.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Пак за изпразването

Може ли момчето да се изпразни в момичето ако е с презерватив .. знам че е тъпичък въпроса но спермата не се ли стича от през. ако той продалжи да го движи ?

Мм..досега не съм го правила с презерватив и не знам дали се стича,но определено можеш да свършваш вътре

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    По принцип може,но ако кондома е скъсан ... по-добре да не си правиш експерименти да свършваш вътре ...

Po dobre kato svur6i da ne produljava da go dviji po bezopasno e da go izvadi

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

пък аз си мислех, че идеята на презервативите е жената да остане предпазена, дори и той да свърши в презерватива

Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от alice sw

пък аз си мислех, че идеята на презервативите е жената да остане предпазена, дори и той да свърши в презерватива

Т0 си е така, н0 за 0ще п0-сигурн0 е с презерватив и си свършва в презерватива, н0 не в приятелката си, щ0т0 стават секфи гаф0ве... М0ят прави така.. Кат0 усети, 4е ще свършва, си г0 вади и свършва..

em mn qsno 4e moje6 to tva e ideqta na prezervativite i da predpazvat ot bolesti de.. no ne e prepora4itelno da prodalji6 da go dviji6 6tot ima malka veroqtnost da se izhluzi, no se pak...abe ne probvai po dobre ,za li4no spokoistvie

Цитирай Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †

Т0 си е така, н0 за 0ще п0-сигурн0 е с презерватив и си свършва в презерватива, н0 не в приятелката си, щ0т0 стават секфи гаф0ве... М0ят прави така.. Кат0 усети, 4е ще свършва, си г0 вади и свършва..
    Ако ти не си свършила и искаш още, редно ли е да го вкара пак?

Цитирай Първоначално написано от mickkky
    Цитирай Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †

Ако ти не си свършила и искаш още, редно ли е да го вкара пак?
    Ами няма пр0блем да г0 вкара пак, 0ба4е да сл0жи н0в презерватив... Със същият не бих му дала, защ0т0 не е мн0г0 сигурн0...

Re: Пак за изпразването

Цитирай Първоначално написано от mickkky
    Може ли момчето да се изпразни в момичето ако е с презерватив .. знам че е тъпичък въпроса но спермата не се ли стича от през. ако той продалжи да го движи ?
    по принцип може ама кат сваршиш ще е наи добре да го извадиш след кат сваршиш щот ако продалжиш ве4е става гаф4е и послееееееее татиииииии
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    че от къв зор ти е презерватив...да свърва в теб без
    хаха ще свършва ама догодина по тва време на коледа ще купува подаръци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си