- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нещо се случи с приятелството ни...
Zdraveite as sum edno momi4e 4ieto nebe po4na da pada vurhu glavata i.
Stra6no e slojno , no dori i as ne moga da si go obesnq. Do predi dve sedmici vsi4ko be6e strahotno imah dve momi4eta na koito misleh 4e moga da ras4itam i 6te me podkrepqt imah sladko gaje. No ne6to se oburka verno 4e gajeto se o6te si e moe , no nai-dobrite mi priqtelki ve4e gi nqma. Ot izvesno vreme se karahme no posle si se zdobrqvahme. Edin den na men mi be6e mnogo tegavo. I otnovo se skrahme , tozi put mene mi doide v pove4e i se rasurdih . Nikoi ne me razbra i nikoi ne me popitva kakvo mi e. Na drugiq den napraviha nqkakv opit da pogovorqt s men no as o6te bqh mnogo idosana i gi skastrih. Nqkak si sega ne po4ti ne si govorim , v momenta druja s edno mnogo svqsno momi4e . Problema e tam 4e te ne6to se opitvat da me precakat pregru6tat q kanqt q v mola , s tqh . O q stiga predi daje ne i govoreha. Mn mi e stranno . Moje i da si vuobrazqvam 4e ima ne6to koeto gi kara da zavijdat ili da gi draznq po nqkakav na4in. В момента съм толкова разочарована от вси4ко и
всички .... Мерси предварително за отговора
Редактирано от-ЦвЕтИТ0
Заглавието на темата, трбва да бъде написано на кирилица.
![]()
Хах свиквай малката,повечето момичета са пълни злобарки и изобщо не са приятелки за каквито се пишат.Ясно е,че искат да привлекат това момиче към своята групичка за да може ти да останеш сама,дда няма с кого да дружиш и да страдаш.И тогава да разбереш какво си загубила с държанието си към тях.Това е целта им.Поговори за това с момичето с което дружиш.Нека разбере що за стока са и да не се залъгва по изкуствените им усмивки!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Няма приятелки. Тфа е въображаемо понятие за обект от женски пол който се преструва на добронамерен към друг обект от женски пол даже по някога се самузаблождава, че е добронамерен. А всъщност завижда постояно, радва се на всички гадости които се ставарват на другата, и саму дрънкат глупости една за друга зад гърбовете си.
НЯМА ЖЕНСКО ПРИЯТЕЛСТВО.
И мъжкото е относително!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Ебаси,човек,не искам да си прав...Първоначално написано от dshiznit
Ама си прав![]()
Такъв е живота, дарлинг. От това трябва да си извадиш поуката, че връзката между двама или повече човека (независимо дали интимна или приятелска) е основана на добрия тон и на компромисите и няма как без тях. Не може да се цупиш и да се сърдиш всеки ден на някой и да очакваш пак да сте си бест френдс. Казвам ти го от личен опит. Не разчитай на тях, събирай си се с онова момиче, излизайте с нея ( може и с другите две) и си прави нови истински приятелства като имаш предвид това, което ти казах.
Memento moriendum esse!
ae nikvo priqtelstvo nqma nz koi q e izmislil taq skapanata duma![]()
Момиче, осъзнай се. С това няма да свърши светът - или както ти казваш "небето да ти падне на главата". Приятелството е относителна величина, ако мога така да се изразя и да се съглася донякъде с dshiznit , че термин "приятелство" трудно може да съществува![]()
emi kvo nqma da ti obru6tat grub na do kolkoto az razbrah te sa se opitali da pogovorqt s teb a ti si im se skarala zna4i ti samata nemoje6 da im bude6 priqtelka zna4i trqbva da poraboti6 vurhu sebesi