- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как виждате себе си след 10 години??
Как виждате себе си след 10 години?? Омъжени/женени, или пък успели бизнесмени.. защо пък не и борещи се за професори хора ;Д Замислете се, времето лети бързо.. както планираме дните си, така ще изживеем живота си![]()
Оооо след 10 години искам наистина да не съм в България и близките ми да са с мен... тук няма какво да се прави определено .. Който може да бяга от тук час по скоро![]()
Хм,не знам какво точно искам,но съм сигурна,че трябва да съм щастлива,да имам истински приятели,да съм щастливо влюбена и да имам достатъчно пари,за да живея добре.
Завършил успешно уни-то, със сериозна приятелка (ако не съм женен дотогава,де) и с планирано бебенце в скоро време. Надявам се да се реализирам тук, ако ли не някъде на Запад, но не и отвъд океана.
Respect my authoritah
Завършила успешни унито,с хубава работа,която ме прави щастлива;с любящ съпруг с когото да се обичаме истински и поне едно сладко детенце![]()
Ехх мечти,мечти![]()
![]()
милионер с няколко филма и оскар.Живеещ в Холивуд.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
В малка къщичка с любимия ми.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Вероятно още ще уча психология... Ще живея сама... Сигурно ще работя като барман, докато уча... Няма да е задължително да имам сериозен приятел, но пък искам да имам много приятели и още да общувам с тези от гимназията :P
Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!
в затвора задържана за масови убийства ... сигурно
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Аз се виждам след 10 години като човек ,които отстоява своите принципи.Преуспял независимо в каква длъжност и разбира се може би и семейство
.
След 10 години се надявам вече да имаме деца с мъжа ми и нещата да вървят все така добре![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
надявам се да съм завършил успешно университет в чужбина и да съм се реализирал в професионален план
ако е така ще започна евентуално и да мисля за деца и жена ,но ако не са ми достатъчни приходите ще изчакам
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Надявам се да съм се реализирала успешно като лекар във Франция... може би вече да съм женена и да имам детенце![]()
мм студентка 3ти курс медицина, може би![]()
И успешно завършила медицина,да се надяваме.Първоначално написано от cigarettekisses
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
на 27 се виждамнезнам,немога да се видя,живея за момента
Министър-председател на Република България.
Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever.