- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво подразбирате под "гадже"
Но се знае, че сте заедно, нали? Виждате се, забивате се /това също е гадна дума/, след това се чувате/пишете си и се виждате отново...и сте заедно.Първоначално написано от WHAT_EVER
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Неестествено ми изглежда да кажа "ще ходим на кино с гаджето ми"
Наричам го Приятелят ми и Мъжът ми или само Моя![]()
Smile!?
zaedno ... da ... po-wajno e da ima ne6to mejdu was, da si imate dowerie , ane naimenowaniqta koito izpozwate
"гадже", "забиване"... прочие, прочие...
"Аман от турцизми!(в случая глупотии)", както казват едни любими хора.
Гаджосан -![]()
Сприятелен -![]()
йо, мада фака, йо![]()
-Това е Джуджо(с'а, варират), с него сме заедно.
-А па т'ва е Пешо, приятелят ми.
-Милооо?
-К'ажи, пиле?
-Чочи?
-Ида, мечо...
Та, така - кой как си ще, 'ма аз им се дразня!
-Ко-ко-ко - казала кокошката и скочила в чепици на Маноло.
ПП:Подкрепям Сенчица и мъртвата.![]()
Тая дума честно казано въобще не я харесвам, но пък "приятел" ми звучи много сериозно
Излизала съм с момче, към което съм имала силни чувства и той към мен, но не сме били "гаджета". Пък и примерно мъж над 20 ми е някакси неудобно да го наричам с тая дума.
Под гадже разбирам средностатистически работник от предприятие за пластмасови великденски украси от Индия.
гадже?! ами ще си позволя да направя една верига от думички.. разбира се вие направете сами изводите си...
приятели->гаджета->съпрузи->пенсии (тва последното беше шегичка)
та според мен всяка една от думите показва етап от развитието на една двойка, така че думата гаджета е просто една стъпка от връзката... нече тази връзка неможе да се разрушава но просто е така прието.. неможе двама непознати да станат съпрузи от веднъж.... те преминават през всички тези етапи които изброих по горе.![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Първоначално написано от Mr.bEps
Napalno sam saglasna super originalno go kaza i absolutno pravilno
Не харесвам думата, но я използвам..............пак обясних-кажа ли приятеля ми, може да значи че говоря за Пешо, Иван или Стоян, които са ми приятели. Трудно може да се разбере, че говоря за своя любим. Я......любимия(любимата) изобщо не е лошо като думичка.![]()
Гадже: Момиче което ти взима парите и ти разбива сърцето ! Това е то! А аз нямам защото не съм мазухист :P![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm