- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изнасилвали ли сте момиче ?
Е па аз всеки ден си изнасилвам по 1 разхождам се в Южния Парк и като се смрачи причаквам някоя в храстите и с кучето я опражяме
![]()
![]()
![]()
![]()
Разбирасе.Първоначално написано от samonervi
аммм, айди да си поиграем...Първоначално написано от bebe_zaiche
![]()
А в моя град почти сички са геове и ме страх да не ме изнасилат че за тей гъс пол няма![]()
![]()
Да бе, тук ас иима гилдия на изнасилвачите, некрофилите, серийни убийци, педофили-сичко бе сичко!![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Първоначално написано от svetlin92
![]()
![]()
Abe 6to mi naspamihte temata , az bqh seriozen![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
tc tc tc...moe li takiva pedofili,izvratenqci i otka4alki da ima na toq svqt...tc tc tc...pi4...zlato... zn li kfo e dumi4kata "iznasilvam" we sladur
pitai mama ili nadziratela ti da ti obqsnqt ...tfa e mn tapo...naposledak vs izpolzvat taq dumi4ka mn 4esty a pak rqdko se slu4va nqkoi koito osaznava kfo gyfori
no aky si goforil za lubofna igra ...
mn i se kefq ...
![]()
neznam koj e pisal temata ne me interesuva no imam vapros misli6 li 4e temata ti iziskva komentar?az ne bix kazala!6to za 4ovek bi napisal takava tema
![]()
ти добре ли си как да изнасиля момиче ОМГ
очакван отговор:
"е, верно, че беше пияна, плачеше и се молеше да спра, но това не се брои за изнасилване, нали?"
![]()
Незнам кой балам ше си признае дори и да е!...Помисли![]()
хахаха то ако някой си признае лошо, нали знаеш че е наказуемо, особено ако си над 16, за 18 направо у панделата![]()