- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Гаджета и родители
Не съм имала особени проблеми с родителите ми за момчетата, с които излизам. Вероятно само сегашния татко в началото не го харесваше, понеже беше бившия приятел на сестра ми, но с времето го прие. Майка до сега е харесвала всичките и особено последния й е любимец (както и на мен)![]()
Ами с майка не съм имала никакви проблеми,но баща ми преди все ми повтаряше,че съм малка за гаджета.Иначе сега всичко си е добре и нямам никакви проблеми.![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
da tva e nai golemi qproblem samo vikat za tva za 4ast ot tqh de
Майка ми го харесва достабаща ми обаче определено много ревнува
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
xaxa a puk az poneje pyrviq mi aver beshe v klasa mi i maika mi go znaeshe koi i mnogo go xaresvashe u sega kato razbere che hodq s nqkoe momche me kara da i go pokazvam i zapochva vednaga da go sravnqva s pyrviq..roditeli
![]()
![]()
edno sa mom4etata,savsem dr. sa momi4etata ,kato bqh malka na6te vidqha prezervativ na brat mi (na nas ni e golqma razlikata v godinite) te si zatraqha,mai daje se zaradvahaПървоначално написано от mickelangelo
na men ba6ta mi mi e kazal "gadjeta kato stane6 studentka"
![]()
![]()
ne 4e nqkoi go slu6a de
![]()
...maika mi podpidva no az q otbivam...imala sam nqkolko skonfuzni slu4ai,ama se izmakvam dosta stranno...mnoY e int kogaty zabelejat 4e "tova do v4era ne be6e tyka"
edin pat se slu4i taka 4e samo za6toto maika mi 4iste6e s prahosmuka4kata se otarvah ot neizbejniq otgovor koito trqa6e da dam na ba6ta mi ....cirk kfo da vi kaa
![]()
И тате такаПървоначално написано от AnIcHkAtA
Като почне с тва"Малкото ми момиче е малко за гаджета "Или пък все вика "Трябва ти по-хубав"
![]()
При мен е ужас баща ми много ме ревнува а се познава с приятеля ми и така и не мога да се оправя с тъпата му ревност![]()
![]()
![]()
Ами сегашния ми приятел го харесват, за бившите - хмм.. не съм ги запознавала с родителите - не сметнах, че са добри за да ги запознавам с нашите![]()
o 4ove4e zavijdam tiПървоначално написано от lud1990
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Нямам проблеми гаджето си идва когато си поиска и даже по компа си го имам на снимки и на телефона те виждат ама зняат че ако кажат нещо ще ги затапя и....![]()
Fena_17
Нямам проблеми гаджето си идва когато си поиска и даже по компа си го имам на снимки и на телефона те виждат ама зняат че ако кажат нещо ще ги затапя и....![]()
Fena_17
Ами и двамата (майка и татко) много харесват сегашния ми приятел. Дори имам чувството, че съвсем са откачили - когато се сдърпаме или сме в спор за нещо, почти винаги са на негова страна и го оправдаватПо дяволите, аз съм тяхното дете
Но всъщност това им отношение към него ме устройва, защото единствено казаното по-горе се явява "проблем" по линията "гадже-родители"
![]()
Атака и аз не им казвам обикновенно защото не са повече от 4 5 седмици докато ми мине тръпката , а кото скъсаме и това трябва да обеснявам![]()
![]()
![]()
Но ако им кажа почват да ме распитват какво правим дали се целуваме дали се прегръщаме и некви такива
и много се дразня
![]()
![]()
![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
При мен няма никакви проблеми, даже нещата стават по-добре и отношения и всичко.. може би 'щото съм момче ли..