.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Как виждате себе си след 10 години??

Как виждате себе си след 10 години?? Омъжени/женени, или пък успели бизнесмени.. защо пък не и борещи се за професори хора ;Д Замислете се, времето лети бързо.. както планираме дните си, така ще изживеем живота си

:)

Оооо след 10 години искам наистина да не съм в България и близките ми да са с мен... тук няма какво да се прави определено .. Който може да бяга от тук час по скоро

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Хм,не знам какво точно искам,но съм сигурна,че трябва да съм щастлива,да имам истински приятели,да съм щастливо влюбена и да имам достатъчно пари,за да живея добре.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Омъжена с едно или две деца , с кариера и любящ съпруг

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Завършил успешно уни-то, със сериозна приятелка (ако не съм женен дотогава,де) и с планирано бебенце в скоро време. Надявам се да се реализирам тук, ако ли не някъде на Запад, но не и отвъд океана.
    Respect my authoritah

Голям фен Аватара на reperw
    Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte
    Завършил успешно уни-то, със сериозна приятелка (ако не съм женен дотогава,де) и с планирано бебенце в скоро време. Надявам се да се реализирам тук, ако ли не някъде на Запад, но не и отвъд океана.
    SAME !

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Завършила успешни унито,с хубава работа,която ме прави щастлива;с любящ съпруг с когото да се обичаме истински и поне едно сладко детенце
    Ехх мечти,мечти

милионер с няколко филма и оскар.Живеещ в Холивуд.

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

В малка къщичка с любимия ми.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Вероятно още ще уча психология... Ще живея сама... Сигурно ще работя като барман, докато уча ... Няма да е задължително да имам сериозен приятел, но пък искам да имам много приятели и още да общувам с тези от гимназията :P
    Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!

Супер фен Аватара на slicky
    Умрял в някоя канавка.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    в затвора задържана за масови убийства ... сигурно
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Аз се виждам след 10 години като човек ,които отстоява своите принципи .Преуспял независимо в каква длъжност и разбира се може би и семейство .

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    След 10 години се надявам вече да имаме деца с мъжа ми и нещата да вървят все така добре

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    надявам се да съм завършил успешно университет в чужбина и да съм се реализирал в професионален план
    ако е така ще започна евентуално и да мисля за деца и жена ,но ако не са ми достатъчни приходите ще изчакам
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Senior Member Фен
    Град
    софия
    Надявам се да съм се реализирала успешно като лекар във Франция... може би вече да съм женена и да имам детенце

Супер фен
    мм студентка 3ти курс медицина, може би

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    Хм,не знам какво точно искам,но съм сигурна,че трябва да съм щастлива,да имам истински приятели,да съм щастливо влюбена и да имам достатъчно пари,за да живея добре.
    И успешно завършила медицина,да се надяваме.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Фен Аватара на friedpotato
    Град
    sofiq
    Може би все още свободна, живееща в центъра на Париж, учеща медицина

"По-голямата част от хората са твърде мързеливи, за да достигнат сами до истината; те се задоволяват с първото попаднало им авторитетно мнение."
    - Тукидид

Супер фен Аватара на skate
    на 27 се виждам незнам,немога да се видя,живея за момента

Министър-председател на Република България.
    Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си