.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

свещички като контрацептивен метод

искам да попитам някой има ли опит или поне знание в областта за свещичките като контрацептивен метод,защото се чудим с приятеля ми дали да не го приложим.обща информация като име на продукта,цена и ефективност, ако се използват един ден след менструация(т.е шансът за овулация е минимален,но все пак го има) би ми била много полезна.а ако някой ги е ползвал вече и сподели опит от всичко, свързано с това, също бих била много благодарна.бих искала да добавя, че той няма да свършва в мен и все пак имаме въпроси относно ситуацията и всички детайли-благодаря
    there will never come a day,you will ever hear me say-that i want or need to be without you

Не мога да ти помогна
    Away from life!

Re: свещички като контрацептивен метод

Цитирай Първоначално написано от haley_james
    искам да попитам някой има ли опит или поне знание в областта за свещичките като контрацептивен метод,защото се чудим с приятеля ми дали да не го приложим.обща информация като име на продукта,цена и ефективност, ако се използват един ден след менструация(т.е шансът за овулация е минимален,но все пак го има) би ми била много полезна.а ако някой ги е ползвал вече и сподели опит от всичко, свързано с това, също бих била много благодарна.бих искала да добавя, че той няма да свършва в мен и все пак имаме въпроси относно ситуацията и всички детайли-благодаря
    А ти на колко си години? Кажи ,че да може да ти помогне човек

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз ползвах таблетки на Фарматекс. Вече съм на хормонални таблетки.

Та моите се намокряха с вода, поставят се във влагалище, чакат се 10 минути и се почва. Предпазват на 99%, ако не свършва в теб /т.е. колкото презервативите и колкото хормоналните- така твърди гинекологът ми/. Проблем беше при мен, че ме изсушава на мястото, където е била и почваше да ми щипе понякога. Друго важно е, че не трябва да попада сапун по никакъв начин в теб, защото спира действието на таблетката.
    Таблетките се намират по-рядко, но пък са по-удобни, защото са в опаковка наподобяваща разтворимите витамини, но голяма колкото балсамче за устни. Предимството е, че можеш да го подмяташ, да пада и тн и най-много ми се е случвало да се счупи таблетка през средата, което не е проблем, докато други, които ги гледах бях на блистер и ако ги носиш в чанта, много лесно ще ти изпадат. Общо взето това е.

ако има значение възрастта-на 18 съм ,а иначе благодаря за информацията за тези таблетки на фарматекс-а те свободно достъпни ли са по аптеките? и някой друг знае ли друг вид таблетки?
    there will never come a day,you will ever hear me say-that i want or need to be without you

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Аз ползвах таблетки на Фарматекс. Вече съм на хормонални таблетки.

Та моите се намокряха с вода, поставят се във влагалище, чакат се 10 минути и се почва. Предпазват на 99%, ако не свършва в теб /т.е. колкото презервативите и колкото хормоналните- така твърди гинекологът ми/. Проблем беше при мен, че ме изсушава на мястото, където е била и почваше да ми щипе понякога. Друго важно е, че не трябва да попада сапун по никакъв начин в теб, защото спира действието на таблетката.
    Таблетките се намират по-рядко, но пък са по-удобни, защото са в опаковка наподобяваща разтворимите витамини, но голяма колкото балсамче за устни. Предимството е, че можеш да го подмяташ, да пада и тн и най-много ми се е случвало да се счупи таблетка през средата, което не е проблем, докато други, които ги гледах бях на блистер и ако ги носиш в чанта, много лесно ще ти изпадат. Общо взето това е.
    Как така 99% сигурност, ако не свършва в тебе дават противозачатъчните? те дават 99,8% сигурност при положение, че той свършва в тебе. При презерватива със свършване в жената сигурността е 92-98%, като 2-8% е толеранса на скъсаните презервативи. И какъв е смисълът да предприемам контрацептивни мерки, ако те не ми дават възможност за пълноценен акт?
    Виж мнения тук:
    http://archives.zavinagi.com/archive...320/14320.html
    http://www.sl-news.sliven.net/2005/1...shtestvo_8.htm

Град
    София
    Презервативите дават 99 и не знам си колко процента и без да са се скъсали. Така се води. Явно има случаи и хората се презастраховат.
    Същото е и с вагиналните таблетки, явно има и няколко случая в света, при които се е случило и без семеизпразване. Или по-скоро мъжът не си е признал. Както и да е счита се, че е възможно такова забревеняване.

А относно свършването вътре или в презерватива, си е избор на човека. Не всички имат здравословни проблеми, та да им се налага да ползват хормонални таблетки още от 15-16-17-18 годишна възраст. А сексът за мен е в пъти по-пълноценен без презерватив, сащото е и за приятеля ми. Той предпочита така и затова го довършвам с ръка или уста. Иначе някои двойки слагат презерватив точно накрая и момчето свършва "в тях". Но това вече си е личностен избор. Вагиналните таблетки предпазват единствено, ако се изпусне малко количество сперма вътре и от предеякулационната течност. Общо взето всеки си прави избора.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    То, че няма нищо сигурно е така. Единственият сигурен метод на контрацепцията е въздържанието от какъвто и да е било секс. 20 години не бях правила секс и не съм забременявала

Добре...ако няма да свършва вътре, какъв е смисълът? Използвайте презервативи. Аз от доста време обмислям начин да свършва в мен, но да не започвам пак противозачатъчни...

Иначе за разните простотии, които се разтварят във вагината...чувала съм и добри, и не толкова добри неща...зависи от много неща, предполагам. А и ако не ги сложиш достатъчно навътре...или поради някаква причина не подействат...става лошо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    То си пише на листовката, да се използват като допълнителен контрацептив т.е. с прекъснат полов акт. Ако имаш желание като дойде моментът слагаш презерватив, ако не-не. Тези таблетки няма как да подействат при свършване, защото както знаеш спермата излиза с много голяма скорост.
    А за мен лично какъв е смисълът. Все пак целият акт не се състои в свършването на мъжа и през останалото време мога да си докарам достатъчно голямо удоволствие. Секс с презерватив съм парвила 5 пъти и съм свикнала без и в пътите, в които съм пробвала с, бяха ужасни, дори не се възбудих. Общо взето няма разлика м/у тези таблетки и просто без презерватив, освен това, че като си легнех вечер и си спях спокойно 2 години, а не да мисля дали съм забременяла.
    Но аз май развих алергия от тези таблетки... Почна да ме боли повече, да ми щипе и тн, а освен първите 2-3 пъти, това не ми се се беше случвало... Както и да е, вече не ги ползвам

Разбира се, че удоволствие не се състои в това да свърши вътре мъжът, но така е някак по-завършен актът...по-естествено е...а и е доста приятно. Преувеличих, както винаги

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си