- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ето няколко съвета
значи тук ще напиша някои съвети за найк честите въпроси
1Как да го/я сваля?
отговорът е много прост взимате една тухла или по голям камак и сте го/я свлили![]()
Сега сериозно просто отивате казвате и/му какво чувствате и какво стане стане и не няма друг начин
2.Защо нямам гадже?
Тук не мисля че има гадатели за да ви кажат защо нямате гадже просто трябва да чакате след време ще имате
3.Намигна ми това означава ли че ме харесва?
Значи намигане, кимване, усмивки и всякакви подобни неозначават НИЩО
4.Как да се целувам с език?
Ами прото се отпуснете то ще си доиде от самосебеси
П.П. Ако съм испуснал нещо моля допълнете аз ще го допиша в този пост
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
как да сложа чат кутия във форума си?![]()
ае брат немерил се кой да дава съвети
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
имаше някакъв код ама не се сещам какъв бешеПървоначално написано от teen4e
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
neee nikoga ne bih se setila 4e e taka...vernu?!?![]()
Еее, супер!!![]()
Ам извинявай автора ти на кой обесняваш ? На деца от детската градина ?
Изобщо не си забавен, а даже си банален..1Как да го/я сваля?
отговорът е много прост взимате една тухла или по голям камак и сте го/я свлили
А извинявай ако си седя в нас по цял ден и не излизам и не общувам с никой...ще ми се позв1ни ли на вратата да ме питат " Искаш ли да си станем гаджета "2.Защо нямам гадже?
Тук не мисля че има гадатели за да ви кажат защо нямате гадже просто трябва да чакате след време ще имате
Защо да не значи ? Някой така започват.3.Намигна ми това означава ли че ме харесва?
Значи намигане, кимване, усмивки и всякакви подобни неозначават
+1 =D>Първоначално написано от DiTko^
принципно неозначават бсолютно нищо и аз мога да намигам, да се усмихна и тн. на 30 момичета примерно това не означава че ги свалямПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Ам ще извиняваш ама пише " някои ", а не всеки..
моя грешка не ме бива много с изразяванетоПървоначално написано от gPa3HuTeJl
of ne enujno da se nahvurlqte v/hu avtora .. tezi vaprosi se zadavat adski 4esto ako ne ste zabelqzali i toz forum ve4e nz.. imam 4uvstvoto 4e e pulen s kompleksirani deca po na 11 godini
ne e nujno vednaga da se nahvurlqte vurho avtora, prav si e 4oveka ,ve4e tez vaprosi sa vav vsqka 2-ra tema![]()
затова написах и темата(може и да не е пълна но ще я допълня с времето)Първоначално написано от crazy_style
и все пак се чудя какъв е този въпрос защо нямам гадже?![]()
Ами аз нямам нищо против темата, а още по-малко и към автора й. Но ако иска тази тема да е интересна, да се разглежда редовно и да има положителна оценка, СЪВЕТИТЕ, които дава трябва да са ... как да кажа - по-интересни, по-различни, изпитани, няма да е лошо и конкретни примери да даде. Хората навсякъде искат КОНКРЕТНОСТ, а не общи неща - общите неща всеки ги знае.
той и автора от теяПървоначално написано от crazy_style
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ако имаш идеи може да ги обсъдим и да попроменим тематаПървоначално написано от DiTko^
![]()
що да няма гадатели....? може да се намира тук там някой друг гадател.
НеРеАлЕн ЖиВоТ,
нЕрЕаЛнИ мЕчТи,
НеРеАлНа ЛюБоВ,
а РеАлНо БоЛи!!!
Ако имам може да ги обсъдим да. И това не се отнася само за мен, а и за всеки, който има желание да сподели малко от опита си.Първоначално написано от ivakavlad
естественоПървоначално написано от DiTko^
dam zna4i se razbrahte ..
a sq tez s opita da dadat nqkoi savet za purvata celuvka 4e pak zeha da se navujdat enakvi temi ..![]()