.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Много кофти...аз едвам изнудих нашите да ходя в приятелка
    А и нали знаеш какво си мислят като им кажеш,че ще си цяла нощ с гаджето?Все пак,предпазливи са хората.
    Ама и мен не биха ме пуснали...
    Та..като няма какво да направиш,седиш,търпиш ии това е.Следващата година може да опиташ пак да ги изнудиш.

Цитирай Първоначално написано от ?love_haTe!
    Нова година е ден като всеки.
    Това е ден като сряда,в който си на училище и като петък,в
    който си на дискотека.
    Толкова ли не можеш да изтраеш един ден без гаджето.
    Какво те ръчка да изкараш един ден със семейството,толкова ли
    не можеш да изтраеш един ден да не се чукате?!
    На 15 станала и вече голяма клечка,не можела да гледа
    малките дечица...

Тц,представям си как ще се чувстваш на 3О

Отиваш там,траеш и готово.
    Дали ще е на Нова година или в събота-все тая е манджата
    НЕ съм съгласна с теб и съчувствам на авторката на темата.И аз до сега съм прекарвала много гадно на нова година с наще.Или се караме или си мълчим или сме с някви техни приятели ,които или те не харесват или аз.Ти си на 15 ...и може още една година да ти е гадно , но все пак ти пожелавам да ги склонш да те пуснат.На мен тази година може би ще ми е първата с приятели.Но и това не е сигурно,днес баща ми друга я запя,"имало много време от Коледа до Нова Година....."

Ебаси мрънкащите хора....е голяма работа ще си с ваще...кво толкова пропускаш некъф купон, обаче ще отидеш на друг утре примерно...не си заслужава да се караш с ваще за тва (щото се е видяло че няма да те пуснат)..скараш ли се само ще си спечелиш няколко седмици домашен затвор...примерно...от тебе си зависи как ще я започнеш тая година...не от другите... Айде приятен празник ти пожелевам !
    [Имам право да живея както си зная, сметката ми Господ ще тегли накрая..]

Grumpy, как може да говориш така. Това не е обикновен купон - това е нова година, а следващата е чак след 1 година

Абе човек осъзнай се малко...говориш така че се едно ако не отидеш на тоя купон ще дойде края на света...аз ти казвам догодина ще отидеш..споко
    [Имам право да живея както си зная, сметката ми Господ ще тегли накрая..]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си