.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Как да сваля бързо килограмите...

Леко късно се стих, ама както и да е. Значи, от 2 седмици насам пазя диета (ябълкова май се води... вода и ябълки и чай) aма нещо се прецака работата... До четвъртък трябва да сваля още поне 2 кила Казаха ми да спра да ям (на майтап естествено), обаче аз и без тва рядко ям повече от веднъж на ден и ще се получи кофти... Плс, дайте малко акъл, как да ги смъкна тея 2 килограма?

БТВ: НЕ СЪМ БОЛНА, НЕ СЪМ И АНОРЕКСИЧКА! Вече тежа 52 кг и по принцип съм 156 см, пък в четвъртък имам концерт и не искам да изглеждам като топче в костюм

т.7
    krem4et0

Град
    Варна
    До четвъртък не знам как ще свалиш ама след 8 часа не яж не пий нищо освен вода. А ако искаш просто да сваляш бързо си вземи л-карнетин. Успех.

Re: Как да сваля бързо килограмите...

Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Леко късно се стих, ама както и да е. Значи, от 2 седмици насам пазя диета (ябълкова май се води... вода и ябълки и чай) aма нещо се прецака работата... До четвъртък трябва да сваля още поне 2 кила Казаха ми да спра да ям (на майтап естествено), обаче аз и без тва рядко ям повече от веднъж на ден и ще се получи кофти... Плс, дайте малко акъл, как да ги смъкна тея 2 килограма?

БТВ: НЕ СЪМ БОЛНА, НЕ СЪМ И АНОРЕКСИЧКА! Вече тежа 52 кг и по принцип съм 156 см, пък в четвъртък имам концерт и не искам да изглеждам като топче в костюм

т.7
    krem4et0
    Яж пилешко или някакво друго месо на тиган или печно,по 200-300 грама обед и вечер,може и с някакви зеленчуци,ама да е без сол,оцет или др,може черен пипер да сложиш,ДО четвъртък и 3 ще свалиш

Град
    Pred PC
    tva e unikalna prostotiq 2 kila do chetvurtuk da ne mislish che shte si lichi tolkoa mn kato iskash da svalish 2 kg vzemash razxlabitelno i ne pii nishto shte gi svalish garanciq ama pak ti povtarqm TUPO E

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    еммм... начи можеш да свалиш като ядеш по-малко,предимно пилешко,риба и такиа работи,или пък пий само вода до четвъртък.... ааа попринцип не е хуаво за организма да сваляш бързо килограми....така че почни да папаш по-малко...глей да не ядеш мн хляб и сладки работи... и ше си във форма за секи концерт :P
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Град
    gorno nanadolni6te--kal do kolene
    хааа диети пффф
    земи си мн0ог0 амфетамини и не 2 кила а 10 ше свалиш
    h0uSe MuSiC LoVeR http://es.youtube.com/watch?v=xpGq1CZH6PI -metr0p0lis...lyDniCatAa!!!

Цитирай Първоначално написано от _InSaNe_
    еммм... начи можеш да свалиш като ядеш по-малко,предимно пилешко,риба и такиа работи,или пък пий само вода до четвъртък.... ааа попринцип не е хуаво за организма да сваляш бързо килограми....така че почни да папаш по-малко...глей да не ядеш мн хляб и сладки работи... и ше си във форма за секи концерт :P
    +1
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си