.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Град
    bulgaria
    izvinqvam se predvaritelno ako nqkoi se zasegne,no mi e napravilo vpe4atlenie ,4e tuk pove4eto mometa sa napo 13-14 god i ve4e sa im uvisnali dolnite 4asti ot razmqtane.vs si e individualen.ako go pravi6 vs den s razli4en po-dobre e s prezervativ spored men,no ako si s postoqnen partyor koito znae kakvo pravi i moje da se kontrolira i znae6,4e ne e bolen,za kakvot ie prezervativ?s moq priqtel ne polzvame rezervativ,ne sme polzvali nikoga,zaedno sme ot godina,nito e imalo izdunka da svur6i,nito ni6to,napravihme si test za spin proilakti4no o6te predi da pravim sex i vs si ni e nared.a za teq maloletni gospojici det pitat moje li da zabremeneqt ot ku4e ili ot analen sex i 6apka da nalupat na partyorite si se taq

a na kolko godini smqtate 4e e normalno edno momi4e da si zagubi devstvenostta (pls bez otgovor Kogato se 4uvstva gotovo)

Град
    bulgaria
    moeto mnenie e ,4e trqbva da imat pone 16g.sega6nite momi4eta 4uli za sexa i trugnai i te da ne ostanat po-nazad.ako iz4akate malko dokuto uzreete psihi4eski i ste sposobni da nosite nqkakva otgovornost za deistviqta si,pravete.sexa nqma da izbqga,no sled vreme 6te si tursite detskite nevinni godini.a neogramotenite zabremenqvat,pravbqt aborti,susipvat si zdraveto,no vs se vru6ta rano ili kusno

az sym na 15 godini, a mi se prismivat za tova 4e sam devstvena...ve4e vzeh da izpitvam kompleksi, makar 4e osaznavam 4e kolkoto po-dalgo si zapazq nevinnostta, tolkova po-dobre za men. a sega6nite mom4eta sa takiva, 4e tarsqt samo tova ot teb, a az ne iskam da se zanimavam s takiva=> sam si sami4ka i ve4e mi e mn samotno...omrazna mi

Цитирай Първоначално написано от freak_you
    абе не говоря за секс с кварталната к***а, там 100% с презерватив
    а да речем с девствно момиче.... какви болести може да ти лепне то
    Ами ако е била наркоманка, хванала е СПИН и го предаде и на теб? Може да не е докосвала друг мъж. Някои болести не се предават само по полов път. Да не говорим, че гъбичните инфекции се зараждат поради много причини и се предават по полов път.

А за противозачатъчните...те няма да предпазят, ако се започнат след акта. Не са убивозародишни, а противозачатъчни.

Град
    bulgaria
    А за противозачатъчните...те няма да предпазят, ако се започнат след акта. Не са убивозародишни, а противозачатъчни.

6te izleze ,4e se zaqjdam,no ima protivoza4atu4ni ,koito ubivat ploda v na4alna bremennost ,no mogat i da dovedat samo do uvrejdaniq,bez da umurtvqt ploda

Точно за това говоря - противозачатъчните предотвратяват евентуалната бъдеща бременност...всичко друго е убивозародишно.

С презерватив беше моят 1-ви път.

Град
    София най-голямото село в БГ
    Първият път ме болеше.. беше с презарватив!! Но не беше хич зле :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си