- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- смс или пожелания эа Коледа,Нова година и дори эа Бъдни вече
Много моля всички,който энаят някакви смс или пожелания эа Коледа,Нова година и дори эа Бъдни вечер да ми ги напише.Трябват ми.Искам да ги пратя на един много скъп эа мен човек!Благодаря много предварително на всички,който се отэоваха..!
Ми ето някои които много ми харесват.![]()
Когато в Коледната вечер
снегът примамливо блести,
когато свещите трептят,
а виното искри, искри,
в таз нощ излез навън,
небето звездно погледни
и пожелания за много щастие
от мен ти с радост приеми.
...........................
Когато най-хубавите празници потропат на твоята врата
посрещни ги с вяра и красива усмивка,
а тяхната отплата ще е здраве, щастие и много късмет
през цялата ..... година!
В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае доброта, хармония, здраве, добронамереност, с които да направи света по-добър и съвършен - Весела Коледа!
Честита 2008 Година!!! Годината, която се задава с шепи радост да раздава, да бъде мирна плодовита и за"В секундите надбягани от пулса на сърцето, пристига сняг на прага ни и става много светло!
Прийжда с гръм и музика, облечена във бяло,
средношната илюзия да почнем от начало - да сложим ясна граница на своя ден предишен, и върху чиста страница - ден първи да напишем!
След празничните изстрели в пространствата далечни, ще срешнем нови истини и хора по човечни!
Тревоги ще изпитаме, ще се стремим към нови цели.... В ноща прийждат дните ни, като снежинки бели!..."
............................
Маслинка,лед,мартини,наздр ве за Много години!Весели,здрави,засмя и и цяла година пияни,но не от домашна ракия,а от
ЛЮБОВНА МАГИЯ!Честита Нова 2008 Година!!!
Яки запивки, чаровни забивки и много усмивки, успехи в бранша и чупки в ханша, здраве в изобилие и радост до безсилие. Наздраве!
..........................
Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни
от старата година, що отмина,
ти само хубавото запомни!
ами само тези сега се сещам. По-нататък пак![]()
Чичо Гуугъл е безплатен и не крие нищо от никого...
![]()
♥Весела Коледа и нека здравето и щаститето да са честити гости в твоя дом!
♥ Честито Рождество Христово! Нека семейството ви да е благословено с мир и любов!
♥ На Коледа стават чудеса- пожелавам ти безчет! Бъди щастлива!
♥ Весела Коледа! Здраве и късмет, щастие и берекет!
♥ Нека радост и щастие като сняг в дома ти да валят и нека с весел звън камбаните да възвестят безбройни чудеса за теб и твоето семейство! Весела Коледа!
♥ Ако запиша пожеланието си с ноти, ангелите ще го изпеят с прекрасен глас! И нека тази божествена мелодия от щастие и радост, да се лее през цялата година в твоя дом! Честито рождество Христово!
♥ Тримата влъхви пропътували дълъг път, за да поднесат дарове на божия син. Ние пазим традицията и до ден днешен! Но какво по-ценно да ти подаря от любовта, здравето и щастието! Бъди благословена! Весела Коледа!
♥ Весела Коледа! В къщата ти мед и злато да се лее, с пълни шепи здраве и живот да черпиш!
♥ В този зимен ден студен любов ти пращам със слънчев лъч от мен дарен! С него искам да запаля огъня в твоето сърце и да превръщаш в добро всичко що докоснеш с ръце! Весела Коледа, любов моя!
♥ Да запалим бъдника и да си пожелаем любовта ни да пребъде!
♥ Станинине, господине,
Тебе пеем господине,
Дошли са ти добри гости,
Добри гости коледари!
С добра вест да те даруваме
От Бога ти много здраве!
Колко здравец по планина,
Толкоз здраве в твойта къща!
Колко пясък в морето
Толкоз берекет в твойта къща!
Колкото звезди в небето
Толкова любов в твойта къща!
♥ Пожелавам ти чудеса отлични и професионални и лични.
| начало | изход | Профил | форум | картички | контакт |
Здравей, blackxs
Коледни SMS-и
Преведи на: | латиница | кирилица |
♥ Командировах дядо Коледа при теб, за да ти поднесе в дар сърцето ми.
♥ Всяко едно от седемте джуджета знае, че никой не те обича повече от мен.
♥ Дори Снежанка не може да се мери с твоята красота.
♥ Всяка една снежинка е целувка пратена от мен за теб.
♥ Ще открадна елените на дядо Коледа, за да ти покажа красотата на зимното небе.
♥ Колкото и студено да е навън, можеш да намериш огън в моето сърце!
♥ Снегът е затрупал прага ни, ще те любя докато се разтопи.
♥ Любовта ми е като Коледната вечер - винаги ще я има.
♥ Две следи в снега- търся пътя към теб.
♥ В мъгливия ден ще ти разказвам приказки за любовта.
♥ Любовта ми към теб ще докара лятото посред зима.
♥ Дядо Коледа не може да ме опакова за подарък под елхата, затова ела сама да ме получиш!
