- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- На Нова Година с нашите ;( ;( ;(
Много кофти...аз едвам изнудих нашите да ходя в приятелка![]()
А и нали знаеш какво си мислят като им кажеш,че ще си цяла нощ с гаджето?Все пак,предпазливи са хората.![]()
Ама и мен не биха ме пуснали...![]()
Та..като няма какво да направиш,седиш,търпиш ии това е.Следващата година може да опиташ пак да ги изнудиш.
НЕ съм съгласна с теб и съчувствам на авторката на темата.И аз до сега съм прекарвала много гадно на нова година с наще.Или се караме или си мълчим или сме с някви техни приятели ,които или те не харесват или аз.Ти си на 15 ...и може още една година да ти е гадноПървоначално написано от ?love_haTe!
, но все пак ти пожелавам да ги склонш да те пуснат.На мен тази година може би ще ми е първата с приятели.Но и това не е сигурно,днес баща ми друга я запя,"имало много време от Коледа до Нова Година....."
Ебаси мрънкащите хора....е голяма работа ще си с ваще...кво толкова пропускаш некъф купон, обаче ще отидеш на друг утре примерно...не си заслужава да се караш с ваще за тва (щото се е видяло че няма да те пуснат)..скараш ли се само ще си спечелиш няколко седмици домашен затвор...примерно...от тебе си зависи как ще я започнеш тая година...не от другите... Айде приятен празник ти пожелевам !![]()
[Имам право да живея както си зная, сметката ми Господ ще тегли накрая..]
Grumpy, как може да говориш така. Това не е обикновен купон - това е нова година, а следващата е чак след 1 година![]()
Абе човек осъзнай се малко...говориш така че се едно ако не отидеш на тоя купон ще дойде края на света...аз ти казвам догодина ще отидеш..споко![]()
[Имам право да живея както си зная, сметката ми Господ ще тегли накрая..]