах и на задника си да нямам доверие за съжаление

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~SeXy_bItCH~
    дали си нема друга
    Недей заради една случка да преобръщаш представите си. Просто момчето не е било предразположено - има време за всичко
    Всичко писано от философи, поети -
    ще се сбъдне!
    - Без бог! без господар!
    Септември ще бъде май.
    Човешкия живот
    ще бъде един безконечен възход
    - нагоре! нагоре!
    З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
    ще бъде!

.....

4estno kazano ne go razbiram , da predpo4ita da se gu6kata vmesto da praite sex , ma qvno pi4a ne e bil na kef ili ne my e bilo do tva znam li

дали си нема друга
    А бе не му се е правело секс на човека, споко. Той и да си има и да си няма това не му пречи да те опне. Можеш да поговориш с него по въпроса ДЕЛИКАТНО (че много сме реними на тая тема :P )

Може пък да е решил че с ръчната ще бъде по-яче в този ден! :P

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    аз съм на 16 той е на 19 и сме го праели и др път

джони той обича да ме гледа докато му духам, не съм грозна споко.
    е поне сложи някъв линк да те видим

Мега фен Аватара на koalka
    Може да се е притеснил човека...питай го.

Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    УоУ... много палав коментар
    Относно въпроса на момичето...ми щом сте го правили и преди не виждам защо търсиш помощ !!!
    П.С Тая уста не я ползвай само за .... сещаш се кво искам да кажа,ами поговори с него.
    Тая негова постъпка може да бъде породена от няколко причини,който да ти кажа...само той си ги знае
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

И на мен наскоро ми се случи за съжаление гаджето ми да иска да правим секс а аз .. просто я гушнах и заспахме.
    В действителност мъжките индивиди не са машини за секс и ако си мн изморен, разстроен изнервен и т.н. не ти е до секс.

Иначе може да му е станало гадно че си го отрязала за свършването и да му е минало желанието за секс ..

Според мен от свирките тъкмо е щял да свърши и не му се е почвало секс като знае че ще продулжи 2 мин. Чудно как след като сте се гушнали малко по късно не е посикал втори тек.
    Казаха ми да се усмихвам, `щото живота бил гаден ...
    И аз се усмихвах - и той беше гаден ... ;]

Цитирай Първоначално написано от LiubChYy
    Според мен от свирките тъкмо е щял да свърши и не му се е почвало секс като знае че ще продулжи 2 мин. Чудно как след като сте се гушнали малко по късно не е посикал втори тек.
    миии наще се прибраха

Цитирай Първоначално написано от LiubChYy
    миии наще се прибраха
    значи доре че не е пойскал

дали си нема друга
    И кфа е л0гиката ак0 си има друга, да иска да му духаш, а да не иска да те 4ука... М0же би пр0ст0 е бил ум0рен или не е бил в настр0ение за секс... Сп0к0йн0, не прави 0т 1 слу4ка драма... Ак0 се п0вт0ри, п0питай г0 какъф е пр0блемът и тфа е...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си