- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувката изневяра ли е ?
живота е един и нека му се радваме така както трябваСъвет:мисли преди да направиш нещо
хаха това , че ти целуваш някой ако за тебе е безубидно определено отстрани не е така макарче и на мене ми се е случвало , но в такъв случей едва ли може да се говори за чувства нито към единия от двамата или 3-мататова е просто временно увличане
забавляваи се макарче не бих искал мойта приятелка да се забавлява така
![]()
Изневяра е.Не е ако цункаш някое момченце по бузката
Изневяра е. Както казва приятелят ми 'Щом може целувка, може и нещо повече.'
И как по дяволите човек ще обича двама...![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Wrathchild
Eми лесно когато момичето не знае дали и са пишка или я сърби.... :P![]()
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
\Първоначално написано от Wrathchild
/
казват че хората под зодия близнаци могат да обичат повече от двама наведнъж...мен ме съмнява....може единия наистина да го обичаш другия само да ти е симпатичен...
ее...аз съм козирог и съм твърдо за 4е е изневяра.........ужас как може да си мислиш 4е не е ...естествено 4е е- една целувка може да значи мнооого мноооого и щом заради еднаще предадеш човека до теб значи не го заслужаваш!
Незнам какво искам но знам как да го постигна
То ако въпроса беше другия да не разбира...то си е до морална гледна точка. Ако оичаш човека до себе си не би си позволил подобно поведение, но все пак и на секса може да се гледа на нещо което не е изневяра...
И все пак защо с някой, след като ще ходиш при други?
Естествен0, 4е е изневяра... Самата мисъл за няк0й друг 0свен тв0я/та приятел/приятелка и за целувка с друг 40век и нещ0 друг0, си е изневяра... И на мен ми е мн0г0 4удн0 как м0же да 0би4аш двама...
ПОДКРЕПЯМ и с трите си ръце \Първоначално написано от GD
/
![]()
къде е 3-тата ръка :Р![]()
Естествено, че не е изневяра. Свирката също не е изневяра. Секса в дупето също, стига да е с презерватив...
Изневярае естествено. И как става тоя номер, да обичаш двама![]()
![]()
Първоначално написано от Crag Hack
![]()
samata misyl za blizost s dr momche spored men e iznevqra , taka che osyshtestvqvaneto na tazi misyl bilo pod kavato i da e forma e izpylnqvane na iznevqrata .![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Аз съм зодия близнаци, ама не съм обичала 2-ма наведнъж, въпреки че сърцето ми е широко. А иначе по темата-да, целувката е изневяра, която бих простила, но не бих пренебрегнала или забравила!Първоначално написано от Lashes
зодията няма никакво значение...и все пак немога да схвана как можеш да обичаш 2ма![]()
![]()
![]()
spored men e iznevqra,za6toto se predpolaga 4e v edna celuvka se vlagat nqkakvi 4uvstva
Разбира се, че е изневяра...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
А така... =D> И аз т04н0 тфа казах в м0я п0стПървоначално написано от miss california
![]()
![]()