- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- pls, помагайте, спешно е, моля ви.:(
Mam vika,4e s tate sa darjim kato sas sluginq sas neq i q neme za ni6to.Ama misli da ni napusne.bez neq ne moem,ve4e mi lazi po nervite,ama kajete kak da sa opraame s tete kat ni napusne,6toto sriozno misli.off.problemi...
виж поговорете си много добре тримата.ако наистина се държите с нея както казваш трябва да направите нещо.покажете и че не е така; че я обичате и цените (както си е)..поемете и вие някой нейни задължения;покажете и че не само слугиня за вас...идват празници.. каква по-добра възможност да направите нещо специално за нея.Измисли нещо оригинално с баща си..Направете и вечеря, изненадайте я с хубав подарък... и за в бъдеще се отнасяйте по-подобаващо с нея.Успех![]()
ами например може да се заринете в боклуци и насрани гащи
което и ще стане, ако маман си замине
почнете да вършите нещо в тая къща, търтеи такива
![]()
дам и аз така мисляПървоначално написано от mon4eto
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Майка ти едва ли го казва сериозно.Понякога когато аз седя на компа,а татко гледа ТВ и мам върши нещо,и тя вика,че се дъвжим с нея като слугиня.Това не е вярно.Сигурно и твойта майка преувеличава,защото когато някой е ядосан,той казва неща,който всъщност не мисли.Може би и майка ти не мисли да ви напусне,просто когато е ядосана и се иска да ви напусне,но това е моментно.А ако майка ти говори сериозно,по-добре ти и баща ти поговорете,разберете се да вършите и вие нещо,помагайте на майка ти и така тя няма да ви изостави.Айде успех
по-неграмотно писане не бях чела
ми избийте се![]()
Мен баба ми ме заплашва да ни напусне вече от 2 години насам и все не го прави такаче спокойно :P
Мен баба ми ме заплашва да ни напусне вече от 2 години насам и все не го прави такаче спокойно :P
Ми не е зле да почнете да вършите нещо и вие...пффф...ебаси хората сте.Правилно иска жената да ви напусне.Вие кво?Всичко наготово искате,ама не помагате.И какво значи това "вече ми лази по нервите"?!Да не мислиш,че на нея и е кеф да ви пере,да ви готви,да ви чисти и кво ли още не...
BTW ника ти е изключително,ама изключително интелигентен.Давай все така и ще излезе много умен и образован човек от тебе.![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
\
/