- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пречка ли е за момчетата?!?
Moqt Pr e na 23 i e dosta dobro momche.. Daje se zaradva,che na 19g oshte sum ne sum spala s momche..
![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Kak nqma da se radvate ! Trqbva da se radvate.. Shtoto posledno vreme ne se sreshtat mnogo,,Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
Poneje shte se chudite posle s kolko e bila,kfo e pravila shte vi stane gadnichko ako q obichate...
Ako obichash istinski edin chovek iskash ti da go nauchish za sexa i na mn drugi neshta![]()
Az sum..Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
Blagodarq ti!![]()
Ami ne e cherna,tumno kestenqvaПървоначално написано от Cannibal_C0rpse
![]()
Моя първия беше поласкан а и по принцип е чест за 1 момче да е първият на едно момиче.
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Да си първият на едно момиче са ми казвали,че е голяма чест,особено на днешно време ,когато още на по 14 се проеба*те.Която до 16 се опази трябва да е горда със себе си.Другите са пълни курви
Моят приятел се радваше че бях девствена и че той ми беше първия... А може ли да ви попитам, момчета, кое е важното за вас в това дали е девствена приятелката ви?
[img][/img]
Ми виж, аз съм момиче .Естествено е твоята девствена приятелка да изпитва някаква доза страх.Опитай да си поставиш за цел тя сама да те пожелае.Не е много трудно.![]()
+1 Много,много си прав...аз имам приятел,все още съм девствена...не му пре4и мисля...или поне се надявамПървоначално написано от Cannibal_C0rpse
![]()
Believe in yourself.
Първоначално написано от samonervi
epa sori ama si tapa... ili pone ne misli6 s toz mozak deka ima6 tam....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Еми ние и двамата бяхме девствени и на мен ми е супер як0 кат0 знам 4е друга не г0 е пипала... Т0й същ0 мн0г0 се кефи, 4е преди нег0 ник0й друг не е бил с мен...
Според може само да се радва само едно момче, че приятелката му е девствена.
Първоначално написано от miss california
=D> =D> =D> =D> =D>
Подрепям ... също би било оак яко ако и момчето във връзката е девствено..Първоначално написано от LofYou
Като цяло не ми прави впечатление дали е или не е.