- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръснене-момичета
Зависи от крема купи си един за 10 лева и ще видиш дали е 1 ден ефекта.
Хората са казали:
Като не разбираш, гледай цената....
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Първоначално написано от ubuntu
tova , che ne iskam da me pipat , ne znaci , che sym sramejliva i sduhana - ne iskam da me pipat i da mi navlizat v lichnotot prostiranstvo , a po licno ot "koteto mi" ne se seshtam da imam:P
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
И аз такаПървоначално написано от Madness
Много е гадно ,защото всеки ден трябва да се бръсна :@ Смисъл то на 2рия няма кой знае какво съъвсеееееееем леко ,обаче аз не мога така да се покажа пред приятеля си (
![]()
) и за това всеки ден . . . ако не изчакваш да ти пораснат много по принцип не би трябвало да те сърби.Аз само ако ги оставя 3-4 дни тогава усещам сърбеж като ръстат
![]()
Мда,тва за контрата е логично : D
Аз обикновено минавам и на контра,по-добре се получава...
А крема...чесно казано с тия химии не искам да си мажа кожата,точно там...А и никога не са ми харесвали тия кремове...
Офф...ше зема епилатора![]()
Ами не се бръсни на контра и няма да те сърби и боли.И аз имах същия проблем,затова сега използван епилатор![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
НЕ се обезкосмявай най-добре... аз не го правя ходя с панталони и дълги ръкави целогодишно... се пак не ми е и нужно само мама и тате ме виждат и тъй като рабтоа от нас на компютар е супер даже...Първоначално написано от alehole
ставам в 7 сутринта сера, къпа се за 15 мин само си мия косата дупето и тутито мия збките кат сваля скобите преди тва и отивам да работа в съседната стая. в 12 на обяд свършвам работния ден и сядам в мойта стая да игравя WoW
i poon n00bzors & haxzors
Е сподели с майка си ... близко е до акъла![]()
Първоначално написано от alehole
И на мен преди ми ставаше така.
1. Вземи си качествена самобръсначка. Ще се ръснеш няколко лева отгоре, но си струва.
2. Задължително хубаво се измий долу преди да се бръснеш.
3. Като се бръснеш - мнооого внимателно и за предпочитане е докато се къпеш, към края вече (тъй като косъмчетата ще са поомекнали от водата). Ако си взела хубава самобръсначка, няма нужда от контра.
4. Като свършиш с бръсненето редовно се мий с да кажем сапунче за интимните места (по принцип са лишени от дразнещи кожата вещества).
Малко по малко би трябвало кожата ти да почне да свиква и да спре да те сърби и боли.
i az imam su6tiq problem pri polojenie 4e: ne se brusna na kontra i izpolzvam hubava samobrusna4ka![]()
![]()
ve4e zeh da se ot4aivam a s depilatoren krem probvah i sled tva imah mn gaden efekt vurhu kojata mersi sum ve4e ot depilatorn kremove
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На 2дни се бръсна докато се къпя и е морко. Със сапунчеМн добре се насапунисай! После се мажа с лусион за тяло /моя е на ДеВа - Ботаник-пъпеш/. СЪрби ме мн за кратко,10-20мин след като съм се избръснала. По нататък нямам проблеми. Хубаво е от време на време да не се бръснеш за по-дълго. Да речем 3-4 дни.
Smile!?
Определено е препоръчително да се бръснете под душа. Особено срамните устни, където е безсмислено да се слага сапун или пяна за бръснене - ако се бръснете там на сухо, е нормално да боли и сърби след това. А и обливането с топла вода преди това помага.
Ем кво да ви кажа и при мен така се получава.Аз винаги се бръсна под душа,ама всеки ден е просто невъзможно да го правя щото кожата ми се прецаква и ме сърби,че и боли.ЗАтова се бръсна през ден-два и нямам проблеми.
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Аз се бръсна когато косъмчетата почнат да стават по дълги и след 2 дена почва да ме боли да ме сърби и това при положение че се бръсна под душа, използвам балсам за след бръснене и се мия с специален сапун за интимни части.така че вече незнам каде е проблема май е в мен
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Не смея да слагам разни химии и затова съм фенка на бръсначката. И при мен го има номера с претриването, но си трая. Не искам да минавам на кола маска или епилатор, защото винаги ще остават неотскубнати косъмчета, а с бръснача всичко минава под ножа.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
spored mene vs si zavisi ot 4ustvitelnostta na kojata-na nqkoi obrivi hi4 ne im se poqvqvat -a pri drugi-ima v izobilie!a tezi kremove -depilatoari sa mn golqm bokluk-vkl i veet-nikva rabota ne var6atnai-dobre e sled kato se izbrasnete-s malko spirt i posle krem zdrave-ot spirta 6tipe no e mn efikasno!trai babo za hubost!!!
![]()
obi4am moeto milo
Наистина си вземи една качествена самобръсначка,от тези с по три ножчета и използвай и гелче или пяна за бръснене.А след това се намажи с бебешко олио-много нежна става кожата и няма пъпчици или зачервявания.Но все пак кола-маската е най-доброто решение и е трайно![]()
Ами явно имаш много чувствителна кожа или хигиената на ножчето ти не е много завишена.Важно е да е чисто.Отиди на дерматолог и там ще ти обяснят как да янма болка и сърбежи.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
mi i az predi imah sa6tiq problem poneje se okaza 4e imam 4uvstvitelna koja i vidqh 4e s brasnene do nikade nqma da stigna i sega si kupih epilator-parvite nqkolko pati boli dokato ti svikne kojata posle vsi4ko si e ok i se izbavq6 ot makite(bocka6ti kosam4eta, podkojni kosam4eta,za4ervqvaniq,porezni rani...)a i stava barzo,zavisi na kakva skorost vklu4i6 -cenite ne sa mn golemi ima po 60,80,100 leva taka4e tova ne bi trqbvalo da e mnogo golqm problem za teb
охх и при мене е така,бръсна се преди акта![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Само тогава ли?Първоначално написано от bebito0o
![]()
(Първоначално написано от raliichkaa
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Аз като 1 компетентна жена![]()
ще ви кажа,че просто не кожата ти още не е свикнала да се драпа(от самобрасначката и аз като бях малък така беше ) Междудругото вече никой не се бръсне (жени) Кола маска на триъгълника
![]()
![]()
Абе мацки,използвайте кола маска.Ако не ви се иска да ви пипат други - купете си,има ленти с студен восък,които само се загряват,на Veet - 10 лв и за разлика от крема вършат чудесна работа.Голяма грешка е че сте започнали с самобръсначката-порасват след 1 ден и много сърби.
Първоначално написано от finger4o