♥ Коледата е невъзможна без теб!
♥ В торбата на дядо Коледа няма нищо, което да искам да ти дам, но я погледни в сърцето ми!
♥ През Новата Година ще ти даря 365х7х24 мигове на щастие.
♥ Скъпа моя Снежанке, какво търсиш при тоя старец? Ела при мен!
♥ Скъпа моя Снежна кралице, ще те целувам докато те разтопя.
♥ В Коледната нощ искам да сме само аз и ти, и пламъкът в очите ни!
♥ За какво ми е тая Снежанка като имам пламенна жена като теб?!
♥ Прости ми! Коледа е добър повод за ново начало.
♥ Ако срещна дядо Коледа, ще го помоля да върне времето назад, когато очите ти грееха от любов към мен.
♥ Тази вечер дядо Коледа ще кара шейната, в която ние с теб ще се гушкаме.
♥ Тази вечер чувалът на дядо Коледа ще олекне с един подарък за мен - ти.
♥ Дядо Коледа обеща, че ще ме обикнеш. Какво чакаш още, нима не вярваш в чудесата по Коледа!?
♥ През новата 2007 ти пожелавам 12 месеца здраве, 53 седмици късмет, 365 дни щастие, 8760 часа успех, 525600 минути любов и 31536000 секунди приятни изживявания!
Честита Нова 2007 Година!!!
♥ И 100000 снежинки не се равняват на твоята нежност!!!
♥ Маслинка, лед и мартини, наздраве за Много години!
♥ Весели и засмяни и цяла година пияни, но не от ракия, а от любовна магия!
♥ Нека я посрещнем с радост, да я изживем с любов и да я изпратим успехи!
♥ Искам те. Искам цяла седмица да бъда с теб в леглото, искам да гориш, искам да пламтиш с мен. Искам да бъдеш само мой.
♥ Новогодишна рецепта за любов: 500г страст, 300г любов, добавят се целувки на вкус! Ястието е готово! Забележка: приготвя се от двама в леглото срещу Нова година.
♥ Нека сиянието на тези празници озари твоето сърце и ти донесе здраве, любов и сили за бъдните дни.
♥ Яки запивки, чаровни забивки и много усмивки, успехи в бранша и чупки в ханша, здраве в изобилие и радост до безсилие.
Наздраве и Честита Нова 2007 Година!!!
♥ В утрото на Новата Година, с блясъка на идващите дни, нека радостта не те отмине с щастие и обич те дари!
♥ Честита да ни е Новата година, щастливи да са всичките й дни. От старата година, що отмина, ти само хубавото запомни!
♥ Със светлия полъх на бялата зима, изпращам ти своя привет. Желая в живота ти дните да бъдат, цветя от прекрасен букет.
♥ Когато старата Година си отива, а Новата в дванайсет се роди, желая ти от все сърце да си щастлива и нека в тази нощ красива се сбъднат всички твои хубави мечти!
♥ Нека новогодишната фея, която носи щастие на хората, тази година бъде най-щедра към теб!
♥ Когато чашите преливат в тържествената полунощ, когато устните се сливат в новогодишния разкош, едно момче се приближава, отваря твоята врата и искрено ти пожелава бъди щастлива в любовта!
♥ Когато в новогодишната нощ снегът примамливо блести, когато свещите трептят, а виното искри, в тази нощ излез навън, небето звездно погледни и пожелания за много щастие от мен ти с радост приеми.
♥ Когато старата година посрещне своята сестра, когато чашата с вино искри в твоята ръка, то нека тази нощ красива да бъде за теб и най-щастлива.
♥ Когато снежинките тихичко падат в нощта, когато декември изпраща последната вечер с тъга, спомни си, че някой ти праща горещи привети в нощта и устните тихо нашепват: Бъди най-щастлив на света!
♥ Послучай Новата година моя поздрав приеми и нека радости големи ти носят идващите дни. Нека сбъднат се мечтите твои в сърцето, бликащи сега и нека никога да няма в сърцето място за тъга.
♥ Снежен пух се стеле тихо, заспала е навред земята, звезди примамливо премигват, ръка преплита се с ръката. Трепливо свещите догарят годината нова пристига, а аз най-искрено желая, бъди красива и щастлива!
♥ Със снежния ветрец полъхнал в празничната нощ ти пращам аз безброй целувки, поздрави за вечно щастие, богатство и разкош!
♥ Преди 12-тия час ме целуни, че после ще има да гониш каретата ми ти!
♥ Да броим заедно до 12
1 - да сме щастливи!
2- да сме здрави!
3- да сме богати!
4- да е пълна къщата ни с деца!
5 - да отгледаме златна ябълка в градина!
6 - да сме късметлии!
7- да се сбъднат мечтите ни!
8 - да успяваме във всичко!
9 - да имаме много приятели!
10 - да бъдем вдъхновени за добри дела!
11 - да даряваме радост!
12 - да се обичаме!
♥ Шампанско в кристални чаши! Наздраве за нашата любов!
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Е то кво...пожелания отделно за бъдни вечер,за Коледа и за Нова година ли вече...