.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Не съм имала особени проблеми с родителите ми за момчетата, с които излизам. Вероятно само сегашния татко в началото не го харесваше, понеже беше бившия приятел на сестра ми, но с времето го прие. Майка до сега е харесвала всичките и особено последния й е любимец (както и на мен)

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Ами с майка не съм имала никакви проблеми,но баща ми преди все ми повтаряше,че съм малка за гаджета.Иначе сега всичко си е добре и нямам никакви проблеми.

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Голям фен
    da tva e nai golemi qproblem samo vikat za tva za 4ast ot tqh de

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Майка ми го харесва доста баща ми обаче определено много ревнува
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

xaxa a puk az poneje pyrviq mi aver beshe v klasa mi i maika mi go znaeshe koi i mnogo go xaresvashe u sega kato razbere che hodq s nqkoe momche me kara da i go pokazvam i zapochva vednaga da go sravnqva s pyrviq ..roditeli

Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    ами .. каквото правя с приятелката ми си е моя работа .. ако ще да е .. кривокрака едноръка девойка ... нашите нямат думата .. и те го знаят .. и затова .. винаги получавам удобрение ..
    edno sa mom4etata,savsem dr. sa momi4etata ,kato bqh malka na6te vidqha prezervativ na brat mi (na nas ni e golqma razlikata v godinite) te si zatraqha,mai daje se zaradvaha na men ba6ta mi mi e kazal "gadjeta kato stane6 studentka" ne 4e nqkoi go slu6a de ...maika mi podpidva no az q otbivam...imala sam nqkolko skonfuzni slu4ai,ama se izmakvam dosta stranno...mnoY e int kogaty zabelejat 4e "tova do v4era ne be6e tyka" edin pat se slu4i taka 4e samo za6toto maika mi 4iste6e s prahosmuka4kata se otarvah ot neizbejniq otgovor koito trqa6e da dam na ba6ta mi ....cirk kfo da vi kaa

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Майка ми го харесва доста баща ми обаче определено много ревнува
    И тате така Като почне с тва"Малкото ми момиче е малко за гаджета "Или пък все вика "Трябва ти по-хубав"

При мен е ужас баща ми много ме ревнува а се познава с приятеля ми и така и не мога да се оправя с тъпата му ревност

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами сегашния ми приятел го харесват, за бившите - хмм.. не съм ги запознавала с родителите - не сметнах, че са добри за да ги запознавам с нашите

Цитирай Първоначално написано от lud1990
    Аз съм момче такаче наште не се интересуват,а и съм и казал че това тях не ги интересува.От време на време питат имаш ли гадже,няма ли да ни запознаеш и др ама не им се връзвам.
    o 4ove4e zavijdam ti
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Нямам проблеми гаджето си идва когато си поиска и даже по компа си го имам на снимки и на телефона те виждат ама зняат че ако кажат нещо ще ги затапя и....
    Fena_17

Нямам проблеми гаджето си идва когато си поиска и даже по компа си го имам на снимки и на телефона те виждат ама зняат че ако кажат нещо ще ги затапя и....
    Fena_17

Град
    Pays de la Loire
    Ами и двамата (майка и татко) много харесват сегашния ми приятел. Дори имам чувството, че съвсем са откачили - когато се сдърпаме или сме в спор за нещо, почти винаги са на негова страна и го оправдават По дяволите, аз съм тяхното дете Но всъщност това им отношение към него ме устройва, защото единствено казаното по-горе се явява "проблем" по линията "гадже-родители"

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Атака и аз не им казвам обикновенно защото не са повече от 4 5 седмици докато ми мине тръпката , а кото скъсаме и това трябва да обеснявам Но ако им кажа почват да ме распитват какво правим дали се целуваме дали се прегръщаме и некви такива и много се дразня
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

При мен няма никакви проблеми, даже нещата стават по-добре и отношения и всичко.. може би 'щото съм момче ли..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си