- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ХИП-ХОП,ДЕНСХОЛ ПАРТИТА!обща тема
i za drygite gradove estestveno ni6to nqma......
az znam 4e na 23.01.08(demek ytre)vav varna 6te ima parti na spens
v arro dance klyb![]()
Първоначално написано от Jamalska
Те тва шъ бъде лудница!
Don't worry,be happy!
Със сигурност!
Е как ше да няма в другите градове...напротив...А и ти кфо искаш..у всяка дупка с по 5 рапъра да има?..фащаш си автобусчето,влакчето,стопч е и лалала отиваш
Така...бях заебала тотално темата...ама ся има парти,което просто трябва да бъде обявено...нищо че тука почти няма хора над 18.
НАПРАВО СЪМ В ЕУФОРИЯ!
мен тоя последния флаер не ми го отваря ... а бтв тея партита на експрес ауър сол са супер зле ..мен не ми аресват ...както и да е ... пропуснала сам на 20 декември смотан в петно мно ме е ят ... и аз 6те пускам флаери темата ми аресва ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Сега излиза.Хубаво,пускай мен нещо ме домързява.
само да не забравя
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Dubstep.
Grime.
Hip Hop.
На 25 Април 2009-та година ще се състои Грешка В Системата, виновниците за която са NOCOMMENT и BONK3RZ с помощта на NESCAFE. Лайн-ъп от 10 изпълнителя и групи, сред които както млади таланти, така и ветерани в музиката!Ще имате възможността да се насладите на музиката чрез новата аудио система на клуб Фънкис, допълнена с наша собствена за максимално басово изживяване. Достатъчно бас за да разтърси всички в радиус от 3 пресечки.
- Disco Nutter (Пробата)
- NoComment
- Werd Mechanic (SIQ FAX)
- Sensei
- Sistah 187
- Red One
- JamezBongg
- Niky I
- Vladeejay
- Koubor
Първите прояви на грешки в системата ни започват в 21:00h и ще продължат до ранни зори. Достъп до партито можете да получите срещу 7 лева.
Очакваме Ви с нетърпение!
Медийни партньори на събитието са GrimeBg, 359hiphop и BedBugStudios.