.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    mAinA cItY...

КАЖЕТЕЕ МОЛЯ ВИ

Iskam da vi popitam ne6to ... tui kato nai dobrata mi priqtelka ima edin problem i mnogo se pritesnqva za tova re6h da vi popitam ... zna4i tq mi spodeli 4e kogato pravi po "grub" taka da se kaje sex klitora i sramnite i ustni se poduvat ... taa da pitam seriozno ne6to li e tova i trqbva li da se otide na lekar? [/code]
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

ideq nqmam no edva li

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming

Re: КАЖЕТЕЕ МОЛЯ ВИ

Цитирай Първоначално написано от [!
    p3rSoNaL s7yLe[!]] zna4i tq mi spodeli 4e kogato pravi po "grub"
    Само при мисионерската ли й се случва или винаги? При възбуда в женските полови органи нахлува кръв и съответно обемът им се увеличава. Странно е да й се случва само в определена поза.... А има ли болка, зачервени петна, нещо друго?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Moje bi e zashtoto ot tazi poza izpitva nai silna vyzbuda...

не грЪб....а грУб секс има предвид момичето.....ми да възможно е ако не е достатъчно овлажнена се протрива и затова се подува...споко няма никаква опасност!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Да каже на нейничкия да внимава повече. Тез вагини не си ги намираме по пътя.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Повече от фен
    А спокойно това е нещо нормално, поне така съм чела, да не се стряска.Нормално е да се подуят при възбуда и повече движение.На някои жени се подуват дори когато карат колело така че спокойно.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си