- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лековита ли е спермата?
Вярно ли е,че спермата е лековита за акне?![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
има ли желаещи за лечебен крем /отнася се само за жени!/ ?Крема оказва своето благотворно действие единствено ако се нанася до 7 секунди след напускането на потото4ната линия... богат е на фосфолипиди, простангландини, амини, но и бързо се окислява при съприкосновение с въздуха...
коли4ествата зависят от броя на доставките за деня/седмицата/...страстта на лекувания..![]()
![]()
само ако е дарена с любов
![]()
Спокойно, мозък не налива, няма как да ти помогне за това :/
Вярно е, използва се в някой кремове.
spermata e bogata na proteini,kolkoto do le4enieto na akne,ne sum zapoznata
има някакво такова лечебно действие но определено не помага за акне![]()
РаЗпРаВяТ кУчКи СмЕ бИлИ-мИ сЕкИ сИ иМа ХаРаКтЕр!УлИчНиЦи СмЕ бИлИ-е По ПоКрИвИтЕ лИ дА хОдИм!БиЛи СмЕ с РаЗлИчНи-ЕмИ кЪдЕ дА гИ нАмЕрИм ЕдНаКвИ?!сПеЛи СмЕ с МъЖе-А мЪж ОсТаВяЛи Те дА сПиШ?
Da lekovita e. Pomaga za dobro nastroenie![]()
Eating isn't cheating - Arnold
не, не е вярно!Първоначално написано от Dilian4enceto
при акне за външно приложение не става.
виж за вътрешно - да.
лекува всичко от настинка до СПИН...само че не се продава в аптеките..тряа сама да си направиш![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Кажи на приятеля си да ти свършва по лицето и ще си страшна пичка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Away from life!
Елате да пробвате и после ще споделите.Сега е ваканция имам доста свободно време.Тестът приключва на 07.01.2008.Никоя няма да има акне или нещо подобно по лицето или в устичката![]()
![]()
![]()
![]()
i az sum 4uval su6toto no ne za akne![]()
аз пък си мисля че няма значение за какво е лековита важното е че има лечебни своиства някой искат да я приемат външно други вътрешно колкото повече пациентки желаещи да се излекуват със сперма толкова по добре