- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От ЧЕРВЕНА - СВЕТЛО КЕСТЕНЯВА???
Хора знаете ли как става номера? ходих при двама фризиори и двамата ми акзаха различно.... та има ли някой от тук който го е направил това? и как точно ще стане...? благодаря предварително
ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!
Не съм го правила,но за мен най-доброто решение би било да си обезцветиш косата напълно и после да я боядисаш с желания свят.Успех от мен!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Недей, ще ти се увреди косата. Всичко става постепенно...Първоначално написано от otka4ena
И не опитвай сама - отиди при фризьор. Какво са ти казали?
ами казаха ми (единия) че трябва да я мия със лайка за да паднел цвета... после да се действа...другият ми каза пък че трябвало да се барне със супра но мн слабо концентрирана и да се направи след това тъмно кестенява... ама аз пък се чудя ако и сложа платинено руса боя или пък блондор боя...и после светло кестенява дали ще стане :/...и дали ще ми остане коса...
ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!
Първоначално написано от ~CaLiCo~ *PepS* :P
Ми мацка, не знам. Не пробвай с блондор... Пробвай първо при първия, понеже лайката определено не е опасна и виж какво ще стане. Ако не, действаш при втория в краен случай, но недей да действаш на твой акъл (или на нечия приятелка).
Аз питах майка ми, тя беше червена дълго време и каза, че е ходила с професионална боя да я мацат, но естествено след седмица две започнало да си личи червеното малко по малко и за това след месец се е минала с къна (каза, че е тази, която има на опаковката индийка - с точка на челото) и така. И след минимум 2 години се направи на кичури. Та тва ти го казвам, за да знаеш, че има и такъв начин, но не те съветвам да го правиш, понеже къната и кичурите... почти не се махат. Трябва да израснат или да се обезцветят.
Успех, дръж ни в течение. Ще помогнеш и на други![]()
;( ;( ;( олеее и на майка ти не се е махнало червеното???
Ами с боята не, с къната да. Но нали знаеш, че след нея боя не хваща лесно.. да не кажа въобще.Първоначално написано от ~CaLiCo~ *PepS* :P
az bqh takamnogo godini se boqdisvah 4ervena i posle re6ih da se pravq kestenqvo,ami otidoh na frizior obezcveti mi kosata i mi sloji cveta koito az iskah i stana.Verno 4e parvite meseci kosata e malko izgorqla ot obezcvetqvaneto,no s mnogo maski i grija se opravq
taka 4e kakto si re6i6 ti,no ako 4aka6 s taq laika da ti padne boqta,povqrvai mi baq 6te po4aka6
![]()