.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Дайте някви некомерсиални песнички

Е ппфуу всички викат-много комерсиална музика слушаш! Е аз слушам само Герганка,емилия и лия! те нима са комерсиални? аз искам да се просветя. аз искам да науча повече. не се ебавайте,ами дайте ми некомерсиална музичка.

Град
    Shumen
    Ami nz kakvo da ti predloja .....ne se vliqi ot mnenieto na drugite!!!Slushay kakvoto ti haresva ami ne kakvoto dr iskat ili slushat.Mene kolkoto i da iskaha ne uspqha da promenqt nqkoi neshta v mene.Moje bi stranno no fakt no az slusham Alisia i tq si mi e lubima pevica no ne s1m nqkakva bqsna takava samo pop folk da slusham ami s1chetavam i dr stilove.Taka che ne se vliqi ot mnenieto na drugote slushai kakvoto na tebe ti haresva
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Dreamland Varna
    Всичко е комерс мила, всичко
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

^Гълтай!

Град
    Dreamland Varna
    я тихо бе
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Всичко е комерс мила, всичко
    Е как да премълча това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